Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1966


Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 49.41



ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/1966.html

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" ή "ΥΓΙΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ" (ΜΕΡΟΣ Α)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΙΒ΄ ΣΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑΝ
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://innoutworld.blogspot.com/p/blog-page_1540.html

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ KARA-ZAFERI, ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ, ΚΑΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΗΣ "Ο.Ι.Ε.-HIKARIKWAI".
ΥΓΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Για την ανάπτυξη και διατήρηση υγιούς σώματος απαιτείται:
α. Η πρόσληψη Στερεών (τροφών), Υγρών (ύδατος), Αερίων (ατμοσφαιρικού οξυγόνου) και Ακτινοβολιών (ορατής Ηλιακής - αοράτου υπεριώδους - κοσμικής) σε ορισμένες ποσότητες και στην Μέγιστη Φυσική τους Κατάσταση, ήτοι ποιότητα.
β. Η κίνηση ασκήσεως όλων των μυών ώστε να διασφαλισθούν οι κυκλοφορίες αίματος και λέμφους, με σκοπό την προσαγωγή - καύση - απαγωγή υπολειμμάτων, των ανωτέρω τεσσάρων προσλαμβανόμενων ειδών.
Ο όρος "φυσική κατάσταση" τροφών αποκλείει τον εκ του πονηρού επινοηθέντα όρο και πράξη της "Υγιεινής Διατροφής", με τις εκατοντάδες σχετικών εβραϊκών και αγγλοσαξονικών απατηλών συγγραμμάτων.
Η Σιωνιστική "Υγιεινή Διατροφή" επιτρέπει και συνιστά την καταστροφή και νέκρωση των τροφών μέσω θερμάνσεως. Η ελληνική "Φυσική Διατροφή" δέχεται και συνιστά μόνον άθερμες - ωμές - ζωντανές τροφές.
Αυτοί οι οποίοι τρέφονται με "Υγιεινή Διατροφή" διαπιστώνουν ότι ζούν δέκα έτη περισσότερο από εκείνους οι οποίοι ακολουθούν "Τυχαία Διατροφή", αλλά πεθαίνουν από τις ίδιες ασθένειες των τελευταίων, διότι λαμβάνοντας νεκρές θερμασμένες τροφές, ο ανθρώπινος οργανισμός δεν διαθέτει ακέραια δομικά υλικά για να κτίσει υγιείς - στέρεους κυτταρικούς ιστούς. Η θέρμανση των τροφών διασπά τις μοριακές αλυσίδες των πρωτεϊνών - υδατανθράκων - μεταλλικών αλάτων, σε θραύσματα τα οποία ο οργανισμός δεν αναγνωρίζει και δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει ως τροφές, διότι τα θεωρεί απορρίμματα και προϊόντα αποσυνθέσεως από θερμική διάσπαση. Αυτό σημαίνει ότι τα θερμικώς διασπασμένα τρόφιμα ο οργανισμός τα κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τα ωμά σάπια αποσυντεθέντα τρόφιμα, ήτοι π.χ. το μαγειρεμένο κρέας το κατατάσσει ως σάπιο ωμό κρέας.