Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΕΙ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...TO EVERYONE WHO KNOWS TO READ THE GREEK LANGUAGE

ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ.

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΔΟΓΜΑ ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΛΛΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.

HELLEN IS ABOUT THE MAN WHO REJECTED UNPROVEN DOCTRINES AND ACCEPTS ONLY PROVEN THEOREM.

THE MAN WHO CONJURE UPROVEN DOCTRINE LIKE A DIVISION CAUSE IS NOT HELLEN BUT A ''LUNA''TIC CURRENT MAN.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_8083.html

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ - 666" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/666.html

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ"/ΟΧΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ -ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.


Η ΦΥΣΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ.

Υάκινθος στο νερό μαστίζει την Β. Κίνα
Τα πλοία που οδηγούνται για να καθαρίσουν το νερό απο τον υάκινθο που μαστίζει τον άνω ρου του ποταμού Minjiang, στη Νοτιοανατολική Κίνα επαρχία Fujian, στις 2 Αυγούστου 2011. Η συντριπτική επέκταση των υδρόβιων φυτών κοντά σε ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο έχει βαριά επηρεάσει την ζωή των κατοίκων των γειτονικών και προκάλεσε απόφραξη της κυκλοφορίας στο ποτάμι. [Sina.com.cn]

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Το ΝΑΤΟ καταστρεψε το υδρευτικό έργο "θαύμα" της Λιβύης

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ με νέο κείμενο & βίντεο
(επίσης έχει ενημερωθεί και η ανάρτηση "Ξένες Φωνές Επιβεβαιώνουν την Ο.Ε.Α.":
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3780.html)

Why
Gaddafi must die!Στο ανωτέρω βίντεο ο Αφρικανός παραπλανημένος(θα διαπιστώσετε το γιατί αν παρακολουθήσετε το βίντεο)αδερφός αναλύει με λογική και επιχειρήματα γιατί το ΝΑΤΟ έχει λυσσάξει να εξοντώσει τον Καντάφι, με την χαρακτηριστική προφορά που έχουν οι Αφρικανοί(οπότε τα αγγλικά είναι πολύ καθαρά και κατανοητά)

Επιγραμματικά, κάποιοι από τους λόγους:
1. Δημιουργία του πρώτου Αφρικανικού Δορυφόρου Τηλεπικοινωνιών... Δηλαδή τα αφρικανικά έθνη να έχουν δικό τους τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο!
Κοστίζει 400 εκατομύρια δολάρια για την επίτευξη αυτού του έργου. Από την άλλη, η Ευρώπη θα χάσει 500 εκατομύρια δολάρια(καθώς και το IMF διότι δεν δανείστηκαν από αυτό για τον δορυφόρο αλλά ο Καντάφι μόνος του έβαλε 300 εκατομύρια δολάρια!!!)

2. Ο Καντάφι και Αφρικανικές χώρες αποφάσισαν τη δημιουργία τριών τραπεζών:
-Το AMF(African Monetary Fund) με έδρα το Καμερούν. Θα δημιουργείτο το 2011, φέτος δηλαδή, χωρίς συμμετοχή χωρών εκτός Αφρικής.
-Η Αφρικανική Κεντρική Τράπεζα με έδρα τη Νιγηρία. Με άμεσο αποτέλεσμα να σταματήσουν οι αφρικανικές χώρες και ειδικώς οι γαλλόφωνες, να χρησιμοποιούν δυτικό συνάλλαγμα. Πάλι ο Καντάφι χρηματοδότησε το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας.
-Η Αφρικανική Τράπεζα Επενδύσεων με έδρα τη Λιβύη. Με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερωθεί η Αφρική από την παγίδα των δανεισμών από τη Δύση.
Τα χρήματα που κατασχέθηκαν(λογαριασμοί Καντάφι) προορίζονταν για αυτά τα σχέδια.

3. Τρίτος λόγος, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής.

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ο. (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟ ''ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ'',''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ'',''ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ'' ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ DVD: ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑ 180*,ΚΑΝΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ-ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ DNA ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΘΑΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html
Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://www.easy-share.com/1915288289/oea_survival_manual.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar
ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ "MIND CONTROL" ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩ ΣΙΩΝ" ASTRUM ARGENTINUM ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ "ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ": ΒΑΣΙΛΕΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ-ΜΟΝΑΧΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ κλπ:
ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_1434.html

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ:

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ)

ΣΕΛ. 77
.....

ΙΔΟΥ ΠΛΕΙΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣ "ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΙ "ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ 888 .'. KAI OI "ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ 666 '.' ", ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ - ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΙΤΟΛΟΓΙΑΣ) RAYMOND DRAKE: "GODS AND SPACEMEN THROUGHOUT HISTORY", ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ "UFO - ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ", ΣΕΛΙΣ 147-153, ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ":

"ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ (ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ) ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ "SUI-SING", ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ (U.F.O./KNOW.F.O.) ΛΕΓΟΝΤΑΣ: "ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "SUI-SING" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ)". ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ) ΟΝΤΑ._ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5.000 ΕΤΗ Π.Μ.Χ. (ΗΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ"), ΕΝΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ._ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ "ΠΙΣΤΕΥΩ" Μ'ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ"). ΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ", ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ... ΕΝΑ ΚΗΠΟ Μ' ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΗΛΩΝ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΕΡΩΤΟ ΕΡΠΕΤΟ (ΔΡΑΚΟΝΤΑ). Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ (ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ), Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΜΑΡΙΑ), Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΑΣ), Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ), Ο ΜΟΝΑΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ, Η ΑΓΑΜΙΑ, Η ΙΕΡΩΣΥΝΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΧΑΟΣ (ΚΑΙ ... Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ"), Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ) ΜΥΣΤΙΚΟΦΥΛΑΚΙΑ"._

.....ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ RAYMOND DRAKE....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ HELLENIAN
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ
ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ... AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,
AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,
AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.
ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.
ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΚΡΙΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ.... ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.
ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.
MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA - "LUNA PARK", TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ(ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.<ΒΛΕΠΕ Ο.Ε.Α.>)
MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.
ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ)
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.
ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ. 
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ  
ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.
ΘA EIMEΘA EKEI.
NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,(Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ)
OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΤΖIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ  ΤΟΥ ΥΙΟΥ  ΜΟΓΓΟΛΟΥ  XPIΣTOY-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ KAI TOY KATAΠTYΣTOY,
ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.  
ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ
KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA
- ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ 'H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΚΑΛΟΥ'' ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.