Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ

Δημιούργησαν σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι

Δημιούργησαν σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι (3)
Για κάποιο λόγο επιστήμονες από τη Νότια Κορέα δημιούργησαν έναν σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι! Ισχυρίζονται πως πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του Alzheimer, καθώς και άλλων ασθενειών, δεδομένου ότι το γονίδιο που χρησιμοποιείται για να φωσφορίζει το σκυλί μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα γονίδια.

Δημιούργησαν σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι (2)
Δημιούργησαν σκύλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι (1)

Ποντίκι που κελαηδά δημιούργησαν επιστήμονες


Ιάπωνες επιστήμονες του πανεπιστημίου της Οσάκα δημιούργησαν ένα γενετικά τροποποιημένο ποντίκι που κελαηδάει σαν πουλί, ένα επίτευγμα που, όπως είπαν, μπορεί να ρίξει φως στην καταγωγή της ανθρώπινης γλώσσας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση, με σάρκα και οστά, ενός αληθινού Μίκι Μάους!
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Αρικούνι Ουχιμούρα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, έκαναν εδώ και χρόνια πειράματα με γενετικά μεταλλαγμένα ποντίκια, τα οποία ζευγάρωναν μεταξύ τους επί αλλεπάλληλες γενιές για να δουν τι θα προκύψει. Μια μέρα, προς μεγάλη έκπληξή τους, προέκυψε ένα ποντικάκι που… τραγουδάει σαν πουλάκι!
Οι ερευνητές δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, καθώς από το ζευγάρωμα πίστευαν ότι μάλλον θα προέκυπταν ποντίκια διαφορετικά σε σωματική διάπλαση, καθώς, εκτός από το ποντίκι-πουλί, παράλληλα δημιούργησαν ένα ποντίκι με κοντά άκρα.
Οι επιστήμονες της Σχολής Προωθημένων Βιοεπιστημών του πανεπιστημίου της Οσάκα έχουν ήδη στη διάθεσή τους περισσότερα από 100 ποντίκια που κελαηδούν, με τα οποία προτίθενται να συνεχίσουν τα πειράματά τους.
Μεταξύ άλλων, ελπίζουν ότι θα κατανοήσουν καλύτερα πώς εξελίχτηκε η ανθρώπινη γλώσσα, όπως ακριβώς ερευνητές σε άλλες χώρες μελετούν τα ωδικά πτηνά για τον ίδιο λόγο.
Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τα πουλιά χρησιμοποιούν διαφορετικούς ήχους, τους οποίους τοποθετούν μαζί σαν να χρησιμοποιούν “λέξεις” και από αυτές δημιουργούν ολόκληρα “τραγούδια”.
Τα ποντίκια θεωρούνται πιο κατάλληλα για γλωσσική μελέτη σε σχέση με τα ωδικά πτηνά, επειδή οι εγκεφαλικές δομές τους είναι πιο συγγενικές με αυτές των ανθρώπων.
Ο Ουχιμούρα δήλωσε ότι τα πειράματα “εξέλιξης” των ποντικιών θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάποια μέρα -όσο κι αν αυτό ακούγεται παράλογο σήμερα- στη δημιουργία ενός πραγματικού Μίκι Μάους!
Πηγή: Nooz.gr
http://www.otherside.gr/

ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ SATURN...

ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ SATURN...Ή ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ Ή ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ LOGO ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΙΑ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΤΑ MIND CONTROL ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.

ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

                                         ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ-ΣΕΛΗΝΗ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΣΑ(Ν)ΤΑΝΑ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ
http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/carlos_santana.htm

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΔΑΙΜΟΝΑΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΜ-ΣΙΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΣΚΑΤΑΙ-ΦΑΤΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΕΛΟ ''ΚΥΡΙΟΥ'' ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΄Η ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ. ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ'' ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ''ΣΚΕΦΤΗΚΕ'' ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ:
                         
                                           ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ...ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ


Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ( ΠΟΛΟ ) ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΡΟΣΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ ΜΕ 9-8.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ (ΓΕΛΩΣ).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΝΕΟ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ!

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ"
http://perseysteam.blogspot.com/2011/07/pdf.html

ΦΕΙΓΒΟΛΑΝ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
image
image
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΕΔΩ:
http://www.easy-share.com/1916954413/ΦΕΙΓΒΟΛΑΝ_ΟΚ_3.pdf

Huawei: O κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΑΜΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΙΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ'' ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας κερδίζει συνεχώς έδαφος εντός και εκτός της Κίνας.



Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο: τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Huawei συνδέουν το ένα τρίτο των κινητών τηλεφώνων όλου του κόσμου, ενώ ο αριθμός των υπαλλήλων της σε όλο τον κόσμο αγγίζει τις 110.000- περισσότερους από γνωστές δυτικές φίρμες όπως η Cisco και η Microsoft.
Η Huawei «γεννήθηκε» στο Σεντσέν, της νότιας Κίνας. «Είναι μία πολύ νεαρή εταιρεία, κάτω από 20 ετών» αναφέρει ο Ρος Γκαν, επικεφαλής των διεθνών εταιρικών επικοινωνιών της εταιρείας, ο οποίος συμπληρώνει πως και το εργατικό της δυναμικό είναι νεαρής ηλικίας: «ο μέσος όρος ηλικίας είναι 29- οπότε υπάρχει ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον μέσα στην εταιρεία».
Στην επαρχία Λονγκάνγκ, στο Σεντσέν, βρίσκονται κεντρικές μονάδες έρευνας και ανάπτυξης και δοκιμών, καθώς και εκπαιδευτικό κέντρο διοικητικών στελεχών. 40.000 εργαζόμενοι δραστηριοποιούνται στους χώρους αυτούς.
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι ότι ανήκει στους εργαζομένους της, με το 60% των μετοχών της να ανήκει στο προσωπικό της- τα μερίδια έχουν κατανεμηθεί βάσει θέσης και απόδοσης.
Στην αρχή, η εταιρεία είχε αναγκαστεί να πολεμήσει με νύχια και με δόντια για μία θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της χώρας. Τότε, τα περισσότερα συμβόλαια κατέληγαν είτε σε κρατικές είτε σε ξένες εταιρείες- οπότε η Huawei άφησε τις πόλεις και επικεντρώθηκε στην ύπαιθρο και τις αγροτικές περιοχές. Η εταιρεία ανέπτυξε τεχνολογία και εξοπλισμό ειδικά για τέτοιες συνθήκες, και δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να κερδίσει- εντός και εκτός συνόρων- τη φήμη εταιρείας εξαιρετικά ικανής στην επίλυση προβλημάτων- μία φίρμα που ακούει τα παράπονα των πελατών της, εξετάζει τις ανάγκες τους και βρίσκει λύσεις.
Σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη προμηθευτής εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, μετά την Ericsson.
Η εταιρεία, η οποία το 2010 σημείωσε έσοδα 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προβλέπει μία επιθετική επέκταση εντός των επομένων δέκα ετών

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΝΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html

ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΝΚ ΚΟΝΚ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΑΝ
 http://www.china.org.cn/world/2011-07/25/content_23061537.htm

ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ
http://www.china.org.cn/business/2011-07/25/content_23063216.htm

(ΓΕΛΩΣ) ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ(ΛΑΚΑ) ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ 2016 ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/2016.html

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ:
Κορυφή τραπεζικής ρυθμιστικής αρχής της Κίνας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχει δώσει το νεύμα για τη δημιουργία μιας περιφερειακής τράπεζας στην Αυτόνομη Περιοχή του Θιβέτ, με αρχικό κεφάλαιο προσθέτοντας έως και $ 1,5 δισ. γιουάν.
Η τράπεζα θα πρέπει να καταχωρηθεί στη Λάσα, την πρωτεύουσα της περιοχής, και χρηματοδοτείται από 15 οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της περιφερειακής κυβέρνησης, η εγχώρια τραπεζικά ιδρύματα και οδηγεί σε περισσότερες επιχειρήσεις, η Κίνα Banking Ρυθμιστική Επιτροπή (CBRC) είπε σε μια δήλωση αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.
Η τράπεζα θα είναι η πρώτη περιφερειακή εταιρική τράπεζα στην περιοχή και επίσης η πρώτη εμπορική ιδίων κεφαλαίων δανειστή να λειτουργεί στην αυτόνομη περιοχή από την ίδρυσή της, το CBRC είπε.

ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Rupert Murdoch;

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΑ Wendi Ντενγκ Murdoch 
μια κινεζα γεννημένη Αμερικανα, είναι σύζυγος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης τον ταραγμένο Ρούπερτ Μέρντοχ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ (Ο)ΕΒΡΑΙΟΓΜΠΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΣΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΕ

ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟ SELDEC OSSUARY TO ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΚΑΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΣΚΑΤΑΙ-ΦΑΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΟΚΑΛΑ.
 
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ.

http://apollonios.pblogs.gr/

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. 

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.


ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.








ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
http://www.easy-share.com/1916902530/ΕΚΤΑΚΤΗ.pdf

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ «ΤΑΤΑ»

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΙ«Σκάλισε» το όνομά του στην άμμο για να το βλέπουν στο Διάστημα


Άμα είσαι ματαιόδοξος είσαι... Να «σκαλίσουν» το όνομά του στην άμμο ώστε να είναι ορατό από το Διάστημα ζήτησε ένας σεΐχης, που προφανώς δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει από το να βλέπει την «υπογραφή» του στις φωτογραφίες του Google Earth.

Ο λόγος για τον σεΐχη του Αμπού Ντάμπι, Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Αλ Ναχιάν, που πλέον έχει την μεγαλύτερη υπογραφή ever, αφού το όνομά του «χαράχτηκε» στην άμμο του νησιού Αλ Φουταϊσί.

Μόλις... 3,5 χιλιόμετρα μήκος και 1 χιλιόμετρο ύψος έχει η λέξη «ΗAMAD» στην παραλία του νησιού και ο 63χρονος σεΐχης τρίβει τα χεράκια του από ικανοποίηση... Μέχρι και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το βλέπουν το ονοματάκι του!

Αν και ουδείς γνωρίζει πόσο κόστισε η μεγαλομανία του monsieur, αρκεί να σας πούμε ότι διαθέτει ατομική περιουσία 14 δισ. δολάρια, έχει στην κατοχή του 200 αυτοκίνητα (ανάμεσά τους επτά Mercedes 500 στα χρώματα του ουράνιου τόξου) τα οποία παρκάρει σε μια γιγάντια πυραμίδα και πρόσφατα παρέλαβε ένα γιγάντιο τροχόσπιτο σε σχήμα υδρογείου σφαίρας που έχει ακριβώς το 1 εκατομμυριοστό του μεγέθους της Γης! Άντε γειά δηλαδή...

http://www.star.gr/perierga/100705/

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ:. Α’ ΓΕΝΕΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ (100% ΑΛΗΘΗ), Β’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Γ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Δ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (100% ΑΛΗΘΗ) - ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΩΣ 2012 (ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ «ΖΟΜΠΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΝΑΚΗ

AΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ‘’ΑΙΑΝΤΙΣ’’ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ
"ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ -ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!"

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΜΓΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO. ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΥΓ***ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ Χ.ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ:



http://ellhnkaichaos.blogspot.com/?zx=66df768293c0a435

Μια ηλιόλουστη Κυριακή, κάπου στην Ελλάδα...






"ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΤΗΣ NRO ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ" ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ...ΠΕΤΡΕΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η NASA ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η NASA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...ΣΥΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ..."

"ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΕΛΑ... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ, ΤΟΥ ΦΑΝΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ; ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΟΥ!"