Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΟΒΡΑΙΟΥ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ...

ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΠΛΑ ΝΕΤΡΙΝΟ,ΟΙ ''ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ'' ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

Νετρίνο υποατομικά σωματίδια τα οποία ταξιδεύουν ταχύτερα και από το φως στο σύμπαν

Υποατομικά σωματίδια, τα λεγόμενα νετρίνο, που φαίνεται να σπάνε το ρεκόρ ταχύτητας στο σύμπαν, ταξιδεύοντας ταχύτερα και από το φως εντόπισαν Ευρωπαίοι φυσικοί, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην επιστημονική κοινότητα.
Τα νετρίνο είναι ηλεκτρικά ουδέτερα, σπανίως αλληλεπιδρούν με την κοινή ύλη και έχουν πολύ μικρή μάζα, αλλά υπάρχουν ολόγυρά μας, καθώς αποτελούν υποπροϊόν των πυρηνικών αντιδράσεων στο εσωτερικό του ήλιου.
Δισεκατομμύρια τέτοια υποατομικά σωματίδια περνάνε κάθε δευτερόλεπτο μπροστά από τα μάτια μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Ιταλοί φυσικοί του πειράματος «Opera», που πραγματοποιείται 1.400 μέτρα κάτω από το έδαφος, στο υπόγειο Εθνικό Εργαστήριο Γκραν Σάσο, σε συνεργασία με το Cern στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, από όπου στέλνονται στην Ιταλία ακτίνες νετρίνο, βρήκαν ενδείξεις ότι τα συγκεκριμένα σωματίδια ταξιδεύουν πιο γρήγορα και από το φως.
Ο τεράστιος ανιχνευτής του πειράματος εκτίμησε ότι τα νετρίνο που καταλήγουν σε αυτόν από το Cern, διανύοντας μια απόσταση περίπου 732 χιλιομέτρων, φθάνουν 60 νανοδευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό,τι θα επέτρεπε η ταχύτητα του φωτός .

«Είμαστε σοκαρισμένοι», τόνισε ο Αντόνιο Ερεντιτάτο, φυσικός του πανεπιστημίου της Βέρνης, επικεφαλής και εκπρόσωπος του «Opera».
«Αν είναι αλήθεια, τότε είναι πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο φυσικός Τζον Έλις, εκπρόσωπος του Cern.
Προς το παρόν υπάρχουν επιφυλάξεις, όμως εάν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, απειλείται η θεωρία του Αλμπερτ Αϊνστάιν, καθώς και όλο το οικοδόμημα της σύγχρονης Φυσικής, ενώ μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ταξίδια στον χρόνο, ακόμα και στο παρελθόν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2061138
http://neataxh.blogspot.com/2011/09/blog-post_7162.html

Υβρίδια μετάλλαξης με εξωγήινο DNA...

...είναι η κυβέρνηση και οι υψηλές βαθμίδες αποφάσεων της Ελλάδος; Με αυτή τη φράση κλείνει άρθρο της ηλεκτρονικής ειδησεογραφικής σελίδας defencenet.gr αφήνοντας αιχμές για το ποίον αυτών που μας κυβερνούνε. Ο λόγος είναι ο υπέρτατος παραλογισμός του κράτους που διώχνει ένα τεράστιο κομμάτι της παραγωγικής ομάδας των Ελλήνων (μέχρι 30 ετών) και εισάγει αφειδώς και με ιδιαίτερες ευκολίες λαθρομετανάστες, μπροστά στους οποίους οι αμοιβάδες θα πρέπει να θεωρούνται νομπελίστες καθηγητές πανεπιστημίου.
Αλλά για τους ενημερωμένους, ο λόγος είναι γνωστός: Ο ολοκληρωτικός αφανισμός της χώρας μας. Ο χαμός των Ελλήνων ώστε να κατοικηθεί ο ιερός αυτός τόπος από "φιλέλληνες".
Ακολουθεί το άρθρο:

"Μετάγγιση" λαού: «Διώχνουν» τους Έλληνες ενώ «εισάγουν» αλλοδαπούς

Με την έξοδο από τη χώρα χιλιάδων Ελλήνων και την ταυτόχρονη είσοδο ισάριθμών αν όχι περισσότερων παράνομων μεταναστών φαίνεται πως σκοπεύει η κυβέρνηση να «αντιμετωπίσει» το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας στη χώρα. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο εντούτοις η πραγματικότητα εκεί παραπέμπει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού Τύπου στην Αυστραλία το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δίδεται δικαίωμα εργασίας σε Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και που δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Συμφώνως με τους Προδότες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και με διαδικτυακό εκπρόσωπο τους Σπυρόπουλο “Οι Έλληνες Ήρωες του 1821 δεν έπρεπε να κηρύξουν επανάσταση εναντίον των Τούρκων διότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή περισσότερου Τουρκικού στρατού στην Ελλάδα ”. Οι ως άνω προδότες αποκαλούν την επανάσταση της Ο.Ε.Α. εναντίον των ΕβραιόΤουρκων του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ ως εγκληματική ενέργεια.Ζητούμενο των ως άνω προδοτών: Όχι ένοπλη επανάσταση εναντίον των προδοτών Ελλάδος.

Συμφώνως με τους προδότες Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και με τον εκπρόσωπο τους Σπυρόπουλο οι Έλληνες δεν πρέπει να ομιλούν και να διακηρύσσουν την εκδίωξη των 7 εκατομμυρίων ανθελλήνων λαθρομεταναστών από την Ελλάδα,διότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή ξένων στρατών στην Ελλάδα δια την προστασία των λαθρομεταναστών,και επειδή οι προδότες Μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και οι λεσβιακές πουσταδερφές Σπυρόπουλοι δειλιάζουν να πολεμήσουν,δια ταύτα αποκαλούν ως “ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΕΣ” και “προβοκάτορες ξένων επεμβάσεων”τους Έλληνες οι οποίοι θέλουν την εκδίωξη των λαθρομεταναστών.
Δηλαδή οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα διότι οι προδότες Μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ και οι πουσταδερφές Σπυρόπουλοι δεν κηρύσσουν επανάσταση εναντίον των ΕλληνοΕβραικών Κυβερνήσεων, διότι δεν θέλουν να πολεμήσουν και διότι θέλουν να επιλέγουν επιβήτορες μεταξύ των λαθρομεταναστών δια τις πρωκτικές τους συνουσίες.
Με το ίδιο πνεύμα προδοσίας και δειλίας των Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. και των πουσταδερφών Σπυρόπουλων οι Έλληνες δεν πρέπει να ομιλούν και να διακηρύσσουν επανάσταση εναντίον των προδοτών Μασόνων Στρατηγών των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι οδηγούν στην φυλακή τους άντρες των Ελληνικών Ο.Υ.Κ ακριβώς την στιγμή που η Ελλάδα τους χρειάζεται δια την ανακατάληψη Ελληνικών Νήσων,διότι αυτό θα προκαλέσει την συσσώρευση μεγάλου αριθμού αστυνομικών εναντίον Νεοελλήνων δειλών θεατών “Μπουχέσιδων” οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν θα επέμβαιναν δια την απελευθέρωση των ανδρών των Ο.Υ.Κ στην δίκη της 20/9/2011.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...POISONING THE WORLD


china food
One of the worst phone calls I ever received was from a friend of 30 years who weeks earlier had phoned to ask my advice. The first call was to get my recommendation for a natural sleeping aid. She and her husband were facing big job changes and she wanted a non-narcotic alternative to counting sheep. At the time I was successfully using amino acids like tryptophan to help naturally restore chemical balance and chemically altered serenity to alcoholics and addicts. The best sleep aid available was tryptophan, the chemical precursor to serotonin and the substance that you find in turkey and milk. It is the reason, other than you have seen it 9999 times, that you never make it through that re-run of It’s a Wonderful Life after Christmas dinner without snoring. Back to the phone call….
She told me she had been in a wheelchair for weeks and had lost all strength in her muscles. She went on to tell me that she was the one of the lucky ones as several people had died and the Center for Disease Control had indeed identified a bad batch of Japanese tryptophan as the culprit. It did not ease my guilt for recommending the supplement when she told me that I was not going to be mentioned in the lawsuit being brought to the Japanese company responsible by pre-Simpson trial heavyweight Attorney F.Lee Bailey.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΦΥΛΑΧΤΗΤΕ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει δύο εγχειρίδια, τα οποία συνετάγησαν από τους επικεφαλής του IRA και διανεμήθηκαν στους εθελοντές κρυφά, αφού βέβαια ήταν παράνομα. Το ένα, του 1956, αναφέρεται με λεπτομέρειες στους κανόνες διεξαγωγής ανταρτοπόλεμου (στρατηγική και τακτικές των ανταρτών, οργάνωση, όπλα, κατασκευή και χρήση εκρηκτικών, κανόνες επίθεσης, λαϊκή υποστήριξη, άμυνα των ανταρτών, υπηρεσία πληροφοριών, σημειώσεις μάχης κ.λπ). Το άλλο, γραμμένο στο τέλος της δεκαετίας του ’70, πέρα από τις πολύ σημαντικές αναφορές στη στρατηγική του ανταρτοπόλεμου ή στις τεχνικές αντιμετώπισης της ανάκρισης των Βρετανών (της περίφημης interrogation), αποτελεί συγχρόνως και ένα πολιτικό μανιφέστο, που βάζει τέλος στις παρερμηνείες σχετικά με την ιδεολογία του IRA. Οι αρχές και οι σκοποί του κινήματος συνοπτικά είναι οι ακόλουθοι: ένοπλος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, εθνική ανεξαρτησία, κοινωνικό κράτος, τρόπος ζωής σύμφωνα με την ιρλανδική παράδοση, κοινωνική δικαιοσύνη, εργασία για όλους τους Ιρλανδούς στην πατρίδα τους, ο πλούτος της Ιρλανδίας στα χέρια των Ιρλανδών.

Το έργο αυτό, όμως, έχει και πρόσθετο ενδιαφέρον: οι αρχές, οι μέθοδοι, οι τακτικές, οι κανόνες προπαγάνδας δεν ενδιαφέρουν μόνο όσους εμπλέκονται σε ένοπλο αγώνα, αλλά αποτελούν και έναν εξαιρετικά σημαντικό οδηγό για σύγχρονα ιδεολογικά και πολιτικά κινήματα.

συνέχεια εδώ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

JACK PARSONS AND THE O.T.O.

Tα "παιδιά της σελήνης"... moonchilds του δευτεροβάθμιου τεκτονικού O.T.O. (φυσικά πάλι η ...σελήνη)
Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να παράγουν τον "αντίχριστο" ή άλλα "εκλεκτά παιδιά" με συγκεκριμένη αποστολή.. οι σατανομασόνοι της αριστεράς ατραπούς.
Ο διαβόητος ιδυοφυής πυραυλικός "επιστήμονας" (διάβαζε: τεχνολογικό μέντιουμ) Τζακ Πάρσονς ιδρυτής του JPL/NASA (!!!!) και μέλος του Ο.Τ.Ο. είχε διεξάγει μια καμπαλιστική τελετή το Babylon Working στα χρόνια του στα οποία επιχείρησε να κάνει ένα τέτοιο παιδί... Σεξουαλική μαγεία ... Μιλάμε για πολύ άρρωστες καταστάσεις...
(στην σατανική παρέα εμπλέκετε ακόμα και ο Χαμπαρντ της Σαϊεντολογίας)

Τα παρακάτω βίντεο πολύ καλοφτιαγμένα και με σασπένς, έχουν πολύ ψωμί για 

ψάξιμο...




Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.09.2011

ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ) ΣΤΙΣ 20.09.2011 ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ! ( δυναμική υπεράσπιση των Ο.Υ.Κ. από την Ο.Ε.Α.: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ).
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ.!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Υ.Κ. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
ΟΠΟΙΟΣ «ΠΑΣΟΚΟΣ» Η’ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑΥΤΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ ΣΤΙΣ 20.11.2011, ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΕΑΝ ΕΠΕΙΒΑΛΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΑ – ΑΝΤΙΣΚΟΠΙΑΝΑ - ΑΝΤΙΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!