Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ Ε-ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΟΗΘΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ (ΟΠΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΚΟΜΜΑ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ (ΕΒΡΑΙΟ-ΚΥΠ+ΜΑΣΟΝΙΑ) ΝΑ ΠΡΟΔΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΑΚΕΛΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ... ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΙΣΔΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ή ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η Ο.Ε.Α.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2-3 ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΝΕΥ ΗΓΕΣΙΑΣ,ΑΝΑΡΧΕΣ,ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2-3- ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ).
ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

ΕΙΘΕ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.