Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ''ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΛΑΤΙ''

ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΙΜ,ΣΙΝ,ΣΕΝΤΑΙ,ΜΕ ΤΟ TIANGONG 1 ''ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΛΑΤΙ'' ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ); ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2025.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ;
ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Η ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ IN AND OUT WORLD II ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ-ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΧΙΖΟΜΑΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ,ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΙΝΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ  ΜΜΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ''ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΛΑΤΙ'' ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΗΧΗΡΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟ.GR ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

G.H.R.EES of Magnesia-Greece calls all hackers and crackers of the planet to destroy all computers-servers and internet of the millitary pact of B.A.S.T.R.(BOULGARIA-ALBANIA-SKOPIA known as FYROM-TOURKEY-ROMANIA)and of China-north Korea and south Korea,as countries programmated the third world war,beggining at 2011-2012,with 5 billion dead people of all nations of the planet,except China 888,North Korea 777/1 and South Korea 777/2.

G.H.REES Paramillitary Corp Magnesia Greece
MOST URGENT- ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Παραστρατιωτικό Σώμα Ο.Ε.Α.
Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως.
Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας.
Προς Έλληνες hackers-crackers κλπ:
Έλληνες χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών,
εν όψη επιθέσεως των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)εναντίον Ελλάδος εντός του 2011 ή αργότερα σας καλούμε να καταστρέψετε τελείως τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τους σέρβερς εντός των κρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ., με κατεπείγουσα προτεραιότητα των Η/Υ των ενόπλων δυνάμεων των ως άνω χωρών και με δεύτερη προτεραιότητα τους κυβερνητικούς υπολογιστές και σέρβερς των ως άνω χωρών.
Ομοίως σας καλούμε κατεπείγοντος να καταστρέψετε πλήρως τα στρατιωτικά και πολιτικά δίκτυα Η/Υ και σέρβερς διαδικτύου εντός της Κίνας,εντός της Βορείου Κορέας και εντός της Νοτίου Κορέας.
Πράξτε τα όμοια εντός του κράτους της Μογγολίας.
Δια το τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Αναλυτής Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.
Υ.Γ: Καλούμε τους αποδέκτες του παρόντος σήματος να το μεταφράσουν σε όλες τις υπάρχουσες γλώσσες και να το αποστείλουν ως e-mail στους Hackers και στους Crackers όλων των Χωρών,διότι η επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος,έχει σχεδιαστεί από την Κινεζική υπερστοά HONG,ως πρώτη φάση του Γ΄παγκοσμίου πολέμου,με σκοπό τη γενοκτονία της Λευκής και της Μαύρης φυλής αλλά και της Λευκοκίτρινης Μογγολικής φυλής (ήτοι και της Μογγολικής Εβραϊκής φυλής και της Μογγολικής Σαξονικής φυλής Λευκοκίτρινων) από την καθαρώς κίτρινη φυλή των τριών χωρών: Κίνας-Βορείου Κορέας-Νοτίου Κορέας,με αντίστοιχους Γεωστρατηγικούς κωδικούς: 888, 777/1, 777/2 ._
Το παρόν υστερόγραφο να αναπαράγεται,να αναρτάται στο διαδίκτυο και να μεταφράζεται συνεχώς μαζί με το ως άνω κυρίως κείμενο.
G.H.REES of Magnesia-Greece

Προς Έλληνες hackers, crackers και λοιπούς, προς μέλη των Anonymous, εκ του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ"

ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ IN AND OUT WORLD II:
ΕΛΛΗΝΕΣ HACKERS-CRACKERS ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ
 ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.


Ύστερα και από το "χτύπημα" από Hackers στο site της (ανθ)Ελληνικής Προεδρίας, υπό του Καρόλου Παπούλια-Κάουτσκι και το αναρτηθέν video των anonymous μετά από αυτήν την κυβερνοεπίθεση, το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ" παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τους Έλληνες hackers, crackers καθώς και όσους έχουν την ικανότητα παραβίασης ηλεκτρονικών μέτρων ασφαλείας σε ολομέτωπη κυβερνοεπίθεση κατά εβραϊκών Τραπεζών, αρχείων εφορίας(όπως και δηλώνουν ότι θα κάνουν σε όλους τους τόνους) αλλά επίσης καλούνται να επιτεθούν και κατά ηλεκτρονικών μέσων ΜΜΕ και τηλεοπτικών σταθμών.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την ρήση του εβραιογενούς Ιωσήφ Στάλιν η οποία πάει ως εξής: "Εάν είχα στα χέρια μου το Χολυγουντ και την τηλεόραση, θα είχα κατακτήσει τον κόσμο". Η τηλεόραση αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κάθε Ελληνική οικία, τα ΜΜΕ έχουν πρόσβαση σε κάθε Έλληνα πολίτη. Κατά συνέπεια, η τηλεόραση και τα μέσα ΜΜΕ είναι ο πρωταρχικός διαμορφωτής της λεγόμενης κοινής γνώμης. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχετε την ικανότητα να παρέμβετε σε ζωντανό χρόνο(real time) στο πρόγραμμα διαχείρισης τηλεοπτικού προγράμματος των ελληνικών τηλεοπτικών μέσων καθώς και σε site ΜΜΕ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

FROM HERE TO ANDROMEDA

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ''FROM HERE TO ANDROMEDA''.
ΠΑΛΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΙΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ DAVID SEREDA ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ JORDAN MAXWELL ''ΟΥΦΟΛΟΓΟ'' ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Κ.Τ.Λ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ''ΟΜΑΔΑ'' ΑΠΟ (Α.Τ.Ι.Α.) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΚΑΦΗ Ή ΝΕΤΡΙΝΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ-ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ...ΠΑΝΙ:

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ YERMAK ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ



Ερώτημα προς το μασονικο κινεζοεβραιολαγνο προδοτικο ψευδοεπιστημονικό πουσταριο και πουταναριο:

Εφοσον τα σοφιστικέ πειραματα σας πολλων εκατομμυρίων ευρω, με τα ατομικα ρολογια υπερ-ακριβειας δειχνουν οτι σε μεγαλυτερο υψομετρο ο χρονος παει ταχα γρηγοροτερα σε σχέση με τον χρόνο του χαμηλότερου υψομέτρου... και έτσι τάχα επιβεβαιώνεται η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας με τον καμπύλο χωρόχρονο του αγίου σας Αλβέρτου Αινστάιν...
Δηλαδη ψηλά πάνω από την επιφάνεια της γης σε περιβαλλον μικροτερης βαρυτητας και αρα μικροτερης βαρυτικης πιεσης και αρα σε περιβαλλον μικροτερης πιεσης-πυκνότητας κοσμικης ακτινοβολιας, ο χρόνος γενικά και άρα και ο χρόνος όλων των αντιδράσεων τάχα πηγαίνει γρηγορότερα.... αντίθετα δηλαδή με το εδαφος και ειδικα με το υπεδαφος στα εγκατα της γης οπου η πιεση βαρυτητας, δηλαδη η πιεση-πυκνότητα κοσμικης ακτινοβολιας (πυκνότητα αιθέρα) ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με μεγαλα υψομετρα, και τα πετρωματα του υπεδαφους υπερ-πιεζονται και μετατρεπονται σε διαμαντια, σε πετρελαιο ή και σε πυρακτωμενη λαβα, από την υπερβολική πίεση(!!!)...
τοτε πως εξηγειτε κυριοι της παρανοϊκης εβραιομασονικής ψευδο-γνωσεως οτι κατα πολυ απλοτερα και φθηνοτερα πειραματα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε όπως:

ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΞΥ !!!

Αυτά τα απλά πειράματα του ενός ευρώ δείχνουν τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τα σοφιστικέ εβραιομασονικά πειράματα σας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.. (!!!!!!!!!)

Εξηγούμε:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ο.Ε.Α. με τα φίλια Ιστολόγια της “Συγχαίρουν” το Νέο Ελληνικό ψευδο-επιστημονικό και ψευδο-ακαδημαϊκό μασονικό πουσταριό και πουταναριό των Ελληνικών πανεπιστημίων

Η Ο.Ε.Α. με τα φίλια Ιστολόγια της “Συγχαίρουν” το Νέο Ελληνικό ψευδο-επιστημονικό και ψευδο-ακαδημαϊκό μασονικό πουσταριό και πουταναριό των Ελληνικών πανεπιστημίων το οποίο,αμέσως μετά το άρθρο της Ο.Ε.Α. περί της διαψεύσεως της γενικής θεωρίας της Σχετικότητας και της ειδικής θεωρίας της Σχετικότητας του Εβραίου απατεώνος Αλβέρτου Αϊνστάιν από τους Έλληνες Υπέρ-επιστήμονες Νανόπουλο και Τσόλκα,μέσω του in.gr ιδέ link http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231130237 ,αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να μηδενίσει το κολοσσιαίο επίτευγμα των ως άνω Ελλήνων Υπέρ-Επιστημόνων,και να υπερασπίσει την ψευδή θεωρία της Σχετικότητας του Εβραίου Αϊνστάιν.
Έτσι ως επιστημονικόν επιδόρπιο,η Ο.Ε.Α. βάζει στο τραπέζι το ζήτημα των Υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^6,ήτοι ταχύτητας 1 εκατομμυρίου φορές την ταχύτητα του φωτός,και των Υπέρ-υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^12,ήτοι C*1(000.000.000.000) φορές την ταχύτητα του φωτός.
Ήδη η Ο.Ε.Α.,εις τον αυτοσχέδιο οπλισμό της νετρίνο-nazer χρησιμοποιεί την πρώτη τάξη νετρίνων ταχύτητας C*5,8 ήτοι ταχύτητας εξαπλάσιας της ταχύτητας του φωτός.
Στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α.,αυτά τα απλά νετρίνο συνοδεύονται αυτομάτως και επαγωγικώς από υπέρ-νετρίνα ταχύτητας C*10^6 και C*10^12 είναι ακόμη πρακτικώς μη διαχειρίσιμα λόγω του ότι η Ο.Ε.Α. δεν διαθέτει ακόμη τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού στραγγαλισμού και κατευθύνσεως δέσμης για τόσο υψηλές ταχύτητες.
Αυτά προς το παρόν.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ NAOMI CAMPBELL

Η ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ  ISLA PLAYA DE CLEOPATRA ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ,ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙ ΕΡΠΕΤΟΥ.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΩΡΟ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ,ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΙΣΠΑΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ TOY ΚΩΛΟΥ LUIS DE GARRIDO ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ NAOMI ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΑΤΙΔΕΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΣΙΜ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΣΚΑΤΑΙ-ΦΑΤΑΙ.


Το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell απέκτησε ένα οικολογικό σπίτι στην Τουρκία, το οποίο βρίσκεται στο νησάκι Isla Playa de Cleopatra. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα σχεδιασμένη από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Luis de Garrido, ο οποίος είναι φανερά επηρεασμένος από την Αίγυπτο, αφού το σχήμα της έπαυλης είναι το μάτι του Θεού Ώρου.
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (1)

Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (2)


Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (4)
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (5)
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (6)

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΣΣΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στη Βουλή η μήνυση για εσχάτη προδοσία των πολιτικών!
Μπορεί η Εισαγγελέας Χαλκίδας να απέρριψε αρχικά το αίτημα δίωξης για εσχάτη προδοσία, που υπέβαλε ο Δημήτρης Αντωνίου, εναντίον των Ελλήνων πολιτικών που ψήφισαν το Μνημόνιο, ωστόσο το Εφετείο Αθήνας, στο οποίο προσέφυγε ο Ευβοιώτης γιατρός, φαίνεται πως είχε άλλη γνώμη!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μάλιστα, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, διαβίβασε ήδη, στη Βουλή, το φάκελο της μήνυσης, η....
οποία έχει ασκηθεί εναντίον των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και κατά των μελών της Τρόικας, για να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει εσκεμμένη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας!!!

Ο κ. Αντωνίου, πάντως, δήλωσε πως όλο αυτό το διάστημα, που πάλευε για να αποδείξει τη βασιμότητα της καταγγελίας, δε στηρίχθηκε από κανέναν, αλλά αντίθετα λοιδωρήθηκε από πολλά Μέσα. Δεν έδειξε, ωστόσο, να το βάζει κάτω, καθώς δήλωσε πως η «μάχη» για να καταδικαστούν όσοι διέπραξαν εσχάτη προδοσία θα συνεχιστεί μέχρι τέλους…
www.kozaro.com

ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ.

Θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω τον τόπο...
«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο κ. Καρατζαφέρης παρενέβη και είπε: «Στους καθαρούς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα, όχι στους αριστερούς κηφήνες».

Δεσμεύτηκε ότι ως πρωθυπουργός θα διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί σε βάρος της Ελλάδας. Θα τους διώξω. Ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς να τους φωνάξω κι έχω την υποχρέωση να τους δείξω την πόρτα της εξόδου».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΗΣΗΣ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ.