Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

G.H.REES - GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT TOP URGENT SIGNAL TO THE HELLENOGENES PATRIOT OF RUSSIA MR. IVAN SAVVIDIS


THE FOLLOWING TEXT IS THE TRANSCRIPT OF THE INITIAL SOUND SIGNAL TRANSMITED FROM G.H.REES REPRESENTATIVE MR. YANNIS KARAGEORGIOU IN VOLOS - GREECE

INITIAL SOUND SIGNAL LINK:
http://youtu.be/Rp_cWfUtAx4

RELEVANT LINK:
http://greeknation.blogspot.com/2011/12/blog-post_2362.html

FOLLOWING TRANSCRIPT TEXT IN THE GREEK LANGUAGE

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΝΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ - ΒΟΥΛΗΣ,
ΚΥΡΙΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΙΓΕΙΣ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΝΤΟΛΗ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΩΘΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕ.
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΩΔΙΚΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ (ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ) ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ 5 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ FSB/KGB ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ
ΚΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ 2012.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΛΟΓΚ (BLOG) http://www.ellhnkaichaos.blogspot.com/
OI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" ή "ΥΓΙΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ" (ΜΕΡΟΣ Β)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
   γ    Οι αρχαίοι έλληνες ιατροί, Ασκληπιός, Ιπποκράτης, κ.α. ομιλούσαν για την "ισορροπία των δύο αντίθετων ρευστών" στο ανθρώπινο σώμα. Είναι ώρα να λυθεί το μυστήριο: Τα δύο "ρευστά" είναι τα αλκαλικά και τα όξινα υγρά του σώματος, τα οποία παράγουν ηλεκτροχημικώς αντιθέτου πολικότητος ηλεκτρικά μικρορεύματα. Και οι πρωτεΐνες ως αμινοξέα, και οι υδατάνθρακες ως οργανικά ανθρακικά οξέα, είναι όξινες ενώσεις. Οι πρωτεΐνες θα παραμείνουν όξινες μέχρι και την μεταφορά τους στα κύτταρα. Αντιθέτως, οι υδατάνθρακες από φρούτα, δημητριακά, έλαια και ξηρούς καρπούς, πρέπει κατ΄ αρχήν να εξουδετερωθούν ως οργανικά άλατα μέσω καύσεως με το εισπνεόμενο οξυγόνο, και εν συνεχεία, μαζί με ουδέτερα οργανικά άλατα των λαχανικών, να αλκαλοποιηθούν με διεργασίες οι οποίες δεν αφορούν στην παρούσα. Η αλκαλικότητα αυτή δεν πρέπει ούτε να εξισωθεί ούτε να υπερισχύσει επί του όξινου περιβάλλοντος των κυττάρων, αλλά πρέπει να υπολείπεται με μικρή διαφορά "ΡΗ". Αν εξισωθεί ή υπερισχύσει, επέρχεται θάνατος, όπως στην περίπτωση υπερβολικής βρώσεως των ισχυρότατων αλκαλικών ουσιών οι οποίες περιέχονται γενικώς σε όλα τα μανιτάρια. Αντιθέτως, αν η αλκαλικότητα υπολείπεται με μεγάλη διαφορά, τότε η υπεροξύτητα του οργανισμού εκδηλώνεται υπό μορφή ασθενειών, διότι τα υπερβολικής πυκνότητος οξέα προσβάλουν τα ασθενώς όξινα κύτταρα των οργάνων του σώματος, θεωρώντας τα ως αλκαλικά (!) και τα κατατρώγουν - καταστρέφουν, όπως το ισχυρώς όξινο θειϊκό οξύ κατατρώγει τα ασθενώς όξινα μέταλλα. Αυτή είναι η κύρια αιτία του πρόωρου γήρατος και των ασθενειών.
Η επιθυμητή ισορροπία των δύο "ρευστών" εξασφαλίζεται από αυτόματη λειτουργία του οργανισμού, υπό τον όρο ότι προσλαμβάνει τις ορθές ποσότητες και ποιότητες πρωτεϊνών, υδατανθράκων, οργανικών αλάτων, ύδατος, οξυγόνου και ηλιακού φωτός, υπό τον πρόσθετο όρο της επαρκούς αθλήσεως.
Κατωτέρω, δίδουμε ένα δείγμα τέτοιου διαιτολογίου και τρόπου ζωής.

 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ     ς

 6:00'  ΑΦΥΠΝΙΣΗ     Λήψη ενός ποτηριού ύδατος. Μετά 10' της ώρας, λήψη τριών μεγάλων κοχλιών (κουταλιών) ελαιολάδου και δεύτερου ποτηριού ύδατος, για την αύξηση της "HDL" ή "καλής χοληστερίνης" και επομένως της κυκλοφορίας του αίματος. Σύνολο ύδατος 500γρμ. Μετά το ελαιόλαδο, διόρθωση γεύσεως με λίγο χυμό λεμονιού.

 6:15'  ΑΘΛΗΣΗ     Άνοδος στην επίπεδη οροφή ή έξοδος στο πεζοδρόμιο για τρέξιμο μισής ώρας. Επιστροφή και αλλαγή εσώρουχων. Πόση δύο ποτηριών ύδατος. Σύνολο ύδατος 1 λίτρο.

ΓΙΑΧΒΕ:Η ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ (ΜΕΡΟΣ1ο)


http://andromedaellas.wordpress.com/

Γιαχ

Ο όρος Γιαχ, Ιάχ ή Ιά αποτελεί συντομευμένη μορφή του Τετραγράμματου, δηλαδή του ιδιαίτερου προσωπικού ονόματος του Θεού, που αποδίδεται συνήθως Ιεχωβά ή Γιαχβέ.

Ετυμολογία

Ο όρος Γιαχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του προσωπικού ονόματος του Θεού, όπως χρησιμοποιείται στην Αγία Γραφή. Αυτή η συντομευμένη μορφή περιλαμβάνει τα δύο πρώτα γράμματα του Τετραγράμματου י (γιόδ) και ה (χε).
Στις Εβραϊκές Γραφές ο όρος Γιαχ εμφανίζεται 50 φορές συνολικά: 26 φορές μεμονωμένος και 24 φορές ως μέρος της έκφρασης «Αλληλούια», η οποία κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να “αινέσουν τον Γιαχ”. Στις Χριστιανικές Ελληνικές Γραφές (Καινή Διαθήκη) εμφανίζεται τέσσερις φορές μέσα στη φράση «Αλληλούια» (ή «αλληλουιά» στο Κείμενο), στο βιβλίο της Αποκάλυψης. (19:1, 3, 4, 6) Οι μεταφράσεις έχουν αποδώσει αυτή την έκφραση δοξολογίας ως «Αινείτε τον Γιαχ» ή «Αινείτε τον Κύριο».
Χριστιανοί θεολόγοι και λόγιοι αναφέρθηκαν σε αυτή την συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Ευσέβιο Καισαρείας, ελληνικές μεταφράσεις της Παλαιάς Διαθήκης που ήταν διαθέσιμες την εποχή του απέδιδαν τον όρο «αλληλούια» ως «αινείτε τον Ιά», ενώ παρόμοια αναφορά κάνει και ο Θεοδώρητος.
Η μορφή Ιάχ (Γιαχ) αναφέρεται και σε αρχαία αιγυπτιακή θεότητα της σελήνης.

Χρήση του όρου

Στην Αγία Γραφή

Ο μονοσύλλαβος όρος Γιαχ σχετίζεται στην Αγία Γραφή συνήθως με τα βαθύτερα αισθήματα αίνου και εξύμνησης, προσευχής και ικεσίας, και γενικά απαντάται εκεί όπου το θέμα σχετίζεται με χαρά λόγω θριάμβου ή απελευθέρωσης ή όπου γίνεται αναγνώριση της θεϊκής ισχύος.

Άλλες χρήσεις