Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΑΣΟΝΟ ΠΕΡΙ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΑ

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητέ φίλε,

Διάβασα με προσοχή την ανάπτυξη της Ανδρομέδιας φυσικής, όπως την παρουσιάζεις στο αρχείου που διανέμεις μεσω του λινκ της easy-share.

Θελω να θεσω υπόψη σου λοιπόν, το ακόλουθο σχόλιο. Δύο δωδεκάεδρα μπορούν μεν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ωστε να έχουν μια πενταγωνική έδρα κοινή. Δεν μπορεί όμως να τοποθετηθεί τρίτο δωδεκάεδρο με τέτοιο τρόπο ωστε να έχει ταυτόχρονα κοινή εδρα και με το ένα και με το αλλο απο τα δύο προηγούμενα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η γωνία μεταξύ των εδρών ενός κανονικού δωδεκάεδρου είναι περίπου 116 μοίρες. Προκειμένου να μπορούσε να γίνει εφικτή αυτή η τοποθέτηση που αναφέρεις και η οποία πληρώνει όλο τον χώρο χωρίς κενά, η γωνία θα επρεπε να είναι 360/ν μοίρες, όπου ν ακέραιος.

Αυτό συμβαίνει με τον κύβο για παράδειγμα όπου η γωνία μεταξύ των εδρών του είναι 90 μοίρες, που μπορεί να γραφτεί σαν 360/4 όπου εδώ ν=4.

Για τον λόγο αυτό ο κύβος είναι το μοναδικό απο τα πεντε πλατωνικά στερεά που μπορούν να πληρώσουν τον χώρο χωρίς κενά.
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/09/blog-post_1763.html#comments
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ,ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ.ΙΔΟΥ ΤΑ 3 ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ (6+6+6 = 18 ΑΞΟΝΩΝ, ΟΙ 2 ΑΞΟΝΕΣ ΚΟΙΝΟΙ)
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ''ΜΑΖΩΝ'' ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ...
ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ,ΕΠΗΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΥ ΚΕΝΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ 6 ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΟ = 216,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.