Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ DNA ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕΡΟΣ 3ο

Γέρασε 50 χρόνια σε λίγες μέρες (3)Γέρασε 50 χρόνια σε λίγες μέρες (2)Γέρασε 30 χρόνια σε λίγες μέρες (1)
Μια αλλεργική αντίδραση έκανε μια νεαρή κοπέλα να γεράσει μέσα σε λίγες μέρες, Τώρα μοιάζει με 70χρονη γυναίκα.

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν εξέτασαν την 26χρονη Βιετναμέζα Nguyen Thi Phuong καθώς διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 50 χρόνια εξαιτίας κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.
Η νεαρή γυναίκα τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.
Όποτε βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, φοράει μάσκα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: “Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;”.
Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.
“Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουν στον ύπνο μου” και πρόσθεσε “Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην παραδοσιακή ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες” εξομολογείται.
Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είδε αποτέλεσμα.
Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να ευθύνονται για την κατάστασή της, καθώς αυτά συνήθως έχουν κορτιζόνη. Αυτά τα στεροειδή επιταχύνουν τις επιπτώσεις των ανεξέλεγκτων θεραπειών και ακόμη μπορεί να προκάλεσαν μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται μαστοκυττάρωση.
Πηγή: news247.gr
http://www.otherside.gr/2011/10/gerase-50-xronia-se-liges-meres/

ΤΕΡΑΤΑ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.

Εκνευρίστηκε η κομπανία του μητρογάμη χαφιέ ανώμαλου παιδόφιλου σατανιστή επειδή της ταράξαμε τον ύπνο και μας έκανε "ντα ντα" διότι δεν κοιμόμαστε τον ύπνο του ανωμάλου μέντορα τους σαν και αυτούς. Κοιτάχτε, μέτατρον κένταυρον πρώκτευρον ανωμάλευρον σιτάλευρον, υπάρχουν και άλλες ασχολίες στον πλανήτη... Μπορείτε π.χ. να πάτε εις την Κίνα και να κάνετε τις ερωμένες των στρατηγών του Κόμματος, μπορείτε επίσης να πάτε στην Ιαπωνία και να κάνετε τις παλλακίδες των γερασμένων ανωμαλιάρηδων τέκνων του ηλίου, μπορείτε επίσης να πάτε στα κεντρικά της ΚΥΠ/ΕΥΠ όλοι και με όλους τους παρενδυσίες εκεί να διοργανώνετε παραστάσεις μπουρλέσκ με όλο τον θίασο επί σκηνής ώστε να διασκεδάζετε τους εργοδότες σας. Λεφτά υπάρχουν. Ειδικά για λάτρεις της πίσω πόρτας όπως εσείς και ο μέντορας σας στην ανωμαλία. Γιατί από συσχέτιση γεγονότων είστε τάμπουλα ράζα και ξύλο απελέκητο... Διαχωρίζετε τους εβραιομογγόλους υπηρέτες της HONG στην Αμερική και στην Ευρώπη από την μήτρα HONG, διαχωρίζετε την μία δράση του ενός σκέλους από την γενική εποπτική αρχή για να προκαλέσετε εντυπώσεις στον έναν σας αναγνώστη(άντε δύο μην σας κακολογίσουμε) και εν τέλει, κάνετε άλλη μία τρύπα στον χιλιοτρυπημένο μυαλοπρωκτό σας(διότι η αφοδευτική οπή και ο εγκέφαλος σας λόγω υβριδιακής καταγωγής σας αποτελούν το ένα και το αυτό).

Η Ο.Ε.Α. δεν απολογείται σε ΣΑΥΡΕΣ. Η Ο.Ε.Α. αποδεικνύει: ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΑΥΡΕΣ"...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Ύστερα και από την αποκάλυψη, το ξεσκέπασμα της υπερστοάς(hyper lodge) HONG ή αλλιώς HUNG(κόκκινοι), τους HONGmen, τις Τριάδες, δολοφόνους της HONG, ύστερα από την αποκάλυψη της πραγματικής δρακονιανής ιεραρχίας, των «Βασιλέων της Ανατολής» κατά τον Γιοχάννες – Ιωάννη, την αποκάλυψη του σχεδίου επικράτησης των Κινέζων μέσω γενοκτονίας των λευκών και μαύρων και λευκοκίτρινων εθνών του πλανήτη και εν γένει τα ασταμάτητα καίρια χτυπήματα στο κινεζικό παραμύθι, το ολοκληρωτικό ξεσκέπασμα του ρόλου τους στην Ιστορία, οι επιθέσεις κατά της ηθικής της Ο.Ε.Α. και των φίλιων ιστολογίων και των φίλων της αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς. Το γιατί είναι προφανές… Ενώ πλησιάζει η ώρα για την «αποκάλυψη», έχει βαλθεί «μία περιθωριακή ομάδα, μία μικρή ομάδα ανθρώπων και συνεχώς βάζει βόμβες στα θεμέλια του υπέροχου σχεδίου μας!» λένε οι hongmen. «Πώς γίνεται αυτό; Από πού αντλούν την δύναμη;» Την δύναμη την αντλούμε από την Αλήθεια, ερπετικοί κινέζοι και συγγενείς! Την δύναμη την αντλούμε από την ισχύ της Αλήθειας, της Αλήθειας που κρύψατε μετά μανίας κάτω από ένα πέπλο σιωπής και φρίκης, χτίζοντας στην συνέχεια ένα παραμύθι για την Κίνα που … «ποτέ δεν επιτέθηκε και ποτέ δεν επεκτάθηκε» και άλλα τέτοια γραφικά ψεύδη. Ο πανικός τους είναι εμφανής και αυτό μας εμψυχώνει για να ασκήσουμε ακόμα περισσότερη πίεση σε αυτούς τους ίδιους και τα τσιράκια τους πανταχόθεν.

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!

Main building of the bank of Greece.

ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΟ
Image via Wikipedia
Προς όλους τους Λαούς του Πλανήτου.
Προς της Κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης,
Και ειδικώς της Ελλάδος:
Δια τους μη γνωρίζοντες μαθηματικά τους πληροφορούμε ότι τα 52 τρις ευρώ τα οποία έκλεψαν οι Εβραίοι Rothschild Λονδίνου από τους Έλληνες μετόχους της "Τραπέζης της Ανατολής",η οποία συγχωνεύτηκε με την "Τράπεζα της Ελλάδος"Ιδιοκτησίας Rothschild Λονδίνου,ισοδυναμούν με 52,000 Δισεκατομμύρια ευρώ.
Τα 52 τρις ευρώ είναι 48 φορές το σημερινό Δημόσιο χρέος της Χώρας του 1,1 τρις ευρώ (400 εξωτερικού +700εσωτερικό χρέος).
Κύριοι πίσω από όλη τη ζημιά σε όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι η Κινεζική Hong με εκτελεστικά στελέχη τους Εβραίους και τους Σάξονες οι οποίοι σήμερα αποτελούν τα κυβερνητικά στελέχη όλων των κυβερνήσεων της Ευρώπης και οι οποίοι ξεπουλούν στην Hong
και της Εβραϊκές και της Σαξονικές περιουσίες αλλά και τις περιουσίες των κρατών και των ιδιωτών των Ευρωπαϊκών κρατών.
52 Τρισεκατομμύρια έκλεψαν με διαταγές της Κινεζικής Hong (η οποία ανέκαθεν τους διέταζε και αυτή τους οργάνωσε σε τριάδες) οι κακούργοι Εβραίοι λωποδύτες διεθνείς εγκληματίες τραπεζίτες Rothschild του Λονδίνου από τους μετόχους της "τραπέζης της Ανατολής" κάθε μια από αυτές τις μετοχές έχει εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από Έλληνα καθηγητή πανεπιστημίου της Αμερικής(ιδέ εκπομπή Τριανταφυλλόπουλου ζούγκλα 10/10/2011http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=397048&cid=4) ότι έχει αξία 1,1 τρισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή αυτός ο Έλληνας καθηγητής Γεωργαντζάς της Νέας Υόρκης αξιολογεί την κάθε μια μετοχή με πολύ μεγαλύτερη αξία από ότι την αξιολόγησε ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής οικονομίας του Μαίρυλαντ κ. Καρυώτης της τάξεως μεγέθους 670 δισεκατομμυρίων ευρώ εκάστη (ιδέ άρθρο ιστολογίου http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_4137.html) .
Συμπέρασμα:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)

(Στο κείμενο περιέχονται υπερ-σύνδεσμοι HYPER-LINKS που οδηγούν σε σελίδες με περισσότερες λεπτομέρειες)
Το Ραββινόπαιδο ο Δαβιδ Αϊκ – Ισαακ είναι σωστός σε μερικά πράγματα στην νέα έρευνα του για τη Σελήνη, αλλά κάτω από την ψευδή καθοδήγηση των Ραββίνων του, των Μεντιουμ, και των φωνών που ακούει μέσα στο κεφάλι του (Διάβαζε: Σεληνιακή Επιρροή) συνεχίζει να αποκρύπτει την αλήθεια και τη γενική εικόνα. Γι’αυτό την παραθέτουμε εμείς εδώ:
Η Σελήνη ή Luna ή Εύα ή Λεύα – Λεβάν (Στην εβραιομογγολική γλώσσα) είναι ένα γιγαντιαίο πρώην φυσικό πλανητικό σώμα που μετατράπηκε («γεωπλάστηκε») σε ένα υβριδιακό «κούφιο» σκαμμένο εσωτερικά ημι-τεχνητό σώμα (σκάφος τιτανίου) με ικανότητα να ταξιδεύει στο μεσοαστρικό διάστημα.
H προέλευση της Σελήνης είναι ο Αστερισμός του Δράκοντα (Κεντρική Προέλευση Ερπετικών Δρακονιανών) και ο Αστερισμός του Βοώτη, ως ένας από τους Δρακονιανούς στασιαστικούς συμμαχικούς τους αστερισμούς. (στασιαστές αστερισμοί επίσης: Όφεως - Ωρίωνα - Κήτους - Ηρακλέους - κλπ)
(Ιδε: Την έρευνα του Σκωτσέζου αστρονόμου Ντάνκαν Λούναν(=Σελήνη!!), τα πορίσματα των Ρώσων Ακαδημαικών Βασίν & Σερμπάκωφ, τις διαρροές ιθυνόντων της NASA/JPL στα βιβλία του Don Wilson «Το Μυστηριώδες διαστημόπλοιο Σελήνη», την έρευνα της Ο.Ε.Α., τα βιβλία και την έρευνα του Raymond Drake, κλπ)