Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ DAS HAMMARSKJOLD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΑΥΡΑ BAN KI MOON...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ PRAVDA;;;

ΑΧ...ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ,ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ PRAVDA ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.

ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAVDA

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Dag Hammarskjold πέθανε πριν από πενήντα χρόνια σε αεροπορικό δυστύχημα στην κεντρική Αφρική κατά τη διάρκεια πτήσης προς την Κατάνγκα να διαπραγματευτεί την κατάπαυση του πυρός.Δεδομένου ότι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας Ban Ki-Moon στάθηκε δίπλα ταφόπετρα του στην Ουψάλα της Σουηδίας, εξεφραζε αστεϊσμούς, του τύπου οτι ήταν προσβλητική η παρουσία του και 'οτι πρέπει να γυρίσει στον τάφο του.
Ο Dag Hammarskjold γνώριζε, όταν το αεροσκάφος που πεταει προς την Ζάμπια συντριβεί, σκοτώνοντας τον ίδιο και 15 άλλους, ότι η ιστορία θα είναι η κληρονομιά του, στις σελίδες που είχε γράψει για τα χρονικά της αποκατάστασης της ειρήνης τις προσπάθειες και το θάρρος του στην εξεύρεση λύσεων με τις έντονες προσπαθειες του για τη διαχείριση των κρίσεων θα τραγουδούν τραγούδια που θα τον υμνούσαν για πολλούς αιώνες.
Όσο για τον (καταγαμημένο) Ban Ki-Moon, στο βιβλίο της ιστορίας θα τον έχουν κάτω ως τον πιο αδύναμο,την πιο ασήμαντη και ανίκανη μη-οντότητα ποτέ.

Να έχει προσβάλει τον ΟΗΕ και την παγκόσμια κοινότητα των εθνών, λόγω των μεροληπτικών του και την εντελώς αναποτελεσματική στάση για τη Λιβύη, όπου ο ΟΗΕ πήρε την ευθύνη για ότι κακό εγινε και την κλίκα mongerers του πολέμου και τους δολοφόνους, το ΝΑΤΟ και στάθηκε πίσω, ενώ αυτούς τους εγκληματίες πολέμου που εξαπέλυσε και τις επιδρομικές ορδές των  κακοποιών προς τους καλούς ανθρώπους της Τζαμαχιρία.
Ο Ban Ki-Moon στάθηκε πίσω, ενώ το ΝΑΤΟ είπε ψέματα και δημιούργησε άλλο ένα casus belli που βασίζεται καθαρά στην χειραγώγηση της αλήθειας.Ο Ban Ki-Moon στάθηκε πίσω και παρακολουθούσε σιωπηλός, ενώ το ΝΑΤΟ υποστήριξε ότι οι δυνάμεις του συνταγματάρχη Gaddafy είχε βομβαρδισει αμάχους από τον αέρα, το οποίο ήταν ενα κραυγαλέο ψέμα που ως τώρα ο καθένας το ξέρει.Ο Ban Ki-Moon παρέλειψε να επισημάνει ότι τον  βομβαρδισμό αμάχων τον έκανε το ΝΑΤΟ, παρέλειψε να διαιτητευσει την χρήση των ελικοπτέρων Apache εναντίον των αμάχων, απέτυχε στο να καταδικάσουν τον βομβαρδισμό της ύδρευσης της Λιβύης ή το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας "για να σπάσει την πλάτη τους ".
Ο Ban Ki-Moon δεν έχει ξεστομίσει εστω μια φορά την λέξη καταδίκη κατά σαφή ερπυσμού αποστολής του ΝΑΤΟ, για την «προστασία των πολιτών" στην οποία έχει γίνει λαμβάνοντας τις πλευρές σε μια σύγκρουση που το ίδιο το ΝΑΤΟ ξεκίνησε, το ΝΑΤΟ εχει δικό του απαγορευμένο κατάλογο,χορεύει με τις ομάδες του, δηλαδη τους  τρομοκράτες που διαπράττουν πράξεις για ανθρωποκτονία, βιασμό, την καταστροφή της ιδιοκτησίας, εμπρησμοί, βασανιστήρια, λεηλασίες ..
Ο Ban Ki-Moon έχει σταθεί πίσω και επέτρεψε να συμβεί, να μην κάνει τίποτα απολύτως για να εξασφαλιστεί η κληρονομιά του ΟΗΕ και να παραμένει άθικτη, να εγγυηθεί το απαραβίαστο του Χάρτη και να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις όλων των διεθνών συμφωνιών, κυρίως εκείνων της των Συμβάσεων της Γενεύης, οι οποίες έχουν παραβιασθεί και παραβιάζονται πολύ καθαρά από τους ηγέτες του ΝΑΤΟ.
Ο Ban Ki-Moon είναι το ανθρώπινο πρόσωπο της αποτυχίας του ΟΗΕ να αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από ένα φιλανθρωπικό οργανισμό,ένα ανούσιο τερατούργημα της υπεραξίας.
Η συνολική και απόλυτη αποτυχία του Ban Ki-Moon ειναι να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό. Αλλα αυτος υπερασπιζει την ελευθερία ενός λαού  των τρομοκρατών, των θρησκευτικών τους φανατικούς και τους μισθοφόρους , βασανιστές και βιαστές του ΝΑΤΟ) είναι η αντίστροφη εικόνα της κωδωνοκρουσία θανάτου του Ιδρύματος,απέτυχε πλέον άθλια, αλλά και δια την ύπαρξή του ως Γενικός Γραμματέας.
Έτσι, είναι καλύτερο ο Ban Ki-Moon να διατηρείσει για τον εαυτό του ένα ανώνυμο τάφο, χωρίς επιτύμβια στηλη, στο αφιλόξενο μέρος της Ανταρκτικής, όπου βρίσκεται μακριά για πάντα από τη θέα και από το μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.