Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΔΡΑΚΟΣ ''ΒΡΥΧΑΤΑΙ'' Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ

Επιθετική επέκταση των κινεζικών ομίλων


Η υπόσχεση του Πεκίνου στο «Θερινό Νταβός» πως η κινεζική οικονομία θα παραμείνει «ο δράκος που βρυχάται» λαμβάνει άλλη διάσταση, αφού την ίδια στιγμή στη Δύση επανέρχεται η απειλή της διπλής ύφεσης. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα χρέους και οι ΗΠΑ καλούνται σε δημοσιονομική πειθαρχία

ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΔΑΦΝΗ
Στην παρούσα οικονομική συγκυρία το «πάνω χέρι» φαίνεται να έχουν οι αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς οι αναπτυγμένες εναποθέτουν σε αυτές τις ελπίδες τους για ανάπτυξη.

Το βασικότερο, όμως, είναι πως η χρηματοοικονομική κρίση δεν υπέσκαψε μόνο το κλίμα εμπιστοσύνης στις αρχές της ελεύθερης αγοράς που η Ουάσιγκτον προωθεί από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, αλλά παράλληλα προσέδωσε βαρύτητα και αξία στις πρακτικές που υιοθετεί η εδώ και λίγα χρόνια δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη, η Κίνα. Με την εκρηκτική της ανάπτυξη, που τελευταία στήριξε τον υπόλοιπο κόσμο αποτρέποντας μια μεγαλύτερη επιβράδυνση, η Κίνα «αγιοποιεί» την ιδέα συμμετοχής του κράτους -ακόμη και έχοντας κυρίαρχο ρόλο- στην οικονομία.
Επίδειξη ισχύος

Επίθεση των “Έψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666”,με ψεύδη εναντίον της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστολογίων της Ο.Ε.Α.

 

Από: sotiris christou <akropolis76@hotmail.com>
ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙΣ OEΑ ... ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ,ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ OEΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OEΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ... ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙ ... ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ...
--------------------------------------------
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Ο Εθνικός μας Λεχρίτης Μάνος Δασκαλάκης,μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.,με διαταγές του Τουρκαλβανού G.KARA-ZAFFERI,και με email ψευδώνυμης ανύπαρκτης οργανώσεως “Αργοναύτες Δημητριάδος”,το οποίο email αυτός απέστειλε σε Ελληνοκεντρικές Ιστοσελίδες αυτός διέδωσε ψευδώς ότι ο Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. είναι μέλος της Ιταλικής Ναζιστικής Οργανώσεως του Ιταλού φασίστα MassaGrande.
Ο Σουφιστής Χριστιανοδωδεκαθειστής αρχιμαλάκας Στρατηγός Γ.Καρδαμίτσης τον οποίο αναφέρεσθε,είναι μέλος των “Εψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666” και ταυτοχρόνως είναι βλάξ Χριστιανός 888,ως λεξάριθμος της λέξεως “ΙΗΣΟΥΣ”.
Επομένως αυτός,μάλλον επαναλαμβάνει το ίδιο τροπάριο του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,εναντίον της Ο.Ε.Α. και του εκπροσώπου της διαδίδοντας ψεύδη περί δήθεν ιδρύσεως της Ο.Ε.Α. από μασονική στοά Μιλάνου Ιταλίας.
Υποθέτουμε ότι τα δύο καθάρματα και προδοτικοί αρχιμαλάκες Σουφιστές Καλογεράκης και Καρδαμίτσης αναφέρονται σε θεοσοφική 666 μασονική στοά του Μιλάνου,ως στοά Ναζιστικής ροπής η οποία έχει σχέση με την Ιταλική νεο-Ναζιστική “LEGA TEL NORD”ή “Σύνδεσμος του Βορρά”.
Καθόσον γνωρίζει η Ο.Ε.Α. αυτοί και άλλες όμοιες θεοσοφικές 666 νεο-Ναζιστικές μασονικές στοές της Βορείου Ιταλίας,ιδρύθηκαν από Ιταλοεβραίους και προπαγανδίζουν τον Διαμελισμό της Ιταλίας σε δύο κράτη,έχοντας ως ιδεολογική υποδομή τις Εβραίο-Ναζιστικές μαλακίες του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
Η Ο.Ε.Α. έχει ήδη αναρτήσει κείμενα με τα οποία έχει εξοντώσει ιδεολογικώς και τον Ναζισμό 666 και τον Χριστιανισμό 888 και τις μασονικές μαλακίες περί “αρχιτέκτονος του Σύμπαντος”κ.λ.π. ,όπως έχει εξοντώσει ιδεολογικώς τον δόλιο αρχιερέα των “Έψιλον-666” Ιωάννη Φουράκη τον αρχηγό του κώλου των “Ολυμπίων Εψιλον-666”και την προδοτική σαθρή προβοκατόρικη ιδεολογία του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,περί “αυτοκρατορίας-666 Κωνσταντινουπόλεως”._
Επομένως,σύμφωνα με την λαϊκή παροιμία “Ξερά σκατά δεν κολλάνε”,η Ο.Ε.Α. δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με τις φιλοσοφικές μασονικές στοές 888,ούτε με τις θεοσοφικές μασονικές στοές 666,τις ιδεολογίες των οποίων η Ο.Ε.Α. έχει καταγγείλει ως Εβραιογενείς,και τις έχει αμφότερες πολτοποιήσει.
Ουδέν έτερον.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ευρώπη προσκυνάει την Σίνα-Κίνα...''Αναγνωρίστε μας ως την απολυτη οικονομια της αγοράς''.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Chinese Premier Wen Jiabao delivers a keynote speech during the opening ceremony of the World Economic Forum Annual Meeting of the New Champions, also known as the Summer Davos Forum, in Dalian, a coastal city in northeast China's Liaoning Province, Sept. 14, 2011.
Ο Κινέζος Πρωθυπουργός Wen Jiabao παραδίδει ομιλία κατά την τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην ετήσια συνεδρίαση των νέων πρωταθλητών, επίσης γνωστό ως Summer Davos φόρουμ, στο Dalian, μια παράκτια πόλη στη βορειοανατολική επαρχία Liaoning της Κίνας, 14 Σεπτεμβρίου, 2011. [Φωτογραφία / Xinhua]

SEE THE TRANSLATION IN THIS POST UP AND LEFT

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Η ΚΙΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ:
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ.
ΗΔΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ''ΗΓΕΤΕΣ''ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ WIEN JIABAO ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Ο Πρωθυπουργός Wen Jiabao δήλωσε την Τετάρτη ότι η Κίνα είναι έτοιμη να αυξήσει τις επενδύσεις της στην υπερχρεωμένη  Ευρώπη, και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) να αναγνωρίσει την Κίνα ως την πλήρη οικονομία της αγοράς.
"Οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν κυρίαρχα προβλήματα  χρέους και έχουμε εκφράσει την προθυμία μας να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας πολλές φορές. Εμείς θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις επενδύσεις μας εκεί», δήλωσε ο Wen ενώ παράλληλα θα καλύψει 1.500 ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου και κυβερνητικά στελέχη κατά την έναρξη του World Economic Φόρουμ, που είναι γνωστή ως η "Summer Davos".

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ...BASTARD AND PERVERSE MONGOL


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Περί εθνικής (αν)ασφάλειας. Το ελληνικό Σύνταγμα καταπατάται. Αλλεπάλληλες προδοσίες (σύμφωνα με τους ν. 134-151). Γεωπολιτική ανάλυση

Σήμερα, ο Έλληνας, περισσότερο από ποτέ, είναι «απασχολημένος με τα δικά του», απορροφημένος από το σύστημα, καθημερινά δίνει την μάχη της επιβίωσης, γεμάτος άγχος, νεύρα, αγανάκτηση. Στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του προτιμάει να πίνει φραπέ-μπύρα-ποτό, να βλέπει μανιακά μπάλα και φυσικά να ασχολείται με το αντίθετο φύλο. Κάπως έτσι περνάνε τα χρόνια, άσκοπα και με την κατάσταση, εμφανώς να χειροτερεύει. Χρόνος για να κάνουμε μια παύση και να αναλογιστούμε την σοβαρότητα της κατάστασης γενικότερα δεν υπάρχει. Ούτε και διάθεση για να ασχοληθούμε με κάτι πέρα από το άμεσο συμφέρον. Ακολουθούν στοιχεία, δείγματα της σοβαρότητας της κατάστασης. Όσοι διαθέτουν ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα και νιώθουν το αίσθημα της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης ας μελετήσουν το άρθρο.
Εικόνα 1: Η θέση της Ελλάδας
Η Ελλάδα ως γνωστόν, λόγω της θέσης της, ενώνει τρείς ηπείρους. Την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στην γεωπολιτική-γεωστρατηγική, εμπορική, οικονομική, πολιτισμική αξία της χώρας μας. Μια ανασκόπηση στην ιστορία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως τα εδάφη μας είναι μακράν τα πιο αιματοβαμμένα στον παγκόσμιο χάρτη. Μη μακρηγορώντας, αναφέρω την τελευταία πολεμική επιχείρηση εναντίων της Ελλάδος μόλις το 1974, στην περήφανη Κύπρο, όπως επίσης και το γεγονός πως μέχρι και το 2003 η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση γενικής παρατεταμένης επιστράτευσης.
Προφανώς η Ελλάδα, πέραν της προαναφερθείσας αξίας, έχει και σημαντική αξία ως προς το υπέδαφος, έδαφός και ατμόσφαιρα. Τεράστια πηγή πλούτου όλος ο ελλαδικός χώρος. Πετρέλαιο (βλέπε περίπτωση Σοφιανόπουλου), απλά αναφέρω σχετικά με το πετρέλαιο ότι υπάρχει μεγάλο κοίτασμα, το οποίο  εκτείνεται από τη Σιβηρία μέχρι τη Λιβύη, περνάει από την Ελλάδα και μάλιστα στα βαθύτερα στρώματα, που σημαίνει ότι με μία άντληση σε μεγαλύτερο βάθος από την Ελλάδα κοντρολάρεις όλο το κοίτασμα. Πέραν του πετρελαίου, είναι πολλά μέταλλα, πετρώματα, σε πολλές περιπτώσεις σπανιότατα και όλα πάντα υψίστης ποιότητας, όπως αυτό φαίνεται παραδόξως και στην φυτική και ζωική παραγωγή της χώρας. Το κλήμα μοναδικό, ενώνει σχεδόν όλες τις κλιματικές ζώνες σε μια χούφτα γης. Φυσική ομορφιά, τουρισμός παγκοσμίου φήμης. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και το ότι οι πρόγονοί μας φρόντισαν να μας αφήσουν τεράστια κληρονομιά καθιστώντας όλον τον ελληνικό χώρο ένα ζωντανό μουσείο.

ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS ΜΑΣ...ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOG ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η GOOGLE ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ BLOGGERS.
ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΦΥΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ  ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ  ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΟΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, (ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ-ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΕΛ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ  ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.....RAEL ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ISRAEL;
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΤΟ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΙΚΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ  ''ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΥΣ'' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ.


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Nagasaki 1945, μετά την έκρηξη
της ατομικής βόμβας.


Nagasaki  2011, μετά απο τον σεισμό και το τσουνάμι.


Απο τι είναι φτιαγμένη η γαμημένη η αψίδα;

  ΑΠΟ e mail.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΝ AND OUT WORLD 2 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ FILOUMENOS , KING MINOS ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

ΟΜΩΣ:
Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ FILOUMENOS , YERMAK ΗΤΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ REPTILIAN ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ YERMAK KAI (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ,ΜΕΛΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ.

KING MINOS.