Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ NAOMI CAMPBELL

Η ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ  ISLA PLAYA DE CLEOPATRA ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ,ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙ ΕΡΠΕΤΟΥ.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΩΡΟ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ,ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΙΣΠΑΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ TOY ΚΩΛΟΥ LUIS DE GARRIDO ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ NAOMI ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΑΤΙΔΕΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΣΙΜ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ-ΣΚΑΤΑΙ-ΦΑΤΑΙ.


Το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell απέκτησε ένα οικολογικό σπίτι στην Τουρκία, το οποίο βρίσκεται στο νησάκι Isla Playa de Cleopatra. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα σχεδιασμένη από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Luis de Garrido, ο οποίος είναι φανερά επηρεασμένος από την Αίγυπτο, αφού το σχήμα της έπαυλης είναι το μάτι του Θεού Ώρου.
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (1)

Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (2)


Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (4)
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (5)
Η φουτουριστική βίλα της Naomi Campbell στην Τουρκία (6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.