Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σαύρα κατέλαβε τον θρόνο του Μίνωα.


Το ειδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ενα σαυροειδές να κάθετε καμαρωτό καμαρωτό στον θρόνο του βασιλιά Μίνωα , στα ανάκτορα της Κνωσού.
Η αίθουσα του θρόνου την οποία βλέπετε στην φωτογραφία είναι εδώ και πολλά χρόνια κλειδαμπαρωμένη και δεν μπορουν οι επισκέπτες  να την δούν.
Φυσικά κάποιοι επισκέπτες μπορούν , όπως αυτή η σαύρα που βλέπετε η οποία είναι λέει πρόεδρος της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής  της Κίνας και λεγεται Τζία Τσινκλίν.
Με απύθμενο θράσος στρογγυλοκάθησε στον θρόνο του Έλληνα Μινωϊτη βασιλιά και τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό από την συμβολική κατάληψη της εξουσίας των Ελλήνων από τα σαυροειδή σαν και του λόγου του.
Και άλλοι ¨υψηλοί επισκέπτες¨ βρέθηκαν όπως ο Κάρολος της Αγγλίας , στην συγκεκριμένη αίθουσα ,κανείς τους όμως δεν τόλμησε να ποζάρει όπως στην παραπάνω φωτογραφία.
Το μήνυμα που μας στέλνει με αυτήν την φωτογραφία είναι ξεκάθαρο , εμείς το πήραμε; και έχουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό ;
http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=332

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΙΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....
Α ΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ:
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Προς Τιμήν των Ελλήνων Ηρώων του 1940 και προς ατιμίαν των ΕλληνοΕβραίων και των Μασόνων προδοτών του 2011

Πρωθυπουργός της Ελλάδος πατριώτης Ιωάννης Μεταξάς 28 Οκτωβρίου 1940: “ΟΧΙ”!!!

ΕλληνοΕβραίος προδότης πρωθυπουργός της Ελλάδος
Τζέφρυ Παπάντριου Μινέικο Τσάντ Τσίδεμπαουμ 28 Οκτωβρίου 2011: “ΝΑΙ”!!!

Ζήτω οι πατριώτες του τύπου Ιωάννης Μεταξάς και του τύπου αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος νικητής και του Ελλήνο-Ιταλικού και του Ελλήνο-Γερμανικού πολέμου ο οποίος προδόθηκε από τους ΕβραιοΣάξονες Γλύξμπουργκ βασιλείς της Ελλάδος!!!

Θάνατος στους προδότες τύπου Τζέφρυ Παπάντριου Μινέικο Τσάντ Τσίδεμπαουμ, του τύπου Τουργκούτσογλου ή Τουργκούτ ή ψευδωνύμως Βενιζέλου, του τύπου του ΤουρκοΕβραίου προδότου Υπουργού Άμυνας της Ελλάδος (διάβαζε της Τουρκίας) Μπεγλίτη ή Beglit και των υπολοίπων Εβραϊκών καθαρμάτων της Κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ ήτοι του τύπου του ΙταλοΕβραίου Ραγκούση ή Ragouzzi, Χάνας (Μοντάνα) Διαμαντοπούλου,Λοβέρδου ή Lombardo ΙταλοΕβραίου και των λοιπών προδοτών Υπουργών καθαρμάτων του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κοεντζόγλου ή ψευδωνύμως Χρυσοχοϊδης ΤουρκοΕβραίος πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και νυν Υπουργός Ανάπτυξης (διάβαζε Υπουργός οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος,και υπουργός εκπωλήσεως όλης της Ιδιωτικής και Δημόσιας περιουσίας στην Εβραϊκή Τρόικα και στην Κίνα)!!!

28η Οκτωβρίου 2011 μ.Δ.ψχ(μετά Δρακονιανού ψευδοχριστούλη)


Λίγο ακόμη...

Αλλά προηγουμένως:
Τί έγινε ρε γαμημένες, καταξεκωλιασμένες "σαύρες";;; Έχετε χεστεί απάνω σας; Μαζί με τα τσιράκια σας εντός και εκτός Ελλάδος;;; Τί έγινε και έχετε λυσσάξει να ψεκάζετε τον Ελληνικό ουρανό; Σας πήγε το σκατό στην κάλτσα; Σας έπεσαν οι φολίδες; Τί πάθατε καταξεφτιλισμένοι στρατηγοί και ανώτατοι αξιωματικοί και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί που αφήνετε άγνωστα αεροσκάφη να ψεκάζουν τους ουρανούς μας; Τί πάθατε βρωμιάρηδες υπάνθρωποι προδότες πρωθυπουργοί και υπουργοί και δεν αντιδράτε; Τί πάθατε σιχαμένα συμπαιγνιακά μέσα που δεν λέτε κουβέντα;

Γιατί ψεκάζετε με μανία τον Ελληνικό ουρανό; Από προσωπικές εμπειρίες και μαρτυρίες τόσο των συντακτών όσο και των φίλων του ιστολογίου, βλέπουμε δεκάδες χημικές ουρές να διασταυρώνονται πάνω από τον γαλανό ουρανό, μετατρέποντας την ηλιοφάνεια σε νέφος. Πρωτοφανή επίπεδα ψεκάσματος βγαλμένα απευθείας από τις Η.Π.Α. Μόνον εκεί έβλεπες τέτοιες εικόνες και τώρα τις βλέπουμε για πρώτη φορά σε τέτοια κλίμακα στην Ελλάδα... Γιατί πριν από την 28η Οκτωβρίου; Λες και δεν γνωρίζουμε...

Τί θέλετε να κρύψετε ρε δειλά και άνανδρα ανθρωπάρια; Γιατί θέλετε να μας ρίξετε πάλι κάτω; Γιατί δεν θέλετε να στρέψουμε αύριο το βλέμμα μας στον καθαρό ουρανό; Γιατί προσπαθείτε να μας ρίξετε το ηθικό μέσω χημικής δηλητηρίασης; Γιατί γεμίζετε με "λιπαρά" σύννεφα τον ουρανό μας;

Λυσσασμένοι, υπό καταληψία, καταχεσμένοι ως τα αυτιά λακέδες του Σιν Σιών Σεντάι, ου να μου χαθείτε ξεκωλιάρηδες! Ρίξτε ρε γαμιώληδες ό,τι έχετε και δεν έχετε. Ρίξτε όπως δεν ρίξατε ποτέ ρε προδότες! Ρίξτε και άλλο ρε! Δεν θα μας λυγίσετε! Δεν θα το βάλουμε κάτω! Μόνο να μην έρχονται Αυτοί που είναι να έρθουν... Ένα-ένα θα σας τα βάζουμε στον κώλο τα αεροπλανάκια σας !!!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011