Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS ΜΑΣ...ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOG ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η GOOGLE ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ BLOGGERS.
ΤΟ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΦΥΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ  ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ  ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΟΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, (ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ-ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΕΛ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ  ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.....RAEL ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ISRAEL;
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΤΟ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΙΚΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ  ''ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΥΣ'' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ.




ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17/10/2010 ΣΤΟ BLOG ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 


Η Κίνα συνεργάζεται με το Ραελιανό κίνημα για να χτίσει εξωγήινη Πρεσβεία;;

O Michael Cohen, ο διάσημος Αυστραλός ουφολόγος και ερευνητής ανάφερε πως έχει λάβει πληροφορίες από έγκυρη πηγή που δεν θα αποκαλύψει ακόμα, σχετικά με μια συνεργασία μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και το Ραελιανό κίνημα.


Η Raelians πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από εξωγήινους γενετιστές, πνευματικούς ηγέτης των Ραέλ, τους είπαν επιπλέον να προετοιμαστούν για την επιστροφή εξω-γήινων με την κατασκευή μιας εξωγήινης πρεσβείας. Το κίνημα κάνει σχέδια εδώ και χρόνια να κατασκευάσει Πρεσβεία Ελοχίμ!!! Τα σχέδια της κατασκευής έχουν κυκλοφορήσει είδη από το 1991.Το σχέδιο της πρεσβείας θα έχει κυκλικό σχήμα.



Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο των Ραελιανών το κίνημα πρόσφατα έχει πλησίαση πολλές χώρες με την πρόταση της να δημιουργήσουν εξωγήινες πρεσβείες, με αντάλλαγμα σημαντικά οικονομικά οφέλη και με την τιμή να γίνει το πνευματικό και επιστημονικό κέντρο του πλανήτη. Ο κ. Cohen έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι η Κίνα έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν την προσφορά των Ραελιανών.

Η διαρροή πληροφοριών αναφέρει ότι οι Κινέζοι κάνουν σχέδια για την κατασκευή μιας πρεσβείας με αεροδιάδρομους, ακόμα και με ¨μαξιλάρι¨ προσγείωσης για ΑΤΙΑ (UFO) στην Kunlun στα βουνά κοντά στο Θιβέτ. Η εξήγηση που δίνει ο Cohen (αν και θυμίζει πιο πολύ χολιγουντιανό σενάριο επιστημονικής φαντασίας ) είναι ότι περίπου 3.000 χρόνια πριν, τρεις σοφοί άνθρωποι συνεργάστηκαν με εξω-γήινους επισκέπτες ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπους σε εργαστήριο κρυμμένο βαθιά μέσα στα βουνά Kunlun, και τώρα λόγω του αυξημένου όγκου εμφανίσεων ΑΤΙΑ(UFO) στην Κίνα, οι Κινέζοι συμπέραναν ότι ξένοι επισκέπτες από άλλους πλανήτες και γαλαξίες επιστρέφουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
ΠΗΓΗ














 ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ
http://www.blogger.com/goog_1399395530

ΠΗΓΗ
http://el.rael.org/
http://innoutworld.blogspot.com/2011/05/blog.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.