Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Έρχεται το τελος των Αμερικανών υπερηρώων του Hollywood και την θεση τους παίρνουν οι Κινέζοι Superman

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μια σκοτεινή φιγούρα brooding θα μπορούσαν να αναζητούν πάνω Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο της Σαγκάης, πάντα σε εγρήγορση, για την προστασία των ανθρώπων.
Αλλά  μασκοφόρος ήρωας δεν θα είναι ο Batman? Δεν θα είναι ακόμη Αμερικανός, θα είναι Κινέζοι.
Ή, τουλάχιστον, ότι είναι το σχέδιο, σύμφωνα με το Entertainment Storm Magic, μια εταιρεία χρηματοδότησης πρόσφατα ταινία που σχηματίζεται από μια εταιρική σχέση μεταξύ Ricco του Χονγκ Κονγκ Holdings και Pow των Ηνωμένων Πολιτειών! Entertainment.
Η Pow! Entertainment, που ιδρύθηκε από τον θρυλικό ήρωα κόμικ δημιουργός Stan Lee, ελπίζει να εισαγάγει το superhero genre στην Κίνα, μέσω του Magic Entertainment Storm. Lee είναι πιο διάσημο για την από κοινού δημιουργία μερικά από τα πιο γνωστά στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ηρώων Spiderman, X-Men και το Incredible Hulk.

Magic Storm Entertainment CEO Eric Μίκα λέει ότι η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε έργα ψυχαγωγίας που Ασίας θεατές μπορούν να ταυτιστούν με. Σύμφωνα με τον Mika, ο απώτερος στόχος είναι να κάνω μια ταινία που μπορεί να σχετίζονται με κινεζικές και ασιατικές κοινό διατηρώντας επίσης έκκληση Hollywood.
«Ασιάτες, όχι μόνο κινέζικα, το βρίσκουν πολύ δύσκολο να σχετίζονται με μια αμερικανική ταινία, γιατί αυτό που κάνει συνήθως Χόλιγουντ είναι να προβάλει μια αμερικανική αντίληψη του κόσμου, και σίγουρα στην Κίνα, θα προβάλει μια εικόνα της Κίνας ότι οι Αμερικανοί σκέφτονται είναι η Κίνα," Μίκα λέει. «Έχουν υπάρξει τόσες πολλές ταινίες του Hollywood που έχουν οριστεί στην Κίνα, αλλά δεν υπάρχει ταύτιση με το κοινό."
Ενώ ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα Hollywood-style ταινία που απευθύνεται σε ένα κινεζικό κοινό, το ύφος superhero μπορεί να αποδειχθεί το πιο δύσκολο μέρος του εγχειρήματος, όπως η έννοια των σούπερ ανθρώπων καταπολέμηση του εγκλήματος και να σώσει τον κόσμο δεν είναι αρκετά για να κινεζικές γεύσεις .
Ο καθηγητής Wu Guanying της Ακαδημίας Tsinghua Πανεπιστήμιο των Τεχνών και Σχεδίου, λέει η κινεζική ήρωες είναι πιο ανθρώπινο και το είδος ότι το κοινό εδώ μπορούν να ταυτιστούν με λόγω των πολιτιστικών δεσμών. Wu λέει ότι οι ήρωες της Δυτικής ταινίες φαίνεται να μη διαθέτει ένα ορισμένο βάθος σε σύγκριση με την κινεζική πολεμική τέχνη ήρωες.
«Οι Κινέζοι θεατές έχουν πολιτισμικά διαφορετικές γεύσεις από τη Δυτική ακροατήρια," λέει ο Γου. "Δυτική υπερήρωες δεν είναι πολύ ανθρώπινο και να αφήσει μια αποσύνδεση με τους θεατές."
Wu, ο οποίος σχεδίασε το 2008 στο Πεκίνο Καλοκαίρι Παραολυμπιακοί μασκότ Fu Niu Lele, και ήταν ένας από τους σχεδιαστές πίσω από το 2008 μασκότ Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Fuwa, λέει ότι αν ήταν να σχεδιάσουμε μια κινεζική superhero που θα τον ενσαρκώσει τα χαρακτηριστικά κινεζική αξία ανθρώπων, όπως ως απλά και φιλικά.
Ωστόσο, Wu είναι επίσης γρήγορη να επισημάνω ότι, «νεανικό κοινό στην Κίνα, έχουν μεγαλώσει σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, και δεν φοβούνται να εξερευνήσει το άγνωστο».
Liu Jiagang, ένα διαδραστικό πολυμέσων σχεδιαστής, ο οποίος μεγάλωσε σε μια σταθερή διατροφή των κόμικς και Superman, Batman ταινίες, είναι πρόθυμοι να μάθετε αν μια κινεζική ταινία σούπερ ήρωας θα ταιριάζουν.
«Φοβάμαι ότι μπορεί να επανασυσκευάζουν απλά μια ξένη ιστορία σε μια κινεζική κέλυφος,» λέει ο Liu. «Αν μπορούν να το κάνουν καθώς, όπως στις ταινίες Μπάτμαν (Batman Begins και The Dark Knight), θα το δείτε με χαρά."
Είναι πιο ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή Stan Lee στο Magic έργο Storm.
Δυστυχώς, κανένα άλλο τα στοιχεία είναι επικείμενη. Pow! Entertainment θα πω μόνο τη ζωντανή ταινία δράσης βρίσκεται σε σύγχρονη εποχή και Stan Lee δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί για σχολιασμό.

http://www.china.org.cn/arts/2011-07/22/content_23048885.htm&usg=ALkJrhhEwq-Ci6d0ZxGAaxVf75I7pi7-oQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.