Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ...THE REBELS IN LIBYA WORSHIP THEIR GENOCIDERS

Εισόδος της Κίνας χρειάζεται για την ανοικοδόμηση της Λιβύης

Οι κινεζικές επιχειρήσεις είναι ευπρόσδεκτες να έρθουν πίσω στην Λιβύη και να συμμετάσχει στην ανοικοδόμηση της χώρας, είπε ένας ηγέτης της αντιπολίτευσης  στην Xinhua την Τετάρτη.

Το Εθνικό μεταβατικό συμβούλιο των ανταρτών (CNT) θα σεβαστεί όλες τις προσφορές και τις συμβάσεις της κυβέρνησης Μουαμάρ Καντάφι που υπέγραψε με κινεζικές εταιρείες, NTC δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Abdel-Hafidh Ghoga  σε συνέντευξή του στο Xinhua.
Το NTC καλωσορίζει τις κινεζικές επιχειρήσεις πίσω στη χώρα μέχρι το τέλος των υφιστάμενων σχεδίων, είπε.
Όλες οι προσφορές και συμβάσεις που έχουν υπογραφεί νωρίτερα θα πρέπει να ελέγχονται για να δείτε αν υπάρχει διαφθορά, συνέχισε.
Ο Ghoga προσβλέπει στο ρόλο της Κίνας στην ανοικοδόμηση της χώρας της Βόρειας Αφρικής και μια συνολική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών.
Λιβύη και η Κίνα έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, είπε ο ηγέτης της NTC. Η Λιβύη θα χρειάζεται περισσότερη την υποστήριξη της Κίνας αφού η χώρα τελειώνει 42-year-το πολύ κανόνας του Καντάφι.
Ο Ghoga εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η Κίνα θα χρησιμοποιήσει το διεθνές κύρος της, να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Λιβύης των ανθρώπων να δημιουργήσουν μια δημοκρατική χώρα όπου κυριαρχεί ο νόμος και να βοηθήσει να ανακτήσει  στο εξωτερικό της χώρας νεα περιουσιακά στοιχεία.

China's input needed to rebuild Libya 

Chinese enterprises are welcomed to come back to Libya and to participate in the reconstruction of the country, an opposition leader told Xinhua Wednesday.
The rebel National Transitional Council (NTC) will respect all deals and contracts Muammar Gaddafi's government signed with Chinese companies, NTC Vice President Abdel-Hafidh Ghoga said in an interview with Xinhua.

The NTC welcomes Chinese enterprises back to the country to finish existing projects, he said.
All deals and contracts signed earlier will be checked to see whether there is any corruption, he continued.
Ghoga is looking forward to China's role in rebuilding the North African country and an all-round partnership between the two countries.
Libya and China share great economic interests, the NTC leader said. Libya would need more Chinese support after the country ends Gadhafi's 42-year-long rule.
Ghoga also expressed the hope that  China will use its international status to support Libyan people's efforts to build a democratic country ruled by law and help regain the country's frozen overseas assets.
http://www.china.org.cn/world/2011-08/18/content_23233990.htm

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...TO HEBREW-SAXON AND OTHERS HEBREW ZIONISTS...עברית לקווי ושאר היהודים שיאון.

Οι κινέζοι και οι προδότες αρχιραββίνοι σας των ΗΠΑ σας πάνε απευθείας και εσάς για γενοκτονία με πρώτο-πρώτο γενοκτονούμενο το κράτος των ελληνογενών ασκεναζιμ του ισραήλ! (ασκεναζίμ ή ασκάνιοι ή ασχενάζ=ελληνογενείς αναλώσιμοι ψευδο-εβραίοι). Ήδη βλέπετε στις ΗΠΑ και αλλού οι επιχειρήσεις σας και οι τράπεζες σας να κατάσχονται και να εξαγοράζονται από τους Κινέζους! Και αυτό είναι μόνο η αρχή για το ότι επίκειται, εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως για να το αποτρέψετε, εξοντώνοντας από τις τάξεις σας τους προδότες αρχιραββίνους σεφαρντίμ(συνεργάτες των κινέζων) που σας πρόδωσαν και στον Β'παγκόσμιο πόλεμο παραδίδοντας λίστες των ονομάτων σας στην γκεστάπο!

The Chinese traitors and your chief rabbi of U.S. you live and you go for genocide  first of all genocide the State of Israel of the Greek askenazim! (askenazim or askanioi or aschenaz = Greeks expendable pseudo-Jews). Already you see in the U.S. and elsewhere, your businesses and your bank seized and taken over by the Chinese! And this is just the beginning for an impending, if you do not react in time to prevent it, killing of your classes traitors Sephardic chief rabbi (the Chinese partners) who betrayed you and the Second World War by surrendering lists your names to the Gestapo !

 מדינת ישראל askenazim! (Askenazim או askanioi או aschenaz = ellinogeneis מתכלה פסאודו יהודים). כבר אתה רואה בארה"ב ובמקומות אחרים, עסקים שלך הבנק שלך נתפסו השתלטו הסינים! וזו רק ההתחלה עבור הממשמש ובא, אם אתם לא מגיבים בזמן כדי למנוע את זה, והרג של כיתות שלך בוגדים הרב הראשי הספרדי (השותפים הסינים) שבגד בך ואת מלחמת העולם השנייה על ידי כניעה רשימות השמות שלכם הגסטאפו !


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΕΡΠΕΤΑ,REPTILIANS





                                                            
                                                      No 2  COMING SOON...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Βόμβα χωρίς φυτίλι γίνεται?

επειδή κάθε βόμβα θέλει τον πυροκροτητή της για να λειτουργήσει ιδού ο πυροκροτητής της ο.ε.α.
μοιράζεται ήδη με το φέιγ βολάν, ήτοι την βόμβα της ο.ε.α. και των φιλικών ιστολογίων της ο.ε.α.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΕΔΩ:
http://www.easy-share.com/1916984979/ΦΕΙΓΒΟΛΑΝ_ΤΕΛΙΚΗ_4.pdf

21ος αιώνας και Κίνα ανατέλλουν, οι ΗΠΑ δύουν

Τσερεζόλε Ε.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/08/2011
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα την τελική αξιολόγηση των ημερών που βιώνουμε που θα κάνουν οι ιστορικοί. Το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει ο προσεκτικός παρατηρητής των διεθνών πραγμάτων είναι ότι τούτες οι μέρες είναι εξαιρετικά φορτισμένες από γεγονότα συμβολικής σημασίας που πριν από λίγο καιρό φάνταζαν σχεδόν αδιανόητα.
Όπως αυτό της περασμένης Παρασκευής, 5 Αυγούστου, που έκανε αστραπιαία τον γύρο του κόσμου: για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Ηνωμένες Πολιτείες έχαναν το τριπλό τους Α, την ανώτερη αξιολόγηση δανειοληπτικής ικανότητας, από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poorʼs, που συμπεριφέρθηκε στην Ουάσιγκτον σα να ήταν η… Αθήνα. Η κίνηση αποτυπώνει την αντιστροφή του συσχετισμού των δυνάμεων παγκοσμίως: πλέον τα κράτη, έστω κι αν είναι υπερδυνάμεις, παίζουν δευτερεύοντα ρόλο στο οικονομικό γίγνεσθαι, όπου πλέον, δυστυχώς για τις κοινωνίες και τους λαούς, επικρατούν άλλοι «παίκτες», όπως οι αγορές, οι οίκοι αξιολόγησης, τα διάφορα hedge funds, κ.ά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου, όταν ο πρόεδρος Ομπάμα επιχειρούσε με ομιλία του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να καθησυχάσει, την ίδια στιγμή η Γουόλ Στρητ καταβαραθρωνόταν. Η υποβάθμιση της αμερικανικής οικονομίας σε συνδυασμό με την αναιμική ανάπτυξη και το φάσμα της διπλής ύφεσης προ των θυρών, συνιστά, πέραν της «πρωτιάς», και τέλος μιας ολόκληρης εποχής για τις ΗΠΑ αλλά και για όλο τον κόσμο: της περιόδου της παντοδυναμίας της Ουάσιγκτον. Μια νέα, πρωτόγνωρη πραγματικότητα.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ

ΠΑΙΣΙΟΣ:
ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΛΕΒΑΝΙΑ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ,ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ-ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ-ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666.
                                                    ΞΕΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΥΚΕΣ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ


ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ....THE PLAN FOR THE GLOBAL GENOCIDE HAS JUST BEGAN

TO SEE OUR POST IN TRANSLATION  GO UP ON THE LEFT AND CLICK YOUR LANGUAGE

ΝΕΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΣΙΝΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΡΑΣ ΜΑΜΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ...ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΛΕΒΑΝΙΑ,ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο Bingde Chen ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ Η (ΣΙΝΑ)-ΚΙΝΑ ''ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ'' ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΔΕΝ'' ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Η ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Το νέο αεροπλανοφόρο της Κίνας δεν αποτελεί απειλή για την ισορροπία ισχύος

Πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας, η οποία ορίζεται σε ένα χαμηλού προφίλ θάλασσα δίκη Τετάρτη, δεν θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, ένας Ρώσος εμπειρογνώμονας λέει.

File photo of China's refitted aircraft carrier. The aircraft carrier left its shipyard at Dalian Port in northeast Liaoning Province on Wednesday morning to start its first sea trial. Military sources said that the first sea trial was in line with schedual of the carrier's refitting project and would not take a long time. After returning from the sea trial, the aircraft carrier will continue refit and test work.
Φωτογραφία αρχείου της μετασκευάστηκε αεροπλανοφόρο της Κίνας. Το αεροπλανοφόρο αριστερά ναυπηγείο της στο Dalian λιμάνι στη βορειοανατολική επαρχία Liaoning την Τετάρτη το πρωί για να ξεκινήσει την πρώτη δοκιμή στη θάλασσα της. Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι η πρώτη δίκη θάλασσα ήταν σύμφωνη με το χρονοδιάγραμμα του έργου ανάπλασης του μεταφορέα και δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Μετά την επιστροφή από τη δίκη της θάλασσας, το αεροπλανοφόρο θα συνεχίσει επανεξοπλισμό και την εργασία δοκιμής.
Το πλοίο, της πρώην Σοβιετικής Varyag αεροπλανοφόρο, έχει εν

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Απάντηση της O.E.A. προς τους χαφιέδες της Γ.Α.Δ.Α. πουστοσπυρόπουλους και αδερφές "Τατά"

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS ΩΣ “ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ” ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΠΟΝΤΟΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ”.

ΌΜΩΣ,ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 6/8/2011, Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΈΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ: