Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η ΒΙΒΛΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ...ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ  Samuel Wang & Ethel R. Nelson ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΙΝΑΣ-ΚΙΝΑΣ-ΣΙΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ. (ΒΛ.ΗΣΑΙΑΣ) ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΗΘΩΣ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΡΕ ΔΕΝ ΞΕ-ΣΕΛΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ-ΣΕΛΗΝΗ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
Το ένα πέμπτο του πληθυσμού σήμερα στον κόσμο είναι Κινέζοι.Η Κίνα, καταλαμβάνοντας την τρίτη μεγαλύτερη περιοχή στον κόσμο, έχει συναρπάσει  την πάντα σύγχρονη δυτική σκέψη, λόγω της από περισσότερα 4.000 χρόνια της αδιαίρετης ιστορίας και του πολιτισμού. Η μεγάλη αρχαία σοφία εκδηλώνεται με τον Κομφούκιο (551 - 479 π.Χ.) και ο Λάο Τζι (570 π.Χ.), οι πολύτιμοι λίθοι στους πνευματικούς θησαυρούς του κόσμου. Στο σκοτάδι της χαλαρής ηθικής του σήμερα, το φως από αυτό το αρχαίο κόσμημα είναι ακόμα λάμπει. Αν η Βίβλος είναι ένα βιβλίο για όλους τους λαούς, φαίνεται λογικό να βρείτε την Κίνα (ΣΙΝΑ,ΣΙΩΝ) τουλάχιστον αναφέρεται στην Αγία Γραφή! Η Αγία Γραφή έχει τίποτα να πει για την Κίνα; Στην αναζήτηση για μια απάντηση σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ερώτηση, ας ξεκινήσουμε αναζήτησή μας από εξαντλητική έρευνα σε κάποιο κομμάτι της αρχαίας ιστορίας της Κίνας.
Για χιλιετίες, η Κίνα έχει καλέσει τον εαυτό της »τη γη του Θεού».
Φαίνεται ότι το χέρι του Παντοδυναμία ήταν επικεφαλής αυτού του αρχαίου πολιτισμού. Στα χρονικά της κινεζικής ιστορίας, δεν βρίσκουν μια μεμονωμένη εμφάνιση του θυμού του Θεού που χύνεται έξω μετά από μια κινεζική πόλη, λόγω της ηθικής διαστροφής, όπως συνέβη στα Σόδομα, Γόμορρα, ή Πομπηία. Αρχαία κινεζική τέχνη ποτέ δεν χαρακτήρισε την πορνογραφία ή γυμνό γυναικείο γλυπτά που μοιάζουν με εκείνα που είχαν ανακαλυφθεί στην Εγγύς και Μέση Ανατολή ανασκαφές. 1

Όταν πρόκειται για την Κίνα, ωστόσο, μπορεί να συμφωνούν ότι, για τους περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο σήμερα, το γνωστό εικόνα που έρχεται στο μυαλό δεν είναι ο Κομφούκιος ή υψηλά ηθικά πρότυπα, αλλά το Σινικό Τείχος! Η κατασκευή του Σινικού Τείχους εντάθηκε από την πρώτη Κινέζου αυτοκράτορα, Qin Shi Huangdi (259 - 210 π.Χ.).

Το Μέσο Βασίλειο

Το κινεζικό έθνος, προηγουμένως γνωστή ως η «Μέσο Βασίλειο», χρονολογείται από το 2205 π.Χ. με την πρώτη δυναστεία του, ο Xia, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Yu. Ακόμα και σήμερα στην Κίνα, ο βασιλιάς Yu είναι ακόμη καλά μείνει στην ιστορία ως «ο μεγάλος Yu." Ήταν ευνοείται από Shangdi [ο Θεός του Ουρανού] ο οποίος τον έδωσε εντολή στις εννέα μεθόδους που του επέτρεψε να λύσει το πρόβλημα της αποστράγγισης μια τεράστια πλημμύρα που εμπόδισε την περαιτέρω ανάπτυξη και την κατοίκηση της γης τους. 2 Βασιλιάς Yu ήταν επίσης γνωστή ως μια ενάρετη και υποδειγματική κυβερνήτης, παρέχοντας ένα πρότυπο για την τοποθέτηση αργότερα ηγεμόνων να μιμηθούν.

Μετά την Xia ήταν οι δυναστειών Shang και Zhou. Κάθε ένα από αυτά τα βασίλεια αποκλειστεί εδώ και πολλά κράτη, μερικά από αυτά τα κράτη που έχουν πιο εκτεταμένη χερσαία και μεγαλύτερη δύναμη από τη βασιλική δυναστεία ίδια. Θα μάθουμε ότι οι περισσότεροι από τους πολλούς βασιλιάδες αυτών των τριών πρώτων δυναστείες υπηρέτησε ως τον Ουρανό, τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους, υπηρετώντας με αγάπη και όχι με τη βία.

Κατά τη διάρκεια της δυναστείας Zhou αργότερα, οι ηγέτες των ανατολικών κρατών πολέμησαν ο ένας τον άλλο για τον έλεγχο όλων των Κίνας. Το 221 π.Χ., ο Τσιν κράτος νίκησε όλους τους αντιπάλους του και ίδρυσε την πρώτη αυτοκρατορία της Κίνας που ελέγχεται από ένα ισχυρό αυτοεπιβαλλόμενη αυτοκράτορα Qin Shi Huangdi. Έτσι, η Κίνα άρχισε τέταρτης Δυναστείας, το Τσιν, (221 ​​- 206 π.Χ.).

Για να κρατήσουν μακριά τους εισβολείς, Qin Shi Huangdi διέταξε την κατασκευή, την επισκευή και την ενίσχυση του το Σινικό Τείχος, η οποία, με ενδεχόμενη την ολοκλήρωσή του, εκτείνεται περίπου 4.000 μίλια. Χτίστηκε με το αίμα και τα δάκρυα που έχυσαν οι χιλιάδες των εργαζομένων σκλάβων υπό αδίστακτη καταπίεση, και τελείωσε αρκετούς αιώνες μετά τη δυναστεία Τσιν. Το Σινικό Τείχος, το μεγαλύτερο ανθρώπινο έργο στην ιστορία της ανθρωπότητας, έχει μια θλιβερή ιστορία. Πολλοί από τους 300.000 εργαζόμενους, οι οποίοι υπέφεραν από την πιο απάνθρωπη και την εν ψυχρώ επεξεργασία, βρίσκονται ENTOMBED μέσα μαζική δομή του. Ακόμα κι αν το Σινικό Τείχος σήμερα είναι ένα σύμβολο της ενότητας και της ειρήνης για τους Κινέζους, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την υψηλή τιμή που καταβάλλεται για να κρατήσουν μακριά τους πιθανούς ξένους εισβολείς. Τώρα, περισσότερο από 2.200 χρόνια μετά Qin Shi Huangdi, το Σινικό Τείχος έχει σταδιακά γίνει ένα ορόσημο της ενότητας για τους Κινέζους σε όλο τον κόσμο, και ένα διακριτικό της Κίνας. Το όνομα του "Κίνα" σε όλες τις ξένες γλώσσες του κόσμου βρίσκει τη ρίζα της στην Τσιν [Chin] Δυναστεία.

Αποκάλυψη του Θεού στον άνθρωπο
Επιστροφή στο αρχικό ερώτημα για μας: η Αγία Γραφή, η οποία προορίζεται για όλους τους λαούς του κόσμου, έχουν κάτι να πουν για τη γη της Κίνας; Η Αγία Γραφή, εμπνευσμένη από το Άγιο Πνεύμα του Θεού και γράφτηκε από περισσότερους από 40 συγγραφείς σε μια περίοδο 1.600 χρόνων, καταγράφει πιστά τα λόγια του Θεού του σύμπαντος. Πρόκειται για ένα ορυχείο ανεκτίμητο θησαυρό της αλήθειας. Είναι το μεγάλο πρότυπο του καλού και του κακού, το σαφή καθορισμό αμαρτία και την αγιότητα. Από όλα τα βιβλία που έχουν πλημμυρίσει τον κόσμο, όμως αν και πολύτιμα, η Βίβλος είναι το πιο άξιους από τους στενότερους μελέτη και την προσοχή μας.

Η Βίβλος ανοίγει την ιστορία των αιώνων. Χωρίς αυτό θα πρέπει να έχουν μείνει με μύθους και την κερδοσκοπία περιστατικά που αφορούν σε άλλες εποχές. Αυτή η ιερή όγκος δίνει όχι μόνο μια ακριβή ιστορία της δημιουργίας αυτού του κόσμου, μια ιστορία της ανθρώπινης φυλής μας, αλλά και μόνο αυθεντικά λογαριασμό στον κόσμο για την προέλευση των εθνών. Περιέχει οδηγίες σχετικά με τα θαύματα του σύμπαντος, και αποκαλύπτει το Θεό ως ο συντάκτης του ουρανού και της γης. Οι Γραφές αποκαλύπτουν ένα απλό και πλήρες σύστημα της θεολογίας και της φιλοσοφίας. Χωρίς τη Βίβλο, είμαστε σύντομα περιβάλλεται από λανθασμένες θεωρίες, δεισιδαιμονία, και πνευματικό σκοτάδι.

Αν και εκτιμούνται από πολλούς στον καθημερινό κόσμο του σήμερα, η Βίβλος είναι, στην πραγματικότητα, το θεμέλιο όλων των αληθινής γνώσης, για αυτό είναι η αποκάλυψη του Θεού στον άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια των αιώνων θεϊκό χέρι του Θεού έχει διατηρήσει την καθαρότητά του. Τα πολλά μυστήρια που βρέθηκαν στην Αγία Γραφή είναι ίσως η ισχυρότερη απόδειξη της θεϊκής έμπνευσης του. Ένα από αυτά τα μυστήρια είναι προφητείες της Γραφής-προλέγεις πρόσωπα ή γεγονότα στο μέλλον. Σε ολόκληρη την Αγία Γραφή υπάρχουν χιλιάδες προφητείες. Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακριβώς πληρούνται σε χρόνο και τόπο, όπως αναμενόταν. Η άνοδος και η πτώση των εθνών έχουν προειπωθεί στην Αγία Γραφή πολύ πριν να συμβεί. Μερικές προφητείες δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί σε εύθετο χρόνο. Αυτό είναι εντελώς πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση!

Ο Ιησούς αποκάλυψε με σαφήνεια ο σκοπός του Θεού για την παροχή προφητείες όταν είπε:

"Και τώρα σας έχω πει πριν έρθει, ότι όταν έρχεται να περάσει, μπορεί να πιστεύουν." (Ιωάννης 14: 29). Ένα από τα πιο ισχυρό, αλλά συχνά παραμελημένη, προφητείες της Αγίας Γραφής που θα μπορούσε να φέρει πεποίθηση στους Κινέζους, καθώς και τον κόσμο, είναι η προφητεία της Κίνας, που γράφτηκε από τον Ησαΐα (720 - 680 π.Χ.).
Το ομόσπονδο κράτος του Sinim
Η αρχαία Νεκράς Θάλασσας, 3 που βρέθηκαν το 1947, περιλαμβάνει το βιβλίο του Ησαΐα, και για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσει ότι η σημερινή Αγία Γραφή είναι ακριβής και αξιόπιστη. Αυτός ο στίχος στον Ησαΐα θεωρείται ότι αναφέρεται σε Κίνα:

Σίγουρα αυτά πρέπει να προέρχονται από μακριά? Κοιτάξτε, αυτά από τα βόρεια και τα δυτικά? Και αυτά από τη γη της Sinim. (Ησαΐας 49: 12). Μπορείτε να αναρωτηθείτε τι η λέξη "Sinim" μέσα. Πού είναι αυτή η γη της Sinim, αναφέρεται από τον Ησαΐα πριν από την επίδοση του ολοκληρώθηκε το 680 π.Χ.; 4 Σύμφωνα με τη Συμφωνία Strong ", δήλωσε Sinim είναι μια μακρινή ασιατική περιοχή." 5 του Young εκθέσεις Concordance, "Sinim είναι οι άνθρωποι στην Άπω Ανατολή? οι Κινέζοι;" 6

Ωστόσο, η έννοια δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Ας ελέγξει τώρα ένα αγγλικό λεξικό για βοήθεια: "'Sino» δείχνει κινέζικα? Για παράδειγμα, Sinophile. [Γαλλικά, από την ύστερη λατινική »Sinae?» Οι Κινέζοι, από την ελληνική «Σινά?» Από τα αραβικά «Sin?» Την Κίνα, από κινέζικα (Mandarin) «Ch'in» [Qin], δυναστική όνομα της χώρας.] " 7

Τώρα είναι σαφές ότι η εβραϊκή λέξη "Sinim" σημαίνει ότι η Κίνα, όπως μπορούμε να δούμε, για παράδειγμα, στη λέξη "σινολογία"-μια μελέτη των πραγμάτων κινέζικα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλες τις κινεζικές ρίζες συναντιούνται στο δυναστείας Τσιν. Ωστόσο, το εβραϊκό αλφάβητο δεν έχει το αντίστοιχο "ch" στα αγγλικά και «Q» στα κινέζικα. Έτσι, «Τσιν» έχει φωνητικά που μεταφράζεται ως "Sinim."

Η Σημασία της Chin
Στην εποχή του Ησαΐα, η κατάσταση των Τσιν ήταν μόνο μια από τις εκατοντάδες των κρατών βάσει του Ζου (770 - 256 π.Χ.). Βρισκόταν στην παρούσα επαρχία Γκανσού, μέσω των οποίων το εμπόριο με τη Δύση διεξήχθη. Πώς είναι ότι ο Ησαΐας Qin επέλεξε να δείξει τη Μέση Βασίλειο; Τι ήταν τόσο ειδικό σχετικά με Τσιν;
Rang Kung διορίστηκε ως το πρώτο Δούκα του Qin (770 π.Χ.), τότε ένα μικρό, αριστοκρατικό σπίτι. Υπό τη διοίκησή του, την κατάσταση των Τσιν αναδειχθεί ως ένα από τα 14 μεγάλα κράτη στο πλαίσιο της δυναστείας Zhou. 8 Ήταν 500 χρόνια μετά τον Ησαΐα ότι Qin Shi Huangdi νίκησε όλα τα άλλα ανταγωνιστικά κράτη και ίδρυσε τη δυναστεία Τσιν. Από τότε, Qin εκπροσωπούνται στη Μέση Βασίλειο [Κίνα].

Με απλά λόγια, ο Θεός του Ησαΐα, με τη θεία πρόγνωση, είδε όλα τα στάδια της ανάπτυξης των Τσιν-από ένα μικρό, εξαρτάται, αριστοκρατικό σπίτι για να γίνει η περίφημη Τσιν αυτοκρατορίας. Ο Θεός ήξερε ότι ο Δούκας του Τσιν θα γίνονται όλο και πιο ισχυρή, ισότιμη με εκείνες των άλλων 13 κρατών. Επιπλέον, Προέβλεψε ότι μετά από άλλα 500 χρόνια, το Δουκάτο του Τσιν θα εξακολουθούν να υπάρχουν, ήττα όλων των άλλων κρατών, και να ενώσει τους ως μια αυτοκρατορία, ακόμη και την επιλογή «Τσιν», όπως το όνομα για τη νέα αυτοκρατορία!

Κάποια προσπάθεια έχει γίνει για τον εντοπισμό Sinim ως Σιεν [Ασουάν] στην Άνω Αίγυπτο. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που είπε ο Ησαΐας αποκλείει αυτή την άποψη. Ακούστε τι είπε:

Πράγματι Λέει, "Είναι πολύ μικρό πράγμα που Θα πρέπει να Δούλος Μου Για να αυξηθεί έως και τις φυλές του Ιακώβ, Και για να αποκαταστήσει τα σωζόμενα αυτά του Ισραήλ? Θα σας δώσω επίσης ως φως εις τα έθνη, Ότι θα πρέπει να είναι η σωτηρία μου ως τα πέρατα της γης. " (Ησαΐας 49: 6). Ο Θεός διακήρυξε εδώ ότι η αποστολή του υπηρέτη του [Ιησού Χριστό] δεν περιορίζεται στην σωτηρία του εβραϊκού έθνους και των αποικιών της [όπως Ασουάν] μόνη της, αλλά επεκτείνεται επίσης και σε όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, όταν ο Ιησούς επιβεβαίωσε την πίστη φαίνεται από τον Ρωμαίο εκατόνταρχο [ενός Εθνικού] Είπε,

«Και σας λέω ότι πολλοί θα έρθουν από την ανατολή και τη δύση, και να καθίσει μαζί με τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ στη βασιλεία των ουρανών." (Ματθαίος 8: 11). Ο Ιησούς χρησιμοποίησε την έκφραση, «από την ανατολή και τη δύση,« να εκπροσωπεί όλους τους Εθνικούς. Ησαΐας χρησιμοποίησε τον όρο, «εκείνων που προέρχονται από τα βόρεια και τα δυτικά και αυτές από τη γη των Sinim," με την ίδια έννοια. "Αυτά τα από τη γη των Sinim" θα πρέπει φυσικά να είναι μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων μεταξύ των εθνών. Μόνο η Κίνα, όχι η μικρή πόλη Ασουάν, θα μπορούσε να ταιριάζει ο στίχος τόσο καλά.

Sinim και σήμερα
Προφητεία του Ησαΐα για την Κίνα δεν σταματά με τη δυναστεία των Τσιν, αλλά μάλλον θα επεκταθεί στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια των 2.600 χρόνων από τον Ησαΐα, πολλές χώρες έχουν έρθει και έχουν φύγει, αλλά η γη του Sinim (Qin) στέκεται ακόμα σταθερή ως τη γη της Κίνας.

Το πιο συναρπαστικό φάσεις αυτής της σχετικής προφητείας να "Sinim" σίγουρα θα εξακολουθούν να πληρούνται. Ανάγνωση νωρίτερα στίχους σε αυτό το 49ο κεφάλαιο του Ησαΐα, θα βρούμε αυτά τα λόγια:
"Που θα [τον Ιησού Χριστό] μπορεί να πει στους φυλακισμένους,« Προχώρα μπροστά, »
Για εκείνους που είναι στο σκοτάδι,
»Τον εαυτό σας Εμφάνιση. . . ».
Για Εκείνος που ελεεί
τους θα τους οδηγήσει,
Ακόμα και από τις πηγές του νερού
Αυτός θα τους καθοδηγεί. . . .
Σίγουρα αυτά πρέπει να προέρχονται από μακριά?
Κοιτάξτε! Εκείνοι από τα βόρεια
και τα δυτικά,
Και αυτά από τη γη των Sinim "(Ησαΐας 49: 9, 10, 12)..

Προλέγεις Ησαΐα της τελικής συγκέντρωσης των πιστών του Θεού μεταξύ εκείνων που «στο σκοτάδι» πρέπει να αναφέρει ένα πλήθος λαών-ακόμα και από την Κίνα. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζουν στην Κίνα, από την εποχή του Ησαΐα, έχουν «στο σκοτάδι» σχετικά με το Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό. Ωστόσο, εδώ είναι μια συγκεκριμένη προφητεία και μια υπόσχεση να φέρει "φυλακισμένους του σκότους" στη γη της Sinim με το φως της σωτηρίας, της ελευθερίας και έλεος.

Αναφέραμε προηγουμένως ότι το Σινικό Τείχος έχει πάντα έχουν συσχετιστεί με τη γη της Κίνας-από την ίδρυση της δυναστείας Τσιν. Η ύπαρξη του το Σινικό Τείχος θυμίζει την πρώτη οικοδόμος και το σχεδιασμό του. Εκατοντάδες αυτοκρατόρων έχουν αποκλειστεί και πέθανε στη μακρά ιστορία της Κίνας. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ξεχάσει. Αλλά το όνομα του Qin Shi Huangdi ξεχωρίζει!

Ο ίδιος προφήτης Ησαΐας προείπε ότι ο Θεός του Ισραήλ κατέβαλε η μεγαλύτερη τιμή όλων στην αποστολή τον Υιό Του, τον Ιησού Χριστό, για να σώσει την ανθρωπότητα έπεσε! Ο Ιησούς Χριστός ήρθε στη γη, ήταν καρφωμένο σε έναν ξύλινο σταυρό, πέθανε και ότι όλη η ανθρωπότητα μπορεί να σωθεί από την αμαρτία. Θα φέρουν το καρφί σημάδια εκτύπωσης στις παλάμες των χεριών Του για πάντα.

Μήπως ο Θεός του Ισραήλ γνωρίζουν και νοιάζονται για τη γη των Sinim (Κίνα); Ακούστε τι λέει αμέσως μετά την προφητεία της Κίνας σε αυτό το βιβλίο:

«Μπορεί μια γυναίκα να ξεχνάμε βρέφος που θηλάζει της, Και δεν έχουν συμπόνια για το γιο του μήτρα της; Σίγουρα μπορούν να ξεχάσουν, Όμως δεν θα ξεχάσετε. Δείτε, σας έχω εγγραφεί στις παλάμες των χεριών μου? Τοίχοι σας είναι συνεχώς πριν από μένα. " (Ησαΐας 49: 15 - 16). Η γη της Sinim είναι ακόμα εκεί. Η μαζική τοίχοι είναι ακόμη πριν από το λαό της Κίνας πριν από το Θεό του Ισραήλ. Ο Θεός δεν έχει ξεχάσει το λαό της Κίνας, για Λέει: «Δείτε, σας έχω χαραγμένα στις παλάμες των χεριών μου." Ο Ιησούς πέθανε για το λαό της Κίνας, που πρέπει τώρα να βγει από το σκοτάδι. Πρέπει να μάθουμε γιατί ήταν απαραίτητο για αυτού του αγίου ανθρώπου, τον πόνο Υπηρέτης, να πεθάνει. Ακριβώς όπως το Σινικό Τείχος δεν μπορούν να διαχωριστούν από το έδαφος της Sinim, έτσι ώστε το Σινικό Τείχος της άμυνας από το κακό και την αμαρτία, που χτίστηκε με κόστος το αίμα του Ιησού Χριστού στο Γολγοθά, δεν μπορεί να διαχωριστεί από το Θεό του Ισραήλ!

Θα μπορούσε κανείς να ρωτήσω αν, αφού ο Θεός του ουρανού ήταν τόσο ενδιαφέρονται Sinim να μιλήσει μέσω του προφήτη Ησαΐα του σχετικά με αυτήν την μακρινή χώρα, υπάρχει ένα ενδεχόμενο που ο Θεός θα μπορούσε να μιλήσει απευθείας στον λαό της Κίνας σε παλαιότερες εποχές; Αυτός θα μπορούσε πραγματικά να έχει φθάσει «προφήτες» για τον εαυτό του σε αυτήν την αρχαία γη; Αν ναι, θα μπορούσαν αυτοί οι αρχαίοι Κινέζοι σοφοί ακόμα μιλούν για το λαό της Κίνας σήμερα;

Σημείωση συντάκτη: Αυτό είναι ένα απόσπασμα από Samuel Wang και νέο του βιβλίο ο Δρ Ethel Νέλσον, ο Θεός και η αρχαία κινεζική, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη. Πιστεύουμε ότι θα ωφελήσει όλους όσους το διαβάσουν τόσο διανοητικά και πνευματικά.

Σημειώσεις End

1 David L. Lin, Κίνα Γράμματα (Rapidan: Hartland Εκδόσεις, 1993), σ.16.

2 James Legge, οι Κινέζοι Classics (Ταϊπέι: SMC Publishing, Inc, 1983), Vol. ΙΙΙ, Η Shu Jing, Το βιβλίο του Yu, το αφιέρωμα του Yu, Bk. IV, σ.77, Bk. Ι, Pt. ΙΙΙ, σελ. 93 - 151.

3 Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα κεφάλαια 40 έως 55 του Ησαΐα γράφτηκαν από έναν ανώνυμο συγγραφέα, που ονομάζεται Δευτερο-Ησαΐας, ή η «Δεύτερη Ησαΐας,« κατά το πρώτο μισό του έκτου αιώνα. Αλλά οι περισσότεροι μελετητές πιστεύουν Αγία Γραφή ότι το βιβλίο γράφτηκε από τον προφήτη Ησαΐα, ο ίδιος. Επισημαίνουν ότι η εσωτερική στοιχεία του βιβλίου είναι σύμφωνη με έναν συγγραφέα.

4 Ο Nelson Μελέτης Αγίας Γραφής, NKJV (Νάσβιλ: Thomas Nelson Publishers, 1995), σ. 1109.

5 James H. Ισχυρή, Εξαντλητικός Concordance, σ. 5515.

6 Αναλυτική Συμφωνία του Young με την Αγία Γραφή (Grand Rapids: Eerdmans Publishing Co, 1973), σ. 893.

7 Το αμερικανικό λεξικό κληρονομιάς της Αγγλικής Γλώσσας (Βοστώνη: Hough-ton Mifflin Company, 1973), p.1209.

8 Luo Xianglin, Η Ιστορία της Κίνας (Ταϊπέι: Zhengzhong Press, 1977), σ. 63.


Με Samuel Wang
Ethel & R. Nelson Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο, ο Θεός και η αρχαία κινεζική.


Τώρα, περισσότερο από 2.200 χρόνια μετά Qin Shi Huangdi, το Σινικό Τείχος έχει σταδιακά γίνει ένα ορόσημο της ενότητας για τους Κινέζους σε όλο τον κόσμο, και ένα διακριτικό της Κίνας

Ένα από τα πιο ισχυρό, αλλά συχνά παραμελημένη, προφητείες της Αγίας Γραφής που θα μπορούσε να φέρει πεποίθηση στους Κινέζους, καθώς και τον κόσμο, είναι η προφητεία της Κίνας, που γράφτηκε από τον Ησαΐα

Τώρα είναι σαφές ότι η εβραϊκή λέξη "Sinim" σημαίνει ότι η Κίνα, όπως μπορούμε να δούμε, για παράδειγμα, στη λέξη "σινολογία" - μια μελέτη των πραγμάτων κινέζικα

Προφητεία του Ησαΐα για την Κίνα δεν σταματά με τη δυναστεία των Τσιν, αλλά μάλλον θα επεκταθεί στο μέλλον

Προλέγεις Ησαΐα της τελικής συγκέντρωσης των πιστών του Θεού μεταξύ εκείνων που «στο σκοτάδι» πρέπει να αναφέρει ένα πλήθος λαών-ακόμα και από την Κίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.