Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ

«Προτιμότερος ο διάβολος που ξέρεις απ’ το διάβολο που δεν ξέρεις».
Ήδη, οι βάσεις για τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας έχουν τεθεί σε εφαρμογή και φυσικά   συνοδεύονται από την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου μέσω του ανεκδιήγητου ΔΝΤ… με την βοήθεια  των κομμάτων.
Ο όρος  ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ  ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ για αρκετούς  είναι ένας παράξενος όρος που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ελληνική κοινωνία. Πρωτοεμφανίστηκε από τον αιμοσταγή ΤΣΕΝΚΙΣ ΧΑΝ και στη συνέχεια των αντέγραψαν οι κομμουνιστές του Στάλιν. Βασικό εργαλείο του ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ το πλιάτσικο σε μια κατεκτημένη χώρα και η αλλοίωση του κοινωνικού ιστού από πολλές  φυλές με σκοπό την καθολική υποταγή..  Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ  ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ λοιπόν θα αρχίσει να απασχολεί ολοένα και περισσότερο την δυστυχής Ελληνική κοινωνία. Τα αποτελέσματα  δεν θα αργήσουν να φανούν . Μπορεί ο  Έλληνας πολίτης  να ζει τον τρόμο των παράνομων αλλοδαπών που σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν με ασυλία του κράτους τα τελευταία 20 χρόνια, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τους  δοσίλογους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ. Το καθεστώς  για να εγκαθιδρύσει  την νέα τυραννία  θα ξεπουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Οι νονοί της μεταπολίτευσης παραδίδουν την χώρα στους ξένους. Το «ταμείο αποκρατικοποιήσεων» δείχνει τον δρόμο. Η λεηλασία  της χώρας είναι αυτοσκοπός για τους gangsters, με σκοπό  να επιβιώσουν για αρκετό καιρό ακόμα.Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν  θέλει  ή  δεν μπορεί καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά.Ο καιρός φτάνει και θα δούμε  ένα λαό υποταγμένο από τα λάθη του και την αφέλεια του σε ένα καθεστώς τρόμου. Άλλωστε το «πείραμα» της Αγγλίας  έγινε τρόπος ζωής. Οι άλλοτε υπερόπτες Άγγλοι με την φάτσα του αποικιοκράτη, λύγισαν και κρύφτηκαν, από την στιγμή που έχασαν την πατρίδα τους από τα παλιόσκυλα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Τι εννοώ;
Ότι η μετά θατσερική ΑΓΓΛΙΑ  όπου πούλησε τα πάντα βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης. Η Εργατική τάξη δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Τα ποσοστά αλκοολισμού είναι υπερβολικά, η εγκληματικότητα ανθεί στις γειτονιές όπου οι λευκοί αιώνιοι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι Εγγλέζοι κατοικούν, ο τζόγος στα καλύτερα του, ενώ  κορίτσια έφηβες μένουν έγκυες από ντόπιους αλλά και ξένους-μογγόλους  από την ηλικία των 15 ετών!!!  ομοφυλόφιλοι  και τραβεστί, δεν έχουν να κάνουν με το περιθώριο, μιας και η ΑΝΟΙΧΤΗ-punk κοινωνία των πολυεθνικών τους αγκάλιασε.Όποιος «ηλίθιος» προσπαθήσει να τους ενοχλήσει θα έχει να κάνει με το βαθύ  αστυνομικό κράτος.
Αυτό το πρότυπο λοιπόν θέλουν να το περάσουν  και εδώ.Προσπαθούν μέσω του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ  να δημιουργήσουν ΤΗΝ κοινωνία τους. Μια κοινωνία χυδαία, άπληστη, με ένα σωρό «νόμιμους μογγόλους-μουσουλμάνους  με ιθαγένεια ελληνική» που θα δουλεύουν σε πολυεθνικές  μαζί με τρομαγμένους Έλληνες που θα κρύβουν τον σταυρό στην τσέπη τους και θα γιορτάζουν επετείους μόνο στην σκέψη.Η μαστούρα και η ανηθικότητα μετά την δουλειά  θα κυριαρχούν ως χόμπι για τους κουρασμένους εργαζόμενους. Ένας ατέλειωτος φαύλος κύκλος  είναι ότι πρέπει για όλους. Το πιο αποκαρδιωτικό θα είναι οι νέες  γενιές που θα τραβήξουν τα πάνδεινα. Οι νέες γενιές που θα έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους σε μια χώρα ρημαδιό, όπου η ιδέα  της ανεξάρτητης πατρίδας θα τους  ηχεί παράξενα. Οι  ξένοι θα ‘χουν τον πρώτο  λόγο.  Τι εννοώ;;. Αλήθεια στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2011, ένα Ελληνόπουλο ηλικίας 14 ετών μέσα στην κλίκα της  απεθνικοποίησης της Νέας Τάξης τι μπορεί να πει σήμερα στον αλβανό συμμαθητή του που θεωρεί ότι η Ήπειρος είναι αλβανική;; που βλέπει τους πρώην σταλινικούς καθηγητάρες  στο σχολείο, να μιλάνε για τα οφέλη του ΔΝΤ;; πολιτικούς να λένε ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους;; που παρακολουθεί «πλούσιες» τηλεοπτικές εκπομπές  όπου  η Επανάσταση του ’21 ήταν  σαν "απόρροια" της Γαλλικής Επανάστασης και δεν είχε κάτι το Ελληνικό;;; Το κλίμα φτιάχτηκε εδώ και χρόνια αλλά έλειπε το κίνητρο. Εδώ ,λοιπόν  μέσα σε όλα αυτά έρχεται το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Οι μετανάστες θα γίνουν αυτόματα "Έλληνες" με τις πλάτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ μιας και οι Έλληνες δεν είναι πραγματικοί Έλληνες-τεμπέληδες  και απλά εγκατασταθήκαν σε αυτά τα μέρη επειδή το θέλησαν και έτσι απέκτησαν και ταυτότητα. Τώρα έρχεται το ταμείο αποκρατικοποιήσεων που πουλά ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ?? ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΩΘΗΚΕΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ. ΕΙΣΤΕ οι χαμένοι της υπόθεσης και δεν έχετε δικαίωμα να κρίνετε τους άλλους.
Το τέλος της «εθνικής» φασολάδας είναι γεγονός. Εφόσον ο Ελληνικός λαός παραμένει ηλίθια αδρανείς και ακόμα αγκυλωμένος στους μασκαράδες των κομμάτων ελπίδα δεν υπάρχει. H δεύτερη  γενιά των  λαθρομεταναστών είναι εδώ και περιμένει τους δοσίλογους-προδότες πολιτικούς  να πάρει εκδίκηση εις βάρος των «κακών» Ελλήνων που έβαλαν τους πατεράδες τους σε καταναγκαστικά έργα. Των κακών Ελλήνων που σε λίγο καιρό δεν  θα αντέχουν την στεναχώρια (όχι όλοι)   και θα προξενεύουν τα «κακόμοιρα» κορίτσια τους με μογγόλους -Αλβανούς-Γεωργιανούς, απλά και μόνο να αλλάξουν  ΖΩΗ!!! Γιατί να αλλάξουν ζωή;; Γιατί αυτό θα είναι το σωστό για τους άπατρις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Το μήνυμα το παρακράτος το έστειλε εν μέσω ΔΝΤ, με τις τσόντες της Julias…………………..άρα κάτι ξέρει και προχωρά με βήμα σταθερό. Mπήκαμε σε μια σκοτεινή αυλή, που δεν τη βλέπει ποτέ ο ήλιος.





ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ στον ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ.


 peri-thefutureishere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.