Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Απάντηση Τριπλού Μπούμερανγκ.

1: Τρομερή Αρχαιολογική ανακάλυψη των Μασόνων Προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ και του διαδικτυακού τους Νομπελίστα Μαλάκα (Τουτέστιν Λεσβιακού Αυνανιστού) Σπύρου Σπυρόπουλου:

Ο Φίλλιπος Μακεδονίας, ο Μέγας Αλέξανδρος,ο Διδάσκαλος του Αριστοτέλης και οι Πτολεμαίοι διάδοχοι του Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο,ήταν Ιεχωβάδες!!!.

…και έχτισαν το Φάρο της Αλεξάνδρειας για να χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο του πύργου της “Σκοπιάς” των Ιεχωβάδων του 1860μ.χ.

περισσότερες αυνανιστικές λεπτομέρειες για ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ στην Σελίδα των μασόνων προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ του Σπυρόπουλου.

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/blog-post_8561.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2: Οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και ο εκπρόσωπος τους Σπύρος Σπυρόπουλος αποκαλούν την Ο.Ε.Α. πόρνη.

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/blog-post_22.html

Τα μέλη της Ο.Ε.Α. εξήλθαν από την πορνεία των διαφόρων Θρησκειών και πολιτικών κομμάτων εις τα οποία συμμετείχαν και τώρα ευρίσκονται καθαροί κάτω από το Αληθές Θρώσκειν του Πανός ή Συμπαντικού Οργανισμού και του Αρχαίου Φυσικού τρόπου επιλογής ηγετών μέσω Αγώνων.

Πληκτρολογημένα κείμενα του 1988 της Ο.Ε.Α. για κατέβασμα!

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο και συμμαχητή για την τρομερή εργασία που έχει κάνει!
ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΟΧΗ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝhttps://rapidshare.com/files/930679776/1988_B.rar


ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΗ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣhttps://rapidshare.com/files/1087424543/1988_Γ.rar


ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
https://rapidshare.com/files/3688900744/1988_Δ.rar

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...NO MORE AYTHENTIC LIBYAN FLAGS ,THE BETRAYED OF 140 TRIBES AND THE REST COUNTRIES OF THE WORLD

                                           ΨΕΥΔΟΣΗΜΑΙΑ - PSEUDOFLAG

ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧEI ΠΑΡΕΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ,ΟΙ 140 ΦΥΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ''ΣΕΙΡΙΟ'' ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/08/rebels-in-libya-worship-their.html 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΝΕΑ ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

THEY HAVE REMOVE THE AYTHENTIC FLAGS OF LIBYA AND THE POTITION OF THEM HAS TAKEN THE CRESCENT PSEYDOFLAG SYMBOL OF THE GENOCIDERS OF THE PLANET EARTH....CHINA OF SIN.

THE LAST CASTLE OF THE BLACK TRIBE OF SERIUS IS GOING TO REMAIN,THE 140 TRIBES OF LIBYA BETRAY THE ONLY ONE AND AYTHENTIC ''SIRIUS'' LEADER OF THE BLACK TRIBE AND ACCEPT THE PSEUDONATIONAL PSEUDOTRANSITIONAL PSEUDOCOUNSIL AS THE NEW PSEUDOGOVERMENT LIKE THE OTHER COUNTRIES OF THE PLANET.
THEY WORSHIP THEIR  GENOCIDERS.
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/08/rebels-in-libya-worship-their.html 

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΛΟΪ

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ) ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ,ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΣΗ,ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ''ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'',ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ) ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ:
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΤΗΣ;

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΑΠΑΔΟΛΟΪ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ ΣΙΜ,ΣΙΝ,ΣΙΩΝ,ΣΕΝΤΑΪ,ΣΚΑΤΑΪ,ΦΑΤΑΪ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΤΙΤΛΟΥΧΟ,ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (''ΣΥΜΠΑΝ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΕΛΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ (''ΟΝΕΙΡΑ'' ΕΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΕΝΤΑΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ,ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ή ΛΕΒΑΝ.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς όντως Έλληνες:

Έλληνες με δεύτερη και τρίτη επίθεση των Στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ στις 13 και στις 20/8/2011,εναντίον της Ο.Ε.Α.,και των φίλων της Ο.Ε.Α.,μας δημιουργήθηκε η βάσιμη υποψία ότι οι μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ διαταχθέντες από τους Ελληνοεβραίους πολιτικούς προϊσταμένους τους Papadrew-mineiko-chant και λοιπούς,προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συλλήψεως των μελών της Ο.Ε.Α. και των φίλων της Ο.Ε.Α.,με την ψευδή κατηγορία ότι:”η Ο.Ε.Α. καλεί τον Ρωσικό στρατό για να σκοτώσει τους Έλληνες”.

Στα δύο σχετικά απαντητικά κείμενα της Ο.Ε.Α.,μέσω του perseysteam.blogspot.com,προς τους προδότες στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ,διευκρινίσαμε ότι η Ο.Ε.Α. ζήτησε από τη Ρωσική κυβέρνηση,την επέμβαση του Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα δια την εκδίωξη των προδοτικών στρατών του “ΝΑΤΟ” από την Ελλάδα,δια την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα και δια την ένταξη της Ελλάδος εις την “κοινοπολιτεία ανεξαρτήτων κρατών” ή “c.i.s.”,της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.

Η κλήση Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα,κρίθηκε αναγκαία από την Ο.Ε.Α.,διότι οι προδότες μασόνοι Έλληνες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων διέλυσαν τελείως το Α΄ Σώμα στρατού Κοζάνης παρέδωσαν το Γ΄ Σώμα στρατού σε Ιταλική μεραρχία του “ΝΑΤΟ”,δέχθηκαν Τούρκο ως επιτελάρχη στο ΝΑΤΟΙΚΟ στρατηγείο Λαρίσης,και σε συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” και με την Ξένη κατοχική Τρόικα,διέλυσαν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία ,και ευρίσκονται σε προδοτική συνωμοσία με το “ΝΑΤΟ” Βρυξελών δια την εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκόπια-Τουρκίας-Ρουμανίας) στην βόρεια-κεντρική-και νησιωτική Ελλάδα δια την γενοκτονία των μισών Ελλήνων,ώστε οι εναπομείναντες Έλληνες,υπό την κυβέρνηση του ΛΑ.Ο.Σ. στον Μυστρά να επιτεθούν εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(Ρωσίας-Ισλαμικών κρατών-Κίνας),ως τύποις ηγέτες του… “δήθεν μετανοημένου ΝΑΤΟ”,ώστε να προκληθεί αντεπίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την γενοκτονία των λοιπών Ελλήνων και των λοιπών λευκών εθνών της Δύσεως.

Έχοντας διαπράξει αυτά τα προδοτικά ανοσιουργήματα για τα οποία ο Ελληνικός ποινικός κώδικας επιβάλει θανατικές ποινές,οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ μέσω του ελεεινού Σπυρόπουλου του pa-sy-a.gr και του anti-amazon.blogspot.com, αποπειρώνται να αντιστρέψουν την κατηγορία των προδοσιών που τους βαρύνουν,και να την επιρρίψουν ψευδός στην Ο.Ε.Α. και στους φίλους της Ο.Ε.Α.
Υποψιαζόμαστε ότι επειδή οι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ γνωρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του ellhnkaichaos.blogspot.com,αναχωρεί από την Ελλάδα δια την Γερμανία ημέρα Τρίτη 23/8/2011,αυτοί οι μασόνοι προδότες έχουν δημιουργήσει κλίμα ψευδών κατηγοριών “προδοσίας εναντίον Ελλάδος” δήθεν τελεσθείσας από την Ο.Ε.Α. και τους φίλους της Ο.Ε.Α.,ώστε να εμποδίσουν την έξοδο του Απόστολου Παπανάκου από την Ελλάδα και να τον συλλάβουν.

Στην περίπτωση που αυτό συμβεί,καλούμε το διαδίκτυο σε συναγερμό,δια να καταγγείλουν όλες οι ιστοσελίδες την προδοσία της Ελλάδος από τους στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και των ενόπλων δυνάμεων,και την ψευδή κατηγορία της προδοσίας της Ελλάδος από την Ο.Ε.Α. και από τους φίλους της Ο.Ε.Α.
Για το Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_23.html