Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ+ΝΑΤΟ+ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ

Ο γαμημενος προβοκάτορας ο ρωσοεβραιος Μεντβεντεφ του άξονος Σαγκάης, θελει να τον καψει και να τινάξει στον αέρα τον πλανητη, με αφορμη οτι ταχα δεν τον "παιζουν" στην αντυπυραυλικη ασπιδα οι συμπαιγνιακοί του "αντίπαλοι" εβραιοι του ΝΑΤΟ... εθεσε τις στρατηγικες πυρηνικες και βαλιστικες δυναμεις και ρανταρ της ρωσιας σε επιφυλακη ενώ θέλει να στήσει επιθετικούς πυραύλους στα σύνορα της ρωσίας με το ΝΑΤΟ.

Επίσης διακυρήτουν υποκριτικά οτι τα "μεγάλα φιλαράκια" "Ρωσία και Κίνα" του άξονος Ρ.Ι.Κ. δεν θα αφησουν την δυση να επαναλάβει στη Συρία οτι εκανε στην Λιβυη.
Ολα λοιπόν μια καλοστημενη γαμημενη συμπαιγνια για να ανατιναξει η υπερστοά ΧΟΝΓΚ τον πλανητη στον αερα....και να επιβιώσει μόνον η κίτρινη φυλή στο τέλος μετά τη γενοκτονία των 2/3ων του πλανητικού πληθυσμού, ήτοι 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, κατά τας γενοκτονικάς ..."αγίας" γραφάς..

Και όλα τα παραπάνω είναι μια συμπαιγνία διότι την Λιβυη την επιτεθηκαν ουσιαστικά με ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ διοτι ετσι διατάχθηκαν οι κυβερνώντες - πιθηκίζοντες της Ρωσιας απο την Κινα, ωστε να μην ασκήσουν ΒΕΤΟ στην επιθεση του "ΝΑΤΟ" εναντιον της Λιβυης, και ώστε να μη παρεμβάλουν τα πλοία του ρωσικού στόλου μεταξύ Λιβύης και ΝΑΤΟ για να τους σταματήσουν οπως τους συμβούλεψε η ΟΕΑ, και τα έκαναν όλα αυτά επειδη ο Κανταφι ηταν μεγαλο αγκαθι για τους Κινεζους. (Τα εχουμε γράψει πολλές φορές και σας τα έχουμε αναλύσει και τα έχουμε αποστείλει ολα πλεον, και για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε περι της αντιπυραυλικης ασπιδος, κλπ)

Και επειδή η Ο.Ε.Α. εχει στειλει απόρρητες αλλά και δημόσιες αποδειξεις και ντοκουμεντα στην Ρωσικη Πρεσβεια Αθηνων και επειδή το ιστολογιο εχει στειλει μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομιου σε ολα κλιμακια της "FSB", σε στρατιωτικες και γεωστρατηγικές Ακαδημιες της Ρωσιας, κλπ, ολες τις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω, καλούμε τους ρώσους πατριώτες Αξιωματικους της "FSB", τους Αξιωματικους των ενοπλων δυναμεων της Ρωσιας και τους Αξιωματικους της Ρωσικης Αστυνομιας, να ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ τον ρωσοεβραίο Μεντβεντεφ, διοτι αν δεν το πράξετε, μετά την γενοκτονία του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. (Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης - Ευρωπη - Ιαπωνια), θα ερθει με μαθηματικη ακριβεια ΚΑΙ η δικη σας σειρα και θα γενοκτονηθειτε σε τελικη φαση ολοι εσεις οι Αξιωματικοι και ολος ο Ρωσικος λαος ακομα και εσεις οι λευκομογγολοι-εβραίοι της Ρωσιας απο την Κινα και Κορεα με κριτήριο την τελική επιβίωση της καθαρά κίτρινης φυλής. Μετα απο αυτον τον πολεμο που παει να αναφλεξει ο συμπαιγνιακος Μεντβεντεφ μαζι με τους συμπαιγνιακους εβραίους-μογγόλους ηγέτες της δυσης ητοι του "ΝΑΤΟ", η Ρωσια θα ειναι εξουθενωμένη και εύκολη λεία για τους διαχρονικους γενοκτονους Κινεζους! Δείτε την ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ προφητεία-πρόγραμμα των Κινεζομογγολων στην Παλαιά Διαθήκη κεφ.Ιεζεκιήλ περί τελικής γενοκτονίας των Γωγ και Μαγώγ (ήτοι των Βόρειων Πελασγών Σκύθων Ρωσίας) και των Ρως (Ρωσων) και των Μεσεχ (Μοσχοβιτών) και την τελική γενοκτονία του Βασιλέα του Βορρά(Ρωσία) από την Κίνα αφού γενοκτονηθει πρώτα ο Βασιλέας του Νότου (ΗΠΑ - ΝΑΤΟ ) από τον άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας - Ισλαμ - Κίνας) και Ξυπνηστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ και επιβιώστε και πραξτε αναλογως για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ αλλα και για ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ξυπνάτε και εσείς οι Έλληνες της Ρωσίας και μεταφράστε στη Ρωσικη τα κείμενα της ΟΕΑ και αφυπνίστε και ταρακουνήστε ΤΑΧΙΣΤΑ τους Πελασγούς Σκύθες Ρώσους συμπολίτες σας.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-πως οι προφητείες στα κείμενα της χριστιανικής πίστης, καθοδηγούν, μόνο στην Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Οδηγίες Γενοκτονίας των Ελλήνων! Ουδέν σχόλιον!
Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα μας –ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ.- Σε ότι αφορά την προϊστορία του 9,500 π.χ. και ήλθαμε στο παρόν, διότι ή ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φυλών της (Βίβλου) δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά και *Επένδυση συμφερόντων* που πρόκειται *να αποδώσουν κέρδη* στο παρόν και το μέλλον.
Η πλαστογράφηση της Προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της ………περιόδου 9.000-9.500 και 10.500 π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370 π.χ. με τον *κατακλυσμό του Νώε*, και τους τρεις γιούς Σήμ, Χάμ, και Ιάφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από *οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε* , και στην επισυναπτόμενη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της ευλογίας * πρώτης κατηγορίας* του γυιού Σήμ, της ευλογίας *δεύτερης κατηγορίας* του γυιού Ιάφεθ –που θα- *ζεί στις σκηνές του Σήμ* ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας *πρώτης κατηγορίας* εναντίον του Χάμ- Ελλήνων Φοινίκης- που θα *είναι δούλοι του Σήμ και του Ιάφεθ*.
Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, καταχωρημένα στη (βίβλο) υπό μορφή (αυτοεκπληρούμενης προφητείας) όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης *προφητεύει * , ένας άλλος (εκτελεί) , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει *ήταν θέλημα θεού η Μικρασιατική Καταστροφή διότι είχε προφητευθεί.-
Παρόμοιες (προφητείες) διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του *Αγ(ρ)ίου Όρους* με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων —_ΕΛΕΙΣΑ_ από τους Θρακομακεδόνες –ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ τους Ηπειρώτες- ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η κατάπτυστη Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο….
Σύμφωνα με τις *προφητείες* αυτές (επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί- διάβαζε σοσιαλιστές- θα μας τιμωρήσει ο θεός και θα αφήσει του Τούρκους να γενοκτονήσουν Θράκη- Μακεδονία- Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπάει στο ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 3ο)


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/2.html

Η αρχή των ανωτέρω και άλλων σχιζοφρενειών έγινε στον πλανήτη σας Γη το 9.600 π.δ.χ, όταν οι διαστημικοί εισβολείς Δρακονιανοί Σελήνης και Λίλιθ ανέτρεψαν το Επιστημονικό - Διοικητικό Τεσσερακοντάθεο (13 + 13 + 13 + 1 = 40 => Ήρα + Δώδεκα ΙΩΛΚΟΣ / δεξιόστροφη θηλυκή σβάστικα, Απόλλων + Δώδεκα ΔΗΛΟΣ / Διπλό Ερμαφρόδυτο Έψιλον, Ζευς + Δώδεκα ΠΕΡΓΑΜΟΣ / Αριστερόστροφη αρσενική σβάστικα)


 
ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ) 
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α) 
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)

.... και το αντικατέστησαν με την παρωδία - παράνοια σχιζοφρένεια του "Θρησκευτικού Δωδεκάθεου".

Αυτές οι σχιζοφρένειες μορφοποιήθηκαν και έλαβαν "Ιδεολογική κάλυψη" στην Κλασσική "Δημοκρατική" Αθήνα του 500 π.δ.χ. (προ δρακονιανού χριστού), όταν οι εβραιομογγόλοι του "Δήμου Γεφυραίων" (Γεφραίων => Εφραίων => Εβραίων) Αθηνών, μέσω των δύο "Ερωτιδέων" Ομοφυλόφιλων "Γκέϊ" δολοφόνων εβραίων "Γεφυραίων", Αρμόδιου και Αριστογείτονος (ίδε ανάλογη σημερινή συμμορία "Ο.Ι.Ε." ή "Ομάδα Ιστορικών Ερευνών", καλυπτόμενη από την ελληνοεβραική ΚΥΠ-ΕΥΠ, το εβραιοτεκτονικό "+/-ΜΤΜ" Ελλάδος, και τα περιοδικά εβραικής ιδιοκτησίας "Strange", "Τρίτο Μάτι" - και "Nexus"), εδολοφόνησαν και ανέτρεψαν τους αξιοκρατικούς κυβερνήτες Πεισιστρατιδες, και εγκατέστησαν την "Γεφυραϊκή - Εβραϊκή Δημοκρατία" ή κατά τον (Πολιτειολόγο) Αριστοτέλη: "Οχλοκρατία, ως η εκτροπή της Πολιτείας", (Ίδε Ηρόδοτο Ε, Θουκιδίδη Α, Στ, Παυσανία Α, ΚΓ, και "Αχαρνείς" Αριστοφάνους 980), η οποία τελικώς διέλυσε την Αθήνα και εγενοκτόνησε τους έλληνες των νήσων ανατολικού Αιγαίου δια να μηδίσουν προς τους Πέρσες αποστρεφόμενοι τους έλληνες (...), (ίδε ΟΜΟΙΑ σημερινή τακτική Αθηνών δια εγκατάλειψη νήσων Αν.Αιγαίου και συγχωνεύσεως - προσαρτίσεως τους από την Τουρκία) και οδήγησε τους Αθηναίους σε ολική σχιζοφρένεια και παράνοια, με πρώτους και χειρότερους τους ημιμαθείς "Φιλοσόφους" των Αθηνών, και χείριστο τον ΘΕΟΛΟΓΟ απατεώνα Πλάτωνα, προδότου και διαστροφέως του ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ Σωκράτους, οι οποίοι αναισχύντως έθεσαν σε αμφισβήτηση τα αξιώματα και τα πορίσματα αποδεδειγμένων επιστημών δισεκατομμυρίων ετών επιστημονικών ερευνών στις Ακαδημίες Επιστημών του Γαλαξία μας και του Τοπικού Σύμπαντος, μηδενίζοντας ως Δρακονιανοί αυτά τα τελειωθέντα επιστημονικά επιτεύγματα, δια να έχουν την κενοδοξία - ικανοποίηση ή την δολιότητα, ότι αυτοί και οι σχολές τους ανέτρεψαν τα αρχέγονα (αρχέτυπα) συμπαντικά - γαλαξιακά επιστημονικά πορίσματα, και ότι τα αντικατέστησαν με τα δικά τους (!!!)._

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

GLOBAL MESSAGE - WHO'S BEHIND THE CURTAINS...CERTAIN IS YOUR DEATH



EUROPE


USA




 DID YOU SEE SOMETHING THAT LOOKS THE SAME?
                                       

MONGOLS-CHINESE,HEBREWSAXON MONGOLS AND ALL BASTARD MONGOL BLOOD OF AOA LONDON,MTM,OTO,UNDER HYPER LODGE OF ''HONG or HUNG'' ARE COMING AFTER YOU AND FOR YOUR GENOCIDE LIKE THE SILENCE OF A REPTYLIAN DOES BEFORE  ATTACK...PRESS BELOW THE DRAGON'S HEAD BEFORE IT'S TO LATE.

TOP URGENT GREEK, RUSSIAN, AND PLANET INTER-NATIONAL SECURITY AFFAIR NOT GRADUATED


TOP URGENT

GREEK, RUSSIAN, AND PLANET INTER-NATIONAL SECURITY AFFAIR
NOT GRADUATED

KARAGEORGIOU CHR. CHR. YANNIS

EX CHIEF ANALYST OF:

· GEOECONOMY

· GEOPOLITICS, AND

· GEOSTRATEGICS

OF G.H.REES
“GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT”
AND OF NATIONAL AND PLANET SECURITY

ELPIDOS – STREET 12, P.C. 38446, N.IONIA, VOLOS, GREECE

VOLOS 14.11.2012

COPY DESTINED FOR THE WORLD WIDE WEB

· 1) TO HIS EXCELLENCY THE PRESIDENT OF THE RUSSIAN FEDERATION, MR. DMITRI MEDVEDEV._

· 2) TO HIS EXCELLENCY THE PRIME MINISTER OF THE RUSSIAN FEDERATION, MR. VLADIMIR PUTIN._

· 3) TO THE HONORABLE MINISTER OF COMMERCE OF THE RUSSIAN FEDERATION.

· 4) TO THE HONORABLE MINISTER OF INDUSTRY OF THE RUSSIAN FEDERATION.

THROUGH:

· 1) HIS EXCELLENCY, THE AMBASSADOR OF THE RUSSIAN FEDERATION IN ATHENS – GREECE._

· 2) THE HONORABLE COMMERCIAL ATTACHE’ OF THE RUSSIAN EMBASSY IN ATHENS – GREECE._

· 3) THE HONORABLE CHIEF IN CHARGE OF THE ECHELON OF THE “FSB” IN ATHENS._