Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ,ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ο. (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟ ''ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ'',''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ'',''ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ'' ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ DVD: ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑ 180*,ΚΑΝΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ-ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ DNA ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΘΑΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html
Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://www.easy-share.com/1915288289/oea_survival_manual.rar

Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ
http://www.easy-share.com/1914211902/alithis+asfalis+grafh.rar
ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ "MIND CONTROL" ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩ ΣΙΩΝ" ASTRUM ARGENTINUM ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ "ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ": ΒΑΣΙΛΕΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ-ΜΟΝΑΧΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ κλπ:
ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_1434.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.