Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ GOOGLE

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ GOOGLE ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (2 ΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
ΜΑΘΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΥΜΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ 666-777-888.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.