Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΣΣΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στη Βουλή η μήνυση για εσχάτη προδοσία των πολιτικών!
Μπορεί η Εισαγγελέας Χαλκίδας να απέρριψε αρχικά το αίτημα δίωξης για εσχάτη προδοσία, που υπέβαλε ο Δημήτρης Αντωνίου, εναντίον των Ελλήνων πολιτικών που ψήφισαν το Μνημόνιο, ωστόσο το Εφετείο Αθήνας, στο οποίο προσέφυγε ο Ευβοιώτης γιατρός, φαίνεται πως είχε άλλη γνώμη!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μάλιστα, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, διαβίβασε ήδη, στη Βουλή, το φάκελο της μήνυσης, η....
οποία έχει ασκηθεί εναντίον των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και κατά των μελών της Τρόικας, για να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει εσκεμμένη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας!!!

Ο κ. Αντωνίου, πάντως, δήλωσε πως όλο αυτό το διάστημα, που πάλευε για να αποδείξει τη βασιμότητα της καταγγελίας, δε στηρίχθηκε από κανέναν, αλλά αντίθετα λοιδωρήθηκε από πολλά Μέσα. Δεν έδειξε, ωστόσο, να το βάζει κάτω, καθώς δήλωσε πως η «μάχη» για να καταδικαστούν όσοι διέπραξαν εσχάτη προδοσία θα συνεχιστεί μέχρι τέλους…
www.kozaro.com

ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ.

Θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω τον τόπο...
«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο κ. Καρατζαφέρης παρενέβη και είπε: «Στους καθαρούς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα, όχι στους αριστερούς κηφήνες».

Δεσμεύτηκε ότι ως πρωθυπουργός θα διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί σε βάρος της Ελλάδας. Θα τους διώξω. Ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς να τους φωνάξω κι έχω την υποχρέωση να τους δείξω την πόρτα της εξόδου».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΗΣΗΣ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.