Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

Α) ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΘΙ:
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.
ΑΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ LEOPARD (KAI OXI Μ48 Α5 MOLF Ή Μ60 ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ),ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΑ ΠΕΡΥΞ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ''ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ'' ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Β) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ:

ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ
ΒΛ.ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/beglit.html) ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΕΙΜΑΡΟ (ΒΛ.ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ) ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΒΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ (Ή BEGLIT ΑΠΟ ΤΟ ECEVIT ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;
ΒΓΗΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ DAS HAMMARSKJOLD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΑΥΡΑ BAN KI MOON...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ PRAVDA;;;

ΑΧ...ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ,ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ PRAVDA ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.

ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAVDA

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Dag Hammarskjold πέθανε πριν από πενήντα χρόνια σε αεροπορικό δυστύχημα στην κεντρική Αφρική κατά τη διάρκεια πτήσης προς την Κατάνγκα να διαπραγματευτεί την κατάπαυση του πυρός.Δεδομένου ότι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας Ban Ki-Moon στάθηκε δίπλα ταφόπετρα του στην Ουψάλα της Σουηδίας, εξεφραζε αστεϊσμούς, του τύπου οτι ήταν προσβλητική η παρουσία του και 'οτι πρέπει να γυρίσει στον τάφο του.
Ο Dag Hammarskjold γνώριζε, όταν το αεροσκάφος που πεταει προς την Ζάμπια συντριβεί, σκοτώνοντας τον ίδιο και 15 άλλους, ότι η ιστορία θα είναι η κληρονομιά του, στις σελίδες που είχε γράψει για τα χρονικά της αποκατάστασης της ειρήνης τις προσπάθειες και το θάρρος του στην εξεύρεση λύσεων με τις έντονες προσπαθειες του για τη διαχείριση των κρίσεων θα τραγουδούν τραγούδια που θα τον υμνούσαν για πολλούς αιώνες.
Όσο για τον (καταγαμημένο) Ban Ki-Moon, στο βιβλίο της ιστορίας θα τον έχουν κάτω ως τον πιο αδύναμο,την πιο ασήμαντη και ανίκανη μη-οντότητα ποτέ.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ


On the discovery announced by Joseph Skipper – a virtual archaeologist who “conducts excavations” on other planets, looking for anomalies in images taken from satellites. He took advantage of the Internet resource Google Mars, which supplied the photos for a variety of devices that were in orbit the Red Planet.

The researcher managed to see a transport system similar to the railroad. Or on some other, as its “track” look jerky.
The road stretches to the crater of Hale, near which NASA plans to land its new rover designed to search for water, and even life. “Railway” begins about 900 kilometers from the crater.

Skipper says that in the crater of which go “gauge”, visible structure. Not very far from the “Station” marked a rectangular object, located right on the “railroad tracks”.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΣΠΙΡΑΛ ΔΙΣΚΟΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗΣ

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2011/31oct_spiralarms/
Φωτογραφηθηκε πολυ καθαρα για πρωτη φορα ένας Πρωτοπλανητικός σπιράλ δίσκος αερίων και σκόνης
το άστρο στο κέντρο του λέγεται SAO 206462 στο αστερισμό του Λύκου, και φαίνεται μαύρο γιατί προφανώς το έχουν σκεπάσει με στεματογράφο ώστε να μπορέσει να φανεί η σπιράλ αύρα γύρω του...μέσα στην οποία σχηματίζονται (πυκνώνονται) νεαροί πλανήτες!!
Άρα είχε απόλυτο δίκιο η ΟΕΑ όταν έγραφε οτι και ο γαλαξίας (οπως είναι οι τύπου σπιράλ γαλαξίες) όπως και τα σπειροειδή τελικά πλανητικά ηλιακά συστήματα πυκνωνουν με ένα πυρήνα ("ήλιο") στο κέντρο (και "γαλαξιακό ήλιο" στην περίπτωση γαλαξιών) και γύρω του σχηματίζονται 12 αρμονικές πάνω στις οποίες πυκνώνουν και περιστρέφονται πλανητικά σώματα...
Και φυσικά εδώ έχουμε να κάνουμε με ήλιο - ύλης ...διότι υπάρχει και το αντίθετο του , ο ανθήλιος αντι-ύλης παραδίπλα που φυσικά οι ..."φιλτατοι" εβραιοσάξονες της ΝΑΣΑ δεν μπορούν να φωτογραφίσουν ότι και να κάνουν!!!

Οι αρχαίοι Έλληνες τα ήξεραν όλα αυτά πολύ πριν τους εβραιοσάξονες και τα τηλεσκόπια τους των πολυεκατομμυρίων, διαμέσου της αρχαίας Έλληνικης Ενιαίας Πυρηνικής - αστροφυσικής μοναδικής αληθούς επιστήμης των αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων.

Φυσικά η σπείρα είναι μόνο ένα σχήμα από τα πολλά υπάρχει και το οβάλ και άλλες παραλαγές όπως και οι γαλαξίες δηληδή είναι πολλών τύπων έτσι και πρωτοπλανητικοί δίσκοι γιατί είναι και αυτοί μικρογραφίες γαλαξιών...κοσμικά αυγά.
Στην περίπτωση των πρωτοπλανητικών δίσκων μόλις το άστρο σταθεροποιηθεί κάνει ένα ''φύσημα''...εκπνέει και τινάζει τις σκόνες και ετσι έχουμε ....βιόλα!!!
Να μας ζήσει το νέο μας ηλιακό σύστημα.......και μακριά από δρακονιανούς.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΕΒΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: KOINH ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!!!


ΑΡΧΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ:


ΦΙΛΤΑΤΕ "ΑΛΦΕΙΕ ΠΟΤΑΜΕ",
ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, KAI ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΩΣ ΚΡΟΝΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "ΗΠ-Ε-Ι" (ΔΥΣΕΩΣ) ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ." ΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ. (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ ΣΕΛΗΝΗ+ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ)
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ (ΜΑΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ ΜΕ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΟΥ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΥΡΗΜΑ. ΕΥΓΕ.


ΔΥΝΑΜΙΣ!

................................................................

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ Ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΟΤΚΑ;;;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΣΑΣ ;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ "ΗΠΑ";;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ;
ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤΑΙ

ΙΔΟΥ Η ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΣΧΗΜΩΝ ΚΩΛΟΓΡΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ (ΒΛ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΕ
,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΑΣΑ ΤΗΣ.
ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΡΟΠΗ 666 ΙΔΕ NEAR METATRON ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΟΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ.
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙΌΛΑΣ ,ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ.
ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΠΙ ΓΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΝΙΔΑ,ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΕΚΦΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΥΝ ΓΕΝΟΣ ΕΓΙΝΑΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ,ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
ΕΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΣΥΜ-ΠΑΝ-ΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΤΟΙ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΗΒΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ










Σάλο έχει προκαλέσει σε facebook και twitter η αμφιλεγόμενη μούντζα του Λαρισαίου μαθητή προς τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Η φωτογραφία του που έχει κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης μπορεί από τους σχολιαστές να δέχθηκε αρνητική κριτική, δείχνει ωστόσο να αποθεώνεται στο διαδίκτυο.

Τα εγκώμια προς τον μαθητή δεν έχουν τελειωμό...

«Να αγιάσει το χέρι του», «Μπράβο, στο παιδί! Έχει θάρρος», «Η νεολαία μας τελικά δεν κοιμάται», «Αυτός είναι σύγχρονος ήρωας», «Θα κάνουμε κίνημα να μην τιμωρηθεί με αποβολή το παιδί», «Η εθνική μας μούντζα» είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια χρηστών που έχουν αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στα προφίλ τους.

Παρόλα αυτά, μπορεί ο «ήρωάς» μας να έγινε μέσα σε λίγες ώρες ο πιο δημοφιλής μαθητής της χώρας, όμως η απόφασή του να "μουτζώσει" τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Λάρισα ενδέχεται να του κοστίσει.