Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗΝ


http://bromisteraki.blogspot.com/2011/12/blog-post.html
Όχι πιστέ μου, μην κολάζεις το μυαλό σου. Αυτό που βλέπεις είναι μια οφθαλμαπάτη, ένα οπτικό τρυκ, μια φενάκη! Έργο του πονηρού να σε βάλει να αμφισβητήσεις την πίστη σου.
Προσευχήσου και Αντιστάσου!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α....ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ BLOGS,WORDPRESS,YBLOGS,PBLOGS ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.
ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ (FORUMS).
ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΑ,BLOGS Κ..Τ.Λ.

Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΤΥΠΟΥ (Ε) ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ,ΠΑΣΥΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ),ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOGS ΒΑΛΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ FORUMS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ.

ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ- ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ

Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται στους πάσης φύσεως αριστερίζοντες (άθεους κομμουνιστές και χριστιανο-σοσιαληστές του …«δεξιού» μονοπατιού της δρακονιανής Κινεζικής υπερστοας HONG) και σε ένα από τα τσιράκια τους τον εβραιο-κυπατζή Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ή αλλεώς «Ο Ζούγκλας» ο οποίος αυτοπροσδιοζόμενος ως «κίτρινος» χαφιες δημοσιοκάφρος της κακιάς ώρας ονόμασε και μια από τις εκπομπές του «Κίτρινος Τύπος»..

Οι …δημοκρατικοί – οχλοκρατικοί επιτελείς του εν λόγω δημοσιογράφου όλως περιέργως ενώ άφησαν άθιχτη τη δημοσίευση που έκανε το ιστολογιό μας στην ιστοσελίδα τους με θέμα την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Ντερτιλή και την 7ετία:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=426864&cid=122
Αυτοί αντίθετα αφαίρεσαν και λογόκριναν 2 φορές τα αποκαλυπτήρια και το ξεβράκωμα του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα του Λονδίνου, Καρατζα-φύρερ του «ΛΑ.Ο.Σ.»:
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
Την οποία ανάρτηση αναδημοσίευσε το ιστολόγιο μας στην ιστοσελίδα του «Ζούγκλα» 2 φορές.
Και ο «Ζούγκλας» την αφαίρεσε και τις 2 φορές από την ιστοσελίδα του!!
Διότι προφανώς για τον «Ζούγκλα» ο Ντερτιλής είναι αρχαία ιστορία και μακρινό παρελθόν ενώ ο Καρατζαφύρερ και το προβοκατόρικο «ΛΑ.Ο.Σ.666» είναι άμεσης προτεραιότητας και πρέπει να προστατευτεί από τα εβραιοτσιράκια του ακόμα και από δήθεν αριστεριστές όπως ο «Ζούγκλας»!!!! Ιδού η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ τους…
Έτσι εξηγείτε ότι και παλιότερα το ιστολόγιο μας είχε καταγγείλει σε ιστοσελίδα των επιτελών δημοσιογράφων του «Ζούγκλα» τον δολοφόνο και χασισομανή της κεντρικής επιτροπής του «ΛΑ.Ο.Σ.» Μάνο Δασκαλάκη (προσωπική επιλογή του Καρατζαφέρη),….(ίδε LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html ) και αυτοί έκαναν τον …Κινέζο και τα στραβά μάτια… αυτοί οι πουσταράδες που σχίζουν τα καλσόν για το φασιστικό «ΛΑ.Ο.Σ.» αλλά στην πραγματικότητα το συγκαλύπτουν πλαγίως και συμπαιγνιακώς …όπως ομοίως συνεργάστηκε στο θέμα του προδοτικού μνημονίου το σοσιαλιστικό «ΠΑΣΟΚ» με το ακροδεξιό «ΛΑ.Ο.Σ.» και στην σημερινή κατοχική «κυβέρνηση» με σκοπό την κατοχή και καταστροφή της Ελλάδος από την πουστρόικα τζουντάϊκα και κινεζάϊκα.
Αυτά έπραξε ο εβραιο-χαφιές «αριστερίζον» αστράτευτος τρελός με τη βούλα (με τρελόχαρτο Ι5) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος , ή «Ζούγκλας» και τα όμοια δόλια έπραξε και εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.
O Βασιλης Λεβεντης απανταει στον Μακη τριανταφυλλοπουλο 

Με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση βλεπουμε την κινηση αυτη κυριε μακη τριανταφυλλοπουλε ελπιζουμε να συνεχιστει στο μελλον 

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο.Ε.Α. προς προδοτικά αναρχοκομουνιστικα και λοιπά αποβράσματα. Πρακτέον δια τους πατριώτες εναπομείναντες έλληνες.






Κατεβάστε όλο το κείμενο, εκτυπώστε το και προωθείστε το παντού. Σε στρατόπεδα, αστυνομικά τμήματα, πυροσβεστική, σχολεία, πανεπιστήμια, πλατείες, καφετέριες, και σε όλους τους φιλάθλους ποδοσφαιρικών και άλλων ομάδων έξω από τα γήπεδα της ομάδος τους. Πράξτε το και αφυπνίστε τους έλληνες αν θέλετε να επιβιώσετε!!!

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ






Αφορμή για αυτή την ανάρτηση στάθηκε το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο της ΟΕΑ:

"Έλληνες, Ελληνίδες, πλανήτου Γη, είσθε απόγονοι των Διαστρικών Γαλαξιακών Εκπολιτιστών, με Μητρόπολη της Οντολογίας τους Α' Διαστάσεως (Α' Πυκνότητος Ύλης) τον Ελληνικό Αστερισμό Ανδρομέδας. Ταύτα βεβαιώνει η Αυτόχθων Μαύρη Φυλή (Ντόγκον - Μάλι) η οποία σας ονόμασε "Τέκνα του Ουρανού" ή "Ουρανιδείς", όπως συμμαρτυρούν ο Ησίοδος και άλλοι αρχαίοι Ιστορικοί Έλληνες. Ταύτα βεβαιώνει η Κωδικοποιημένη Ιστορία σας ή "Μυθολογία" ή Μίτο-Λογία, αποκωδικοποιούμενη μέσω Κώδικος ή Μίτου (Νήματος ανιχνεύσεως πορείας επιστροφής: Ίδε Μύθο - Μίτο "Θησέως - Μινώταυρου") εις τους αρχαίους ιστορικούς σας Ηρόδοτο Ζ', Φερεκύδη, Απολλώνιο Ρόδιο Δ', Απολλόδωρο Β' και λοιπούς, συμφώνως με την οποία "Την Ανδρομέδα κατέταξε η (Γαλαξιακή) Θεά Αθηνά μεταξύ των Αστέρων" και "Μετά την (Διαστημική) Νίκη του Περσέως εναντίον του (Αστερισμού) Κήτους και Δράκοντος, η Αθηνά μετέθεσε τον Περσέα εις (τον Μητροπολιτικό Αστερισμό) Ανδρομέδας". (σημ: "Καταστερισμούς" = Αποστολή στους Γαλαξιακούς Αστερισμούς). Ο ευφυής Γερμανός ιστορικός Preller εις την "Ελληνική Μυθολογία" του, ορθώς αποκωδικοποιεί την υπό του Περσεώς Αποκεφαλισθείσα "Μέδουσα" ως την Σελήνη, (Ναυαρχίδα Δρακονιανού Αστροστόλου) η οποία έμεινε "Ακέφαλη" ήτοι απώλεσε την Κεντρική της Έδρα και διοίκηση εις τον Αστερισμό Δράκοντος, και άρα η Κεφαλή της "Μέδουσας Σελήνης" η οποία κοσμούσε ως Λάφυρο την εσθήτα της Γαλαξιακής Θεάς Αθηνάς, είναι ο Αστερισμός του Δράκοντος, τον οποίον ο Γαλαξιακός Ήρως Περσεύς "Απέκοψε" από το "Σώμα" του Δρακονιανού Αστροστόλου και των Συμμάχων του Στασιαστικών Αστερισμών (Κήτους - Όφεως - Βοώτου - κλπ), τους οποίους αφού κατενίκησε και έτρεψε σε φυγή, πολιορκεί τώρα δια την τελική συντριβή το 2012, εις το ηλιακό μας σύστημα._

Έλληνες, Ελληνίδες, η αποστολή σας ως Γαλαξιακών Εκπολιτιστών θα έπρεπε να είναι: Α) Ο εκπολιτισμός των Αστερισμών του Γαλαξία με Επιστήμες - Τέχνες - Τεχνολογίες - και Θετούς Συμπαντικούς Νόμους με σκοπό Β) την Αποκατάσταση Λειτουργίας των Φυσικών Συμπαντικών Νόμων, όπου αυτοί κατεστάλησαν εις βάρος των Βιολογικών Λειτουργιών του Συμπαντικού Οργανισμού, Γ) ώστε να αποκαθίσταται η Υγεία, η Ακεραιότητα, και η Ασφαλής Επιβίωση του Συμπαντικού Οργανισμού και των Κυττάρων του: Αστερισμών, Ηλίων, Πλανητών, Ανθρώπων, Ζώων και Φυτών, και των οντοτήτων λοιπών διαστάσεων.