Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" ή "ΥΓΙΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ" (ΜΕΡΟΣ Α)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΙΒ΄ ΣΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑΝ
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://innoutworld.blogspot.com/p/blog-page_1540.html

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ KARA-ZAFERI, ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ, ΚΑΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΗΣ "Ο.Ι.Ε.-HIKARIKWAI".
ΥΓΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Για την ανάπτυξη και διατήρηση υγιούς σώματος απαιτείται:
α. Η πρόσληψη Στερεών (τροφών), Υγρών (ύδατος), Αερίων (ατμοσφαιρικού οξυγόνου) και Ακτινοβολιών (ορατής Ηλιακής - αοράτου υπεριώδους - κοσμικής) σε ορισμένες ποσότητες και στην Μέγιστη Φυσική τους Κατάσταση, ήτοι ποιότητα.
β. Η κίνηση ασκήσεως όλων των μυών ώστε να διασφαλισθούν οι κυκλοφορίες αίματος και λέμφους, με σκοπό την προσαγωγή - καύση - απαγωγή υπολειμμάτων, των ανωτέρω τεσσάρων προσλαμβανόμενων ειδών.
Ο όρος "φυσική κατάσταση" τροφών αποκλείει τον εκ του πονηρού επινοηθέντα όρο και πράξη της "Υγιεινής Διατροφής", με τις εκατοντάδες σχετικών εβραϊκών και αγγλοσαξονικών απατηλών συγγραμμάτων.
Η Σιωνιστική "Υγιεινή Διατροφή" επιτρέπει και συνιστά την καταστροφή και νέκρωση των τροφών μέσω θερμάνσεως. Η ελληνική "Φυσική Διατροφή" δέχεται και συνιστά μόνον άθερμες - ωμές - ζωντανές τροφές.
Αυτοί οι οποίοι τρέφονται με "Υγιεινή Διατροφή" διαπιστώνουν ότι ζούν δέκα έτη περισσότερο από εκείνους οι οποίοι ακολουθούν "Τυχαία Διατροφή", αλλά πεθαίνουν από τις ίδιες ασθένειες των τελευταίων, διότι λαμβάνοντας νεκρές θερμασμένες τροφές, ο ανθρώπινος οργανισμός δεν διαθέτει ακέραια δομικά υλικά για να κτίσει υγιείς - στέρεους κυτταρικούς ιστούς. Η θέρμανση των τροφών διασπά τις μοριακές αλυσίδες των πρωτεϊνών - υδατανθράκων - μεταλλικών αλάτων, σε θραύσματα τα οποία ο οργανισμός δεν αναγνωρίζει και δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει ως τροφές, διότι τα θεωρεί απορρίμματα και προϊόντα αποσυνθέσεως από θερμική διάσπαση. Αυτό σημαίνει ότι τα θερμικώς διασπασμένα τρόφιμα ο οργανισμός τα κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τα ωμά σάπια αποσυντεθέντα τρόφιμα, ήτοι π.χ. το μαγειρεμένο κρέας το κατατάσσει ως σάπιο ωμό κρέας.
Επειδή τα κύτταρα "καθαριστές" των εντέρων δεν δύνανται να συλλάβουν τα πολύ μικρά διασπασμένα οργανικά υπολείμματα του "σάπιου" μαγειρεμένου κρέατος, στα έντερα υπάρχει συνεχώς μια κατάσταση ανεκδήλωτης εν δυνάμει σηψαιμίας. Παρατεινόμενη αυτή η κατάσταση προκαλεί καρκίνο του παχέως εντέρου και λοιπές ασθένειες της Ειδικότητος της Σιωνιστικής Εντερολογίας, η οποία καταστέλλει τα συμπτώματα αλλά ποτέ δεν κατονομάζει και δεν αίρει την αιτία των εντερικών ασθενειών (...), με αποτέλεσμα μετά από μερικά έτη η αιτία να διογκώνεται σε σημείο που να μην επιδέχεται καταστολή συμπτωμάτων με κανένα κατασταλτικό φάρμακο, κι έτσι ο ασθενής πεθαίνει από απότομη διάχυση των συσσωρευμένων τοξίνων στο κυκλοφοριακό σύστημα και την καρδιά: Καρδιακή ανακοπή από αυτοδηλητηρίαση απότομης αποτοξινώσεως.
Όσα μεγαλύτερα θραύσματα "σάπιων" πρωτεϊνών μαγειρεμένου κρέατος - ψαριών - αυγών - βρασμένων γαλακτοκομικών - οσπρίων, κατορθώσουν να συλλάβουν τα έντερα, τα μεταφέρουν στο αίμα και μέσω αυτού στα κύτταρα τα οποία ομοιάζουν με ετοιμόρροπα κτίρια, διότι η οικοδόμηση κυττάρων με πρωτεϊνικά θραύσματα, έχει ως οικοδομικό ανάλογο έναν πύργο κτισμένο με ασυνάρμοστες τυχαίες πέτρες ξερολιθιάς ατάκτως ερριμμένες, αντι για τετραγωνισμένους και ακριβώς λαξευμένους ογκόλιθους.
Τα όμοια συμβαίνουν όταν αντί για ακέραια αδιάσπαστα μεταλλικά οργανικά άλατα από ωμά λαχανικά, ο οργανισμός τα προσλαμβάνει διασπασμένα - αποσυντεθέντα μέσω θερμότητος από μαγειρεμένα λαχανικά, υπό μορφή ανόργανων αλάτων αρθρίτιδος, ατόμων μετάλλων όπως το ασβέστιο αρτηριοσκληρώσεως, και οργανικών ανθρακικών οξέων τα οποία κατατρώγουν το οργανικό ασβέστιο των οστών προκαλώντας οστεοπόρωση και διάβρωση οστών.
Τα όμοια συμβαίνουν όταν αντί για ακεραίους αδιάσπαστους υδατάνθρακες υψηλής ενέργειας από ωμά φρούτα και άθερμα έλαια, ο οργανισμός τους προσλαμβάνει διασπασμένους - αποσυντεθέντες μέσω θερμότητος από μαγειρεμένα έλαια και θερμασμένη (διϋλισμένη) άσπρη ζάχαρη, ήτοι ως υδατάνθρακες χαμηλής ενέργειας, ανίκανους να υποστηρίξουν καύσεις μεγάλης εντάσεως και διάρκειας, αυτές οι οποίες απαιτούνται για τον ...ηρωϊκό ελληνικό τρόπο ζωής.
Επομένως καταλήγουμε στην διαπίστωση ότι τα παρά φύσει μεταλλαγμένα μέσω θερμάνσεως τρόφιμα προκαλούν κυτταρική μετάλλαξη σε ανίσχυρους ετοιμόρροπους σωματικώς - συναισθηματικώς - πνευματικώς,Μεταλλαγμένους Ανθρωποειδείς "Δούλους του Κυρίου" του είδους Homus Sinicus-Hebraicus SaxonicusTransmutatius (Ho.Si.He.S.T.)
Ισχύει απολύτως η αντίθετη διαπίστωση: Τα φυσικά άθερμα αμετάλλακτα τρόφιμα οικοδομούν υγιή ακέραια πλήρη κύτταρα σε πανίσχυρους και άτρωτους σωματικώς - συναισθηματικώς - πνευματικώς, Ελεύθερους Ανθρώπους του είδους Homus Andromedius Hellenicus Inmutatius (H.And.Hel.In) ήτοι αμετάλλακτους.
Πρίν δώσουμε ένα δείγμα φυσικής δίαιτας και φυσικού τρόπου ζωής, πρέπει να αναφέρουμε τις τρείς αρχές - λειτουργίες του ανθρώπινου μεταβολισμού Α, Β, Γ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ α Λειτουργία καύσεων υδατανθράκων ήτοι φρούτων - ελαίων - ξηρών καρπών κ.λπ. Αυτές οι τροφές έχουν ως μηχανικό ανάλογο την βενζίνη και τα λάδια του κινητήρα εσωτερικής καύσεως. Ζυμούμενες από τα σιελικά ένζυμα του στόματος και διασπώμενες από τις χολικές εκκρίσεις, αφήνουν ελεύθερα χημικά σθένη υδρογόνου και άνθρακος τα οποία όταν το αίμα τις μεταφέρει στις πνευμονικές κυψέλες, ενώνονται με το εισπνεόμενο οξυγόνο και παράγουν εκπνεόμενους ατμούς ύδατος, διοξείδιο του άνθρακος και θερμότητα. Παράλληλες καύσεις στα κύτταρα παράγονται από το εκεί μεταφερόμενο οξυγόνο μέσω της αιμοσφαιρίνης. Στον ανθρώπινο οργανισμό, οι "Αραιοί" υδατάνθρακες λαχανικών και φρούτων μετατρέπονται σε "Πυκνούς" τοιούτους, ως οργανικά έλαια και λίπη, αλλά και αντιστρόφως. Ήτοι τα σωματικά αποθέματα των ελαίων - λιπών μετατρέπονται σε καύσιμους "Αραιούς" υδατάνθρακες όταν υπάρχει μειωμένη ή μηδενική πρόσληψη τροφής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ β Λειτουργία δημιουργίας νέων κυττάρων και επιδιορθώσεως των παλαιών μέσω προσαγωγής ωμών ζωϊκών και φυτικών πρωτεϊνών και οργανικών μεταλλικών αλάτων από λαχανικά. Η φυσική οξύτητα των πρωτεϊνών ενισχύεται από το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου, ως προσωρινή υπεροξύτητα. Αυτή εξουδετερώνεται από το οξυγόνο των κυττάρων το αφιχθέν δια της αιμοσφαιρίνης, και επανέρχεται ως φυσική πρωτεϊνική οξύτητα, παράγοντας αποκομιζόμενο ύδωρ, οργανικό διοξείδιο του άνθρακος και θερμότητα. Επομένως και ο μεταβολισμός των πρωτεϊνών προκαλεί καύσεις, αν και ο κύριος προορισμός τους είναι "Κυτταρικά Ανταλλακτικά". Πράγματι έχουν ως μηχανικό ανάλογο τα ανταλλακτικά του κινητήρα εσωτερικής καύσεως.
ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ α & β Όταν ο οργανισμός εκτελεί έντονες λειτουργίες α καύσεως υδατανθράκων, καταστέλλει τις λειτουργίες β αντικαταστάσεως πρωτεϊνών στα κύτταρα. Αντιστρόφως, όταν εκτελεί λειτουργίες β, καταστέλλει τις λειτουργίες α. Μηχανικό ανάλογο: Όταν ο κινητήρας αυτοκινήτου λειτουργεί, τότε καταναλώνει μόνον βενζίνη και λάδια, ενώ απαγορεύεται το άνοιγμα της κεφαλής του με τις βαλβίδες και τους αναφλεκτήρες με σκοπό την αλλαγή ανταλλακτικών εν λειτουργία (!!!), διότι αν συμβεί αυτό το βλακώδες, οι συμπιέσεις και οι αναφλέξεις μηδενίζονται και ο κινητήρας "πεθαίνει" δηλαδή σβήνει. Αντιστρόφως, όταν έχει αφαιρεθεί η κεφαλή του κινητήρα για αλλαγή εξαρτημάτων, ωστήριων - εμβόλων κ.λπ., απαγορεύεται η ενεργοποίηση του κινητήρα (μίζας) και των συστημάτων τροφοδοσίας καυσίμου και αναφλέξεως, διότι τα πάντα θα τιναχτούν στον αέρα και ο κινητήρας καταστρέφεται.
Έχουν σημειωθεί θάνατοι αθλητών με άψογη υγεία, διότι έφαγαν πρωτεΐνες (κυτταρικά ανταλλακτικά) λίγες ώρες πρίν από την άθληση (έντονη λειτουργία του κινητήρα σε υψηλές στροφές με καύσεις υδατανθράκων).
Αλλά και οι μη αθλητές, μετά την βρώση πρωτεϊνών και ειδικώς κρέατος, παρατηρούν στον εαυτό τους την καταστολή ικανότητος προς εργασία, εκδηλούμενη ως ατονία και έντονη υπνηλία, διότι όταν ο οργανισμός αφομοιώνει πρωτεΐνες, επιθυμεί ανάπαυση ύπνου, δηλαδή παύση πρωτογενούς καύσεως υδατανθράκων και συντήρηση της δευτερογενούς καύσεως και αντικαταστάσεως πρωτεϊνών.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ς
Επομένως εξάγεται ο χρυσός διατροφικός κανόνας για όσους επιζητούν τις μέγιστες δυνατές πνευματικές, συναισθηματικές και σωματικές επιδόσεις: Κατά την διάρκεια της ημέρας ή εργασίας - αθλήσεως νύκτας, επιβάλλεται - επιτρέπεται η λήψη γευμάτων μόνον φρούτων ή ξηρών φρούτων, και απαγορεύεται η βρώση ζωϊκών ή φυτικών πρωτεϊνών (οσπρίων - ξηρών καρπών - δημητριακών) ή μεταλλικών αλάτων (λαχανικών).
Οι πρωτεΐνες και τα μεταλλικά άλατα λαμβάνονται τρείς ώρες πρίν από τον νυκτερινό ύπνο, διότι απαιτείται χρόνος 8 έως 12 ωρών για να αφομοιωθούν ως νέα ανταλλακτικά κυττάρων. Μετά το ανωτέρω δείπνο απαγορεύεται η λήψη υδατανθράκων ήτοι φρούτων - γλυκών ή άλλων, καθώς και η οποιαδήποτε σωματική εργασία ή άθληση. Επιτρέπεται μόνον ελαφρά πνευματική εργασία ή ψυχαγωγία έως την ώρα του ύπνου.
Στους άνδρες των Πεζοναυτών, Ειδικών Καταδρομών και Ο.Υ.Κ. συμβουλεύουμε: Παύσατε να τρώγετε ζωϊκές - φυτικές πρωτεΐνες 24 ώρες πρίν από την έναρξη ασκήσεως. Σ΄ αυτό το 24ώρο και κατά τη διάρκεια της ασκήσεως τρώγετε μόνο καθαρούς υδατάνθρακες από σταφίδες σε ελάχιστες ποσότητες κατανεμημένες σε τρίωρα μικρογεύματα 200 γραμμαρίων έκαστο εάν εκτελείτε πορεία προσεγγίσεως, υπό τον όρο ότι η επιχείρηση επιτρέπει μεταφορά ύδατος. Τα ανωτέρω ισοδυναμούν με 4Χ560 = 2.240 θερμίδες ανά δωδεκάωρο, και αποτελούν ένα μέρος της θερμιδικής δωδεκάωρης καταναλώσεως ενός μαχητού υπό ένταση. Τις υπόλοιπες θερμίδες ο οργανισμός σας θα τις λάβει από τα ηπατικά αποθέματα και το λίπος των ιστών. Εάν έχετε διαθέσιμες 6 ώρες για ανενόχλητο ασφαλή ύπνο σε απρόσιτη κρύπτη, τότε μπορείτε να φάγετε 100 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ξηρά (πρωτεΐνες), υπό τον όρο ότι υπάρχει νερό. Ισοδυναμούν με 500 θερμίδες και επαρκούν για τις πρωτεΐνες 24ώρου. Αν δεν υπάρχει ασφαλής κρύπτη 6 ωρών, τότε συνεχίζετε με γεύματα 200γρμ. σταφίδας ανά τρίωρο αναλόγως του βαθμού εξαντλήσεώς σας. Απαιτούμενο νερό: Για κάθε 100γρμ. σταφίδες απαιτείται 400γρμ. νερού. Για κάθε 100γρμ. αμυγδάλων, 750γρμ. νερού. Δεν συνιστούμε τον αρχαιοελληνικό συνδυασμό πολεμικής διατροφής "Σύκα-Αμύγδαλα", διότι τα σύκα εκτός από υδατάνθρακες έχουν υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, με αποτέλεσμα να προκαλούν ύφεση μεταβολισμού σακχάρων, εντελώς καταστροφική σε επιχείρηση έντονης καταπονήσεως (αίσθηση κοπώσεως).
Αντί του συνδυασμού "Σταφίδες-Αμύγδαλα" δύνασθε να επιλέξετε τον συνδυασμό "Σταφίδες-Καρύδια", ως ιδανικό δίδυμο καταδρομικής διατροφής. Τα 100γρμ. καρύδια ισοδυναμούν με 650 θερμίδες και υπερεπαρκούν για τις πρωτεΐνες 24ώρου, υπό τον όρο αναπαύσεως ασφαλούς ύπνου 6 ωρών. Απαιτούν 950γρμ. νερού ανά 100γρμ. Περιέχουν έλαια ιδανικά για την αντιμετώπιση υπερκοπώσεως της καρδιάς. Το δίδυμο διατροφής "Σταφίδες-Καρύδια" δεκαπλασιάζει τις επιδόσεις και αντοχές καταδρομέων σε συνθήκες "Κολάσεως".
Παραθέτουμε πίνακες καταναλώσεως θερμίδων καταδρομέων σε συνθήκες "άνευ φορτίου" (μόνον αυτόματο "ούζι", 1.200 σφαίρες, 12 χειροβομβίδες, μαχαίρι), και "φορτίου 30 κιλών" επί πλέον των αναφερθέντων.
ΑΝΕΥ ΦΟΡΤΙΟΥ
ΜΕ ΦΟΡΤΙΟ 30 ΚΙΛΩΝ
ΑΝΕΥ ΦΟΡΤΙΟΥ
ΜΕ ΦΟΡΤΙΟ 30 ΚΙΛΩΝ
ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΔΗΝ 1χλμ.
90 Θ.
Α
120 Θ.
Β
ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΔΗΝ 1ωρα
450 Θ.
Α
600 Θ.
Β
ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 1χλμ.
120 Θ.
Γ
οριακό
160 Θ. Δ
ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 1ωρα
600 Θ.
Γ
οριακό
800 Θ. Δ
Προσοχή: Καταδρομείς άνω των 36 ετών δεν δύνανται φυσιολογικώς να κάμουν ανάκληση θερμίδων από αποθέματα γλυκογόνου ήπατος και λίπους, άνω των 600 θερμίδων ανά ώρα. Άρα δι΄ οριακές επιδόσεις τύπου Δ απαγορεύεται η συμμετοχή Αξιωματικών άνω των 36 ετών, διότι αυτοί κινδυνεύουν από καρδιακή ανακοπή λόγω ελλείψεως καύσιμων σακχάρων στο αίμα.
Αλλά και για τους νεώτερους καταδρομείς συμβουλεύουμε να μην επιχειρούνται επιδόσεις τύπου Δ, εκτός αν πρόκειται για ζήτημα επιδόσεων μάχης ή έσχατης λύσεως επιβιώσεως. Η μόνη λύση για επιδόσεις Δ από νέους και ηλικιωμένους καταδρομείς, είναι η τεχνική της "προσλήψεως σακχάρων (σταφίδες) και ύδατος τροχάδην". Αυτό ομοιάζει με ανεφοδιασμό καυσίμων αεροσκαφών εν πτήσει και κατορθώνεται με διατάξεις δύο φυάλων αποληγουσών σε σωλήνες πλησίον της γνάθου, όπως στην αθλητική ποδηλασία. Οι δύο πλαστικές φυάλες στο ύψος της μέσης, πιεζόμενες λειτουργούν ως αντλίες. Η μία περιέχει πυκνό υδατικό διάλυμα πολτοποιημένων σταφίδων και η άλλη νερό. Απλούστερη και ιδανική είναι η λύση μίας φυάλης με υδατικό διάλυμα μέλιτος σε αναλογία 1:4, ήτοι π.χ. φυάλη ενός λίτρου περιέχουσας 200γρμ. μέλι και 800γρμ. νερού, με 640 θερμίδες. Τρείς τέτοιες φυάλες 3Χ640 = 1.920 θερμίδες, υπερεπαρκούν για τρέξιμο επιπέδου Δ δύο ωρών με καταναλώσεις 2Χ800 = 1.600 θερμίδες.
Πέραν του ορίου των δύο ωρών, οι επιδόσεις Δ είναι αρμοδιότητα υπεργυμνασμένων μαραθωνοδρόμων, με περιορισμούς που έχουν σχέση με την αντοχή της καρδιάς. Προς αποφυγή καρδιακών ανακοπών από υπερκόπωση, συνίσταται η διακοπή των επιδόσεων Δ ανά 20' της ώρας, για 5' κάθε φορά. Στα όρια των επιδόσεων Δ επιβάλλεται η πρόσληψη καθημερινώς 900 διεθνών μονάδων βιταμίνης Ε (σιτέλαιου) προς υποστήριξη της καρδιάς.
Επομένως ο διατροφικός εξοπλισμός ενός καταδρομέως για επιχείρηση Β 48 ωρών, με δύο ώρες επιδόσεων Δ, θα μπορούσε να είναι: Τρία λίτρα υδατικού διαλύματος μέλιτος, 5,5 κιλά σταφίδες, 1/2 κιλού καρύδια, και νερό ευρισκόμενο στην πορεία από σεσημασμένες πηγές, με σύνολο ωρών βάδην πορείας 30, ήτοι 30Χ600 = 18.000 θερμίδες, και διανυθέντα χιλιόμετρα 75 + 20 + 75 = 170 με φορτίο 30 κιλών ανά άνδρα, συν 9 κιλά "καυσίμων" ως ανωτέρω. Τέτοιες επιδόσεις είναι αδύνατες για καταδρομείς άνευ εφοδιασμού καυσίμων υδατανθράκων εν πορεία. Βεβαίως και οι καταδρομείς συμβατικής διατροφής "προ επιχειρήσεως", δύνανται επίσης να εκτελέσουν πορεία 150 χιλιομέτρων εντός 48 ωρών, αλλά μετά τα πρώτα 75 χλμ αδυνατούν να περάσουν για δύο ώρες, υπό συνθήκες Β σε συνθήκες "Κολάσεως" Δ, ωριαίας καταναλώσεως 800 θερμίδων και παλμών καρδιάς 180/λεπτό, διότι αυτό σημαίνει μαραθώνιο δύο ωρών, μετά από ταχύτατη πορεία 15 ωρών, και αμέσως μετά ταχύτατη πορεία επιστροφής πάλι 15 ωρών, με αρχικό φορτίο 39 και τελικό 30 κιλών. Αυτές είναι επιδόσεις ασκήσεων ανδρών της Ο.Ε.Α. ηλικίας έως 55 ετών, με ικανότητες αμέσου επαναλήψεως της ασκήσεως, πράγμα αδύνατον δια συμβατικούς καταδρομείς, διότι μετά από τριαντάωρη πορεία 150 χλμ, έχουν χάσει 3 κιλά βάρος ο καθένας λόγω ολικής καταναλώσεως θερμίδων από ανάκληση αποθεμάτων λίπους.
Ως άθληση βαρέως τύπου θεωρεί ο οργανισμός και την συνουσία. Επομένως οι νοήμονες και φυσικώς διαβιούντες διαπράττουν την συνουσία προ του δείπνου πρωτεϊνών και κατά προτίμηση υπό το φώς της ημέρας. Η συνουσία κατά την διάρκεια της νύκτας, ήτοι εν κρυπτώ και ενόχω σκότει, είναι έγκλημα για τον οργανισμό, επιβληθέν λόγω υποκριτικής σεμνοτυφίας και αμαρτωλοποιήσεως όλων των ανθρώπινων φυσικών ηδονών - λειτουργιών, εκ μέρους του Σεληνιακού Ανθελληνικού Εβραιοχριστιανικού Ιερατείου. Την νύκτα ο ανθρώπινος οργανισμός πρέπει να καταστείλει στον μέγιστο βαθμό τις καύσεις καταπονήσεως για να αφομοιώσει ανταλλακτικές πρωτεΐνες. Μηχανικό Ανάλογο: Κατέβασμα και άνοιγμα μηχανής. Οι δόλιες παροιμίες "σβυσθείσης της λυχνίας πάσα γυνή όμοια εστί" είναι εβραιοβυζαντινά επινοήματα, πλαστογραφημένα ως αρχαιοελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.