Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σαύρα κατέλαβε τον θρόνο του Μίνωα.


Το ειδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ενα σαυροειδές να κάθετε καμαρωτό καμαρωτό στον θρόνο του βασιλιά Μίνωα , στα ανάκτορα της Κνωσού.
Η αίθουσα του θρόνου την οποία βλέπετε στην φωτογραφία είναι εδώ και πολλά χρόνια κλειδαμπαρωμένη και δεν μπορουν οι επισκέπτες  να την δούν.
Φυσικά κάποιοι επισκέπτες μπορούν , όπως αυτή η σαύρα που βλέπετε η οποία είναι λέει πρόεδρος της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής  της Κίνας και λεγεται Τζία Τσινκλίν.
Με απύθμενο θράσος στρογγυλοκάθησε στον θρόνο του Έλληνα Μινωϊτη βασιλιά και τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό από την συμβολική κατάληψη της εξουσίας των Ελλήνων από τα σαυροειδή σαν και του λόγου του.
Και άλλοι ¨υψηλοί επισκέπτες¨ βρέθηκαν όπως ο Κάρολος της Αγγλίας , στην συγκεκριμένη αίθουσα ,κανείς τους όμως δεν τόλμησε να ποζάρει όπως στην παραπάνω φωτογραφία.
Το μήνυμα που μας στέλνει με αυτήν την φωτογραφία είναι ξεκάθαρο , εμείς το πήραμε; και έχουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό ;
http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=332

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΙΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....
Α ΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ,ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ:
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.