Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΝΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html

ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΝΚ ΚΟΝΚ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΑΝ
 http://www.china.org.cn/world/2011-07/25/content_23061537.htm

ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ
http://www.china.org.cn/business/2011-07/25/content_23063216.htm

(ΓΕΛΩΣ) ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ(ΛΑΚΑ) ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ 2016 ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/2016.html

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ:
Κορυφή τραπεζικής ρυθμιστικής αρχής της Κίνας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχει δώσει το νεύμα για τη δημιουργία μιας περιφερειακής τράπεζας στην Αυτόνομη Περιοχή του Θιβέτ, με αρχικό κεφάλαιο προσθέτοντας έως και $ 1,5 δισ. γιουάν.
Η τράπεζα θα πρέπει να καταχωρηθεί στη Λάσα, την πρωτεύουσα της περιοχής, και χρηματοδοτείται από 15 οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της περιφερειακής κυβέρνησης, η εγχώρια τραπεζικά ιδρύματα και οδηγεί σε περισσότερες επιχειρήσεις, η Κίνα Banking Ρυθμιστική Επιτροπή (CBRC) είπε σε μια δήλωση αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.
Η τράπεζα θα είναι η πρώτη περιφερειακή εταιρική τράπεζα στην περιοχή και επίσης η πρώτη εμπορική ιδίων κεφαλαίων δανειστή να λειτουργεί στην αυτόνομη περιοχή από την ίδρυσή της, το CBRC είπε.
Η Bank of Communications, της πέμπτης μεγαλύτερης τράπεζας της Κίνας, θα είναι ένα στρατηγικό επενδυτή για την τράπεζα, η CBRC είπε.
Η ίδρυση της Τράπεζας θα ενισχύσει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο Θιβέτ και να συμβάλει στην προώθηση της περιφερειακής οικονομίας της, την CBRC είπε. Θα παράσχει επίσης οικονομική στήριξη για την ανάπτυξη των τοπικών μικρών και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, καθώς και για έργα που θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της περιοχής, είπε.
Η CBRC δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ίδρυση της Τράπεζας.
Υπάρχουν επί του παρόντος μόλις πέντε εμπορικές τράπεζες με τις θυγατρικές στο Θιβέτ, οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στις μεγαλύτερες πόλεις της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.