Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Προετοιμασία Σελήνης προς ανταναίρεση; (ανανέωση)

Βάσει πολλαπλών αναφορών, γραπτών και μη, από αρχαιοτάτων έως και προσφάτων ετών, φθάνει η μεγάλη στιγμή. Το τελεσίγραφο της Ανδομεδείας Κοινοπολιτείας λήγει σύντομα, ζητώντας την άνευ όρων παράδοση της πλανητικής εξουσίας και τη σύλληψη των γενοκτόνων εγκληματιών που έχουν καταστρέψει τη χλωρίδα, πανίδα και την ανθρωπότητα επί του Συμπαντικού Κυττάρου Γαία, ήτοι της Δρακόνειας επαναστατικής συμμαχίας υπό την ηγεσία του Σιν-Σιών-Σινά-Ελλόχ-Ιαβέ-Γιαχβέ-Αλλάχ-Γιουντ-Γιουντάι-Σεντάι (μερικά επί των ονομάτων/χαρακτηρισμών).

Η επαναστατική συμμαχία που κρατά τη Γαία σε ομηρία ετοιμάζεται για το φαινόμενο της ανταναίρεσης υπό την ασφυκτική καραντίνα που έχει επιβληθεί από 960 πλανήτες πολέμου από πρώτης διαστάσεως πύκνωσης της ύλης έως έκτης διαστάσεως αραίωσης της ύλης. Το φαινόμενο αυτό συμπεριλαμβάνει την γρήγορη έξοδο του πλανήτου πολέμου Λεβάν (=Σελήνη) από την τροχιά της Γης, προκαλώντας κατακλυσμικές συνέπειες, όμοιες με την περίοδο άφιξής της, που οδήγησαν στην τελική καταβύθιση της ηπείρου της Ατλαντίδος.

Το τελεσίγραφο λήγει την 28η Οκτωβρίου του έτους 2011, όχι την 21η Δεκεμβρίου 2012 όπως εσκεμμένα έχει παραποιηθεί το ακριβές ημερολόγιο των Μάγιας. Και η νέα εποχή θα είναι γεμάτη φως. Αλλά θα είναι επώδυνη για κάποια παράσιτα, που λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει στη καθημερινή μας ζωή. Οι προειδοποιητικές βολές θα ξεκινήσουν εντός των ημερών. Και ήδη η Δρακόνιανή συμμαχία έχει ξεκινήσει τις μετακινήσεις των δυνάμεών της και τη μεταφορά του βασικού προσωπικού της προς τη Λεβάν.

Μία καλή εξήγηση (στην Αγγλική) για τους κύκλους δημιουργίας και το τέλος αυτών.


Το μήνυμα που οφείλουν να λάβουν πολιτικοί, τραπεζίτες, επίορκοι και προδότες είναι αυτό:
"Τ' αφεντικά σας αναχωρούν και σας αφήνουν μόνους σε μία επερχόμενη σαρωτική καταιγίδα".


Υπάρχει ελάχιστος χρόνος για πράξεις εξιλεώσεως. Έπειτα δεν υπάρξει απόδραση, ούτε έλεος.


Ανανέωση 13-04-2011


Η απειλή της ανταναίρεσης μοιάζει περισσότερο με μπλόφα ενός κακομαθημένου παιδιού που δεν το παίζει ο περίγυρος. "Δε μας θέλετε; Θα φύγουμε και θα καταστραφείτε", είναι σα να μας λένε μέσω του δεύτερου βίντεο του Καβάσιλα. Αναλυτικό άρθρο ως προς το ποίον του εντεταλμένου των κατοχικών δυνάμεων του πλανήτη, ήτοι των Δρακονίων, μπορείτε να δείτε εδώ.


-Αδράστεια
 http://andrasteia.blogspot.com/2011/04/blog-post_2783.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.