Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΠ-Ε-Ι 666)


Εφόσον έχουμε πλέον την ..."τιμή".... να μας διορίσουν (με τις ευλογίες και προτροπή του Καρατζα-φυρερ του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666) ως νέο κατοχικό μας πρωθυπουργό - δικτάτορα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο μέλους της κλειστής Λέσχης της Τριμερούς Επιτροπής, δημιουργηθείσα το 1973 από τον εβραιομογγόλο σεφαραδείμ διεθνή τραπεζίτη - αρχιτοκογλύφο Δαβίδ Ροκφέλερ ως πρώην ιδιοκτήτη της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ - Federal Reserve (πριν αυτή εκπωληθεί στην Κεντρική Τράπεζα της Κίνας) με σκοπό την ίδρυση της πρώτης βραχυπρόθεσμης Α' Δυτικής Παγκοσμιοποίησης ή "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" του άξονος ΗΠ-Ε-Ι (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ή άξονος "666" που σχεδιάζεται από την υπερστοά HONG Κίνας να προβοκάρει με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα και τους ταλαίπωρους "Εψιλον-ΛΑ.Ο.Σ. 666" τον κολοσσό άξονα Σαγκάης ή "Ρ.Ι.Κ." της Κίνας 888 (Ρωσίας - Ισλαμ - Κινας) ώστε αυτός ο κολοσιαίος στρατός της Ρ.Ι.Κ. των 200.000.000+ (ιδε "Αποκάλυψη") σαρωτικά αντεπιτηθέμενος να γενοκτονήσει την λευκή και μαύρη φυλή (ήδη τελείται οικονομική γενοκτονία της δύσης από την Κίνα) με πρώτους γενοκτονημένους τους προβοκάτορες του "ΛΑ.Ο.Σ. 666", δια την ίδρυση της τερματικής Κινεζικής Β' Παγκοσμιοποιήσεως ή "Βασιλείας του Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζεντάϊ-Ιεχωβα, Νέου (κατεστραμμένου) Κόσμου 888", το ιστολόγιο "Ελλην & Χάος" θα αποδεσμεύσει κάποια νέα στοιχεία που υπέπεσαν στην προσοχή του:


...όπως π.χ. την απόρρητη σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής, που αναπαριστά τέρατα δράκους και το σινικο-σιωνιστικό αστέρι της HONG

Η επιγραφή αναφέρει στα Λατινικά: "Noster Ordo Seclorum" = "H Τάξη μας ανά τους αιώνες" (ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666 ή Novus Ordo Seclorum)
και "Ego Terminatio - Ego Fides - Ego Sceptrum" = "Εγώ/ή Εμείς καθορίζω ορια - σύνορα (αυτοδιάθεση - (κρατών)) / εγώ πιστεύω (στον Σιν - Σιων -Τζενταϊ) / εγώ (είμαι) σκύπτρο ??"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/11/blog-post_429.html



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ)

῾Ο Χριστὸς θριαμβευτὴς
11 Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτόν, καλούμενος πιστὸς καὶ ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ· 12 οἱ δὲ ὀφθαλμοὶ αὐτοῦ ὡς φλὸξ πυρός, (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, MATIA ΔΡΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΧΟΛΥΓΟΥΝΤ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΞΥΛΟΥ)καὶ ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ διαδήματα πολλά, ἔχων ὀνόματα γεγραμμένα, καὶ ὄνομα γεγραμμένον ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ αὐτός, 13 καὶ περιβεβλημένος ἱμάτιον βεβαμμένον ἐν αἵματΙι,(ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑ ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ?? ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ,Η ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ) καὶ κέκληται τὸ ὄνομα αὐτοῦ, ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ. 14 καὶ τὰ στρατεύματα τὰ ἐν τῷ οὐρανῷ ἠκολούθει αὐτῷ(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΦΥΛΗΣ)ἐπὶ ἵπποις λευκοῖς, ἐνδεδυμένοι βύσσινον λευκὸν καθαρόν. 15 καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ἐκπορεύεται ρομφαία ὀξεῖα δίστομος, ἵνα ἐν αὐτῇ πατάσσῃ τὰ ἔθνη· καὶ αὐτὸς ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ράβδῳ σιδηρᾷ·(ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) καὶ αὐτὸς πατεῖ τὴν ληνὸν τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.(ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

BAIGE PIAO ΚΙΝΟ Ή ΚΙΝΑ; ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ

ΙΔΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΙΔΟΥ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ...ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ''ΚΥΡΙΟΥ'', ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ;
ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΑΜΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΤΕ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥΣ;
ΤΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΓΕΙΟ ''LUNA-PARK''


Μια μορφή του Κίνο παίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά στον δυτικό κόσμο έφτασε μόλις τον 19ο αιώνα. Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του παιχνιδιού είναι άγνωστη, ωστόσο ιστορικοί εικάζουν ότι το Κίνο παίχτηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της δυναστείας των Χάν, κάπου ανάμεσα στο 206 π.Χ με 220 μ.Χ. Εκείνη την εποχή το Κίνο χρησιμοποιήθηκε σαν μια λαχειοφόρο αγορά η οποία βοηθούσε στην συγκέντρωση χρημάτων για των κινεζικό στρατό. Μια ακόμα υπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού ισχυρίζεται ότι το Κίνο χρησίμευσε ως μέσο για την χρηματοδότηση του Σινικού Τοίχους της Κίνας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Κίνο.

Το αρχαίο παιχνίδι του Κίνο

Η ονομασία του Κίνο προέκυψε από Γαλλική και Λατινική ρίζα, αν και το αρχικό όνομα του παιχνιδιού ήταν baige piao, το οποίο σημαίνει λευκά περιστέρια. Έχει υποστηριχθεί ότι χρησιμοποιούσαν λευκά περιστέρια για την αποστολή των λαχνών αλλά και των κερδών στους παίκτες που κατοικούσαν σε χωριά έξω από τις πόλεις. Στο αρχικό παιχνίδι χρησιμοποιούσαν 120 χαρακτήρες από το Χίλιους Κλασσικούς Χαρακτήρες, ένα διάσημο Κινέζικο ποίημα το οποίο συνήθιζαν να χρησιμοποιούν στο σχολείο για να διδάσκουν στα παιδιά τη γλώσσα. Οι Κινέζοι εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να παίζουν με τους κινέζικους χαρακτήρες, αν και περιόρισαν των αριθμό τους σε 80 χαρακτήρες ανά κάρτα. 


Το Κίνο στον δυτικό κόσμο

Το παιχνίδι του Κίνο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1800 όταν ένα κύμα Κινέζων μεταναστών έφτασε για να βοηθήσει στην οικοδόμηση του πρώτου διηπειρωτικού σιδηροδρόμου. Στην αρχή το παιχνίδι παιζόταν μόνο μεταξύ των Κινέζων μεταναστών, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απέκτησε δημοτικότητα και από τον υπόλοιπο πληθυσμό των ΗΠΑ. Το Κίνο σαν λαχείο αλλά και οι υπόλοιπες μορφές τυχερών παιχνιδιών είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, αλλά υπογείως διότι ο τζόγος στην Αμερική ήταν παράνομος μέχρι το 1931, μετά φυσικά ακολούθησε η νομιμοποίηση των παιχνιδιών στην πολιτεία της Nevada. Παρόλα αυτά επειδή το Κίνο είναι ένα παιχνίδι λοταρίας, εξακολουθούσε να θεωρείται παράνομο. Μια νέα έκδοση του παιχνιδιού δημιουργήθηκε, η οποία ονομάστηκε Κίνο ιπποδρομιών. Σε αυτήν την εκδοχή οι παίκτες πόνταραν σε διαφορετικά άλογα αντί για αριθμούς. Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν αναφορές σε ιπποδρομίες με στοιχήματα τύπου Κίνο, όπως το λαχείο multirace (πολλαπλών αγώνων). Τώρα που μάθατε λίγο για την ιστορία του Κίνο, επισκεφτείτε τα υπόλοιπα άρθρα μας σχετικά με το Κίνο και γνωρίστε πως παίζεται το παιχνίδι, τα στοιχήματα, και διάφορες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνεται καλύτερος παίκτης.
http://www.casino.gr/keno/keno-history


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 2ο)


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ 1ο:


ΠΡΟΛΟΓΟΣ:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

............

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,

Τί είναι τελικά η οργόνη ;



Για να έχουμε μια γενική ιδέα περί της οργόνης , 
ας δούμε κάποια αποσπάσματα από
 το βιβλίο ‘Εγχειρίδιο συσσωρευτή οργόνης’ 
του Τζειμς Ντεμέο , Ph.D.
‘Θεωρούμε την ανακάλυψη της οργόνης ένα 
από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην 
ιστορία του ανθρώπου’ – από ένα γράμμα 
προς την Αμερικανική Ιατρική 
Εταιρία , υπογεγραμμένο από 17 γιατρούς το 1949 .
‘Είναι δικαιολογημένο ότι η ανακάλυψη της 
οργονοενέργειας και οι ιατρικές της 
εφαρμογές μέσω του συσσωρευτή οργονοενέργειας , 
του οργονοβόλου , 
των βιόντων γης , και του νερού οργόνης έχουν 
ανοίξει μια πληθώρα νέων και , 
όπως φαίνεται , εκπληκτικά καλών προοπτικών’ – 
Βίλχεμ Ράιχ , γιατρός . 
Από το βιβλίο ‘Η βιοπάθεια του καρκίνου 
(ανακάλυψη της οργόνης , τόμος 2)’ , 1948 .
‘...η οργονοενέργεια δεν υπάρχει’ – 
Δικαστής Τζον Ντ. Κλίφορντ , 
από μια απόφαση δικαστηρίου των Η.Π.Α. το 
1954 με βάση την οποία όλα τα βιβλία
 και ερευνητικά περιοδικά του Δρ. Ράιχ απαγορεύθηκαν ,
 και διατάχθηκε , 
να καούν σε κλιβάνους , ενώ ο Ράιχ κλείσθηκε
 σε ομοσπονδιακή φυλακή , όπου πέθανε .
Ο Βίλχεμ Ράιχ είχε πει ότι ακόμα και αν η ενέργεια 
ης ζωής , 
ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια , 
κατάφερε να την κάνει συγκεκριμένα χρησιμοποιήσιμη ,
 και ότι η εποχή των εφαρμογών της μόλις έχει αρχίσει .
 (πόσο δίκιο είχε ...)
Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια 
, η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη 
γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι 
σ` επαφή με τη φύση  , 
και για την οποία έχουν γίνει υποθέσεις από τους 
φυσικούς επιστήμονες , 
αλλά πλέον έχει μετρηθεί αντικειμενικά και έχει 
αποδειχθεί η ύπαρξη της .
 Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ , 
ο οποίος προσδιόρισε πολλές 
από τις βασικές της ιδιότητες . 
Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε 
ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται 
από αυτές .

ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ"ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 1ο

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ: ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ο Ύπατος συμπαντικός νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης. Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο. ............ ΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ "ΜΜΕ" ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ - ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΓ' ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ 30ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ:
"Έλληνες, Ελληνίδες, πλανήτου Γη, είσθε απόγονοι των Διαστρικών Γαλαξιακών Εκπολιτιστών, με Μητρόπολη της Οντολογίας τους Α' Διαστάσεως (Α' Πυκνότητος Ύλης) τον Ελληνικό Αστερισμό Ανδρομέδας. Ταύτα βεβαιώνει η Αυτόχθων Μαύρη Φυλή (Ντόγκον - Μάλι) η οποία σας ονόμασε "Τέκνα του Ουρανού" ή "Ουρανιδείς", όπως συμμαρτυρούν ο Ησίοδος και άλλοι αρχαίοι Ιστορικοί Έλληνες. Ταύτα βεβαιώνει η Κωδικοποιημένη Ιστορία σας ή "Μυθολογία" ή Μίτο-Λογία, αποκωδικοποιούμενη μέσω Κώδικος ή Μίτου (Νήματος ανιχνεύσεως πορείας επιστροφής: Ίδε Μύθο - Μίτο "Θησέως - Μινώταυρου") εις τους αρχαίους ιστορικούς σας Ηρόδοτο Ζ', Φερεκύδη, Απολλώνιο Ρόδιο Δ', Απολλόδωρο Β' και λοιπούς, συμφώνως με την οποία "Την Ανδρομέδα κατέταξε η (Γαλαξιακή) Θεά Αθηνά μεταξύ των Αστέρων" και "Μετά την (Διαστημική) Νίκη του Περσέως εναντίον του (Αστερισμού) Κήτους και Δράκοντος, η Αθηνά μετέθεσε τον Περσέα εις (τον Μητροπολιτικό Αστερισμό) Ανδρομέδας".