Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΝ AND OUT WORLD 2 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ FILOUMENOS , KING MINOS ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

ΟΜΩΣ:
Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ FILOUMENOS , YERMAK ΗΤΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ REPTILIAN ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ YERMAK KAI (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ,ΜΕΛΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ.

KING MINOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.