Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ DNA ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕΡΟΣ 2ο

Ένας πραγματικός κερατάς!Ένας άνδρας από το Ziyuan της νότιας Κίνας, απέκτησε ένα παράξενο κέρατο 7 εκατοστών στο κεφάλι του, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται.
Ο Huang Yuanfan, δήλωσε ότι το παράξενο εξόγκωμα ξεκίνησε ως ένα μικρό καρούμπαλο αλλά από τότε δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει. Όπως είπε ο 84χρονος, δεν βρήκε τρόπο να το αντιμετωπίσει και τώρα το κέρατο έχει φτάσει τα 7 εκατοστά σε μήκος, χωρίς καμία ένδειξη ότι πρόκειται να σταματήσει να αυξάνεται.

Φανερά απεγνωσμένος, ο άτυχος άνδρας πρόσθεσε: “Οι γιατροί που το εξέτασαν δεν γνωρίζουν τι το προκάλεσε αλλά λένε ότι αν το πειράξουν αυτό απλά θα ξαναφυτρώσει. Προσπαθώ να το κρύψω φορώντας καπέλο, όμως αν μεγαλώσει περισσότερο θα αρχίσει να προεξέχει!”
Όσο παράξενο κι αν φαίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει καθώς πριν από λίγους μήνες είχαμε παρουσιάσει μια γιαγιά -επίσης από την Κίνα-, με ακόμη πιο εντυπωσιακό κέρατο!
Τελικά πολύ κερατούκληδες μας βγήκαν οι Κινέζοι…

Αληθινοί… κερατάδες!Γιαγιά με κέρατο!Η Κινέζα Zhang Ruifang είναι 100 ετών και πριν από ένα χρόνο είδε έκπληκτη ένα κέρατο να φυτρώνει στο μέτωπο της! Το παράξενο αυτό εξόγκωμα δεν προκαλεί πόνο και σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλεται σε μια σπάνια δερματική ασθένεια. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.