Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Προς Γραφείο Συνοικεσίων "Εθνικά Θέματα-Ελλάδα": ΟΧΙ άλλο Παϊσιο!!!


Στις δύσκολες μέρες που περνάει η Ελλάδα, ας αφήσει τις αηδίες και τις προδοσίες η πουτάνα ιστοσελίδα "Εθνικά Θέματα" (διάβαζε: Εθνικά θέματα της Κίνας) γιατί θα την πάρει και θα τη σηκώσει..

Απλά πράγματα μαλθάκες των Εθνικών Θεμάτων....της Κίνας...το ζήτημα είναι μετρημένα κουκιά...

Ο Παϊσιος ήταν αποτυχημένο μέντιουμ των δρακονιανών δηλαδή των Διαστημικών & Γήινων Κινέζων. Και αυτό αποδεικνύεται από λίγους απλούς λόγους που τον αφορούν:

Α) Ήταν τόσο "διορατικός" και φοβερός δρακονιανός "προφήτης" που ετοίμαζε και έσκαβε τον τάφο του στο "Αγ.Ορος" όντας τάχα σίγουρος ότι θα πεθάνει αξιωμένος εκεί, ενώ τελικά πέθανε εξόριστος από το "Αγ.Ορος" σε γυναικείο Μοναστήρι !!! Για τους λόγους που έγινε αυτό, θα διαβάσετε στο τέλος της παρούσης...

Β) Ήταν τόσο "διορατικός" και φοβερός δρακονιανός "προφήτης" που αποκάλεσε τον προδότη τούρκο σιωνιστή "σουφιστή" δήθεν ορθόδοξο πατριάρχη Βοθρολυμαίο (διάβαζε: Οικονομικός σκατάρχης της Coca-Cola και υβριστής των ελλήνων ηρώων του 1821) και τον αποκάλεσε αυτόν τον πούστη ως τάχα "Τον καλύτερο Πατριάρχη που οικονόμησε ο Θεός (Σιν-Σιων-Σενταϊ) για την Ελλάδα!!!!" διότι μέσα στα σινο-σιωνιστικά σχέδια ήταν και είναι ο σουφιστής μητρόγαιος Βοθρολυμαίος να ορκίσει ως αυτοκράτορα (Του κώλου) των νεοελλήνων τον "Βασιλιά Ιωάννη" ή Γιοχαν Κριστιανσεν Δανίας ή "Νέο Χριστό 666" του ΛΑ.Ο.Σ. και των "Εψιλον" στην Κων/πολη ο οποίος κατόπιν θα οδηγήσει την ημιθανή ελλάδα και τους στρατούς της χρεοκοπημένης πλέον δύσης σε αυτοκτονική προβοκάτσια εναντίον του άξονα Σαγκάης ...ώστε αντεπιτηθέμενος αυτός ο πανίσχυρος άξονας...να μακελεύσει τελείως τη δύση με πρώτους μακελεμένους τους ανόητους νεοέλληνες ακόλουθους του Παϊσιου και του "ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666"

ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ANIMATION CARTOON BY CHINA

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΥΛΟΙ ΟΒΡΑΙΟΓΑΜΠΡΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟ REALITY ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΟΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΣΑΤΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΣΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΗΨΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΨΕΥΔΩΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ.
ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ''.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επειγον σημα της Ο.Ε.Α. προς ολους τους αναγνωστες ---- Παραθετουμε φωτογραφιες απο την συναντηση μας με τον Καραγεωργιου ..τα συμπερασματα δικα σας!













Ιδου …κύριοι το φτωχικό σπιτι «ερείπιο» του εκπροσωπου της Ο.Ε.Α. κυρίουΓιαννηΚαραγεωργιου ρε καταγαμημένοι εν στοαίς πουσταραδες εβραιοκυπατζηδες, δηλαδη τον Καραγεωργίου τον οποίο ταχα χρηματοδοτεί ....η «ΚΥΠ/ΕΥΠ έτσι ρε αλήτες;;!!! Δειτε το ετοιμόρροπο σπίτι του Αυθεντικού αγωνιστή Έλληνα με «Ε» κεφαλαίο Γιάννη Καραγεωργίου, ρε λαμογια εσείς που αντί να επιτεθείτε και να σκοτώσετε τους βρωμερούς προδοτες - καταχραστές της «βουλης»-αβουλίας με τις δεκάδες βίλες και πισίνες τους και τα λούσα τους με κλεμμένα χρήματα από τον φορολογούμενο μέχρι αηδίας ελληνικο λαο, και τις δεκάδες εθνικές προδοσίες τους και μειοδοσίες τους, εσείς ως πουτανας γιοι συγκαλύπτετε και προστατεύετε τους προδότες και επιτίθεστε στον φτωχό αλλά αυθεντικό κ. Καραγεωργιου λέγοντας οτι χρηματοδοτείτε τάχα απο την ΚΥΠ/ΕΥΠ !!!…(δηλαδή οι ιδιοι εβραιοπασοκοικυπατζηδες τα λένε αυτα... καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες το τι βρωμερά παιχνίδια παίζουν;;;) ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στους έλληνες και να ρίξουν όπως το χταπόδι μελάνι συσκοτίσεως! Να ξέρετε όμως ότι η επισκεψιμότητα του ιστολογίου αυξάνει ραγδαία και τα κείμενα μας και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. διαδίδονται ως χείμαρρος πλέον ρε κουφαλες και θα σας πάρουν σβαρνα όλους σας, όπως ένα μικρό δείγμα ήδη πήρατε στο «νέο όχι» του Οκτωβρίου 2011 ... Όλους σας μέχρι να σας εξοντώσει η λαϊκη οργη, και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ ελεεινοί καρκινιάρηδες προδότεςπουσταράδες! Αναμείνατε στο ακουστικό σας τις εξελίξεις!












Βλεπετε παρακάτω εσείς οι εβραιο-ρωσοι προδοτες πολιτικοι που αντί να συνεργαστείτε ουσιαστικά με την Ο.Ε.Α. μας στείλατε τελικά ως αντιπροσώπους σας της ελεεινής μορφής …. Την «μάτα΄χαρι» ΆνιαΤσάπμαν, τον Μπούφο - Μπούφεση και άλλους πράκτορες σας απροσοναταλισμού;;; Εσεις να συνεργαζεστε με την Κινα για το πως θα προχωρησουν τα προδοτικα γενοκτονικα τους σχεδια δρακονιανής περικύκλωσης του πλανήτη, και ο Καραγεωργιου απο την αλλη να γραφει κειμενα νυχθημερων φτυνοντας αιμα στα όρια της υπερκόπωσης, για να αποτρεψει την γενοκτονια του ρωσικου λαου και να σηκωνει ψηλα την τιμημενη ρωσικη σημαια.!!!! Αχάριστοι και ανόητοι Ρωσοεβραίοι ηγέτες, δουλικά της Κίνας!!!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Επιγραμματικές ερωτήσεις και επισημάνσεις προς τους απανταχού πιστούς της Βίβλου:

                      Στη Βίβλο διαβάζουμε για:
 -Θεό που δημιούργησε τον άνθρωπο από πηλό πριν από… 7000 χρόνια, ενώ γνωρίζουμε πως 3000 χρόνια πριν απ' τον φανταστικό βιβλικό Αδάμ, οι άνθρωποι του Αιγαίου ναυσιπλοούσαν για να πάρουν την οψιδιανή πετρά από τη νήσο Μήλο!
-Γυναίκα που πλάθεται… απ’ το πλευρό του άνδρα! Γένεσις 2.22
-Θεός που δοκιμάζει την αφοσίωση των πλασμάτων του με καρπούς δένδρων που φέρνουν γνώση κι αυτή… θάνατο!
-Φίδια που μιλάνε… και καταπίνουν άλλα φίδια. Γένεσις.3.1.
-Γαϊδούρι που μιλάει με ανθρώπινη λαλιά… Αριθμοί 22.28.
-Φλεγόμενη βάτος που όχι μόνο μιλάει αλλά και δεν κατακαίγεται. Έξοδος 3.4.
-Σύννεφο, (στήλη νεφέλης) που μιλάει. Έξοδος 19.9
-Σκηνή (του Μωυσή) που μιλάει. Λευιτικό 1.1.
-Ιερό κιβώτιο που μιλάει! Έξοδος 7.89.
-Απίστευτες χιλιόχρονες ηλικίες ανθρώπων (Μαθουσάλας 969 χρόνια)! Γεν.5.27
-Ουράνια όντα που ορέγονται σεξουαλικά και μάλιστα γονιμοποιούν (σαγηνεύοντας ή βιάζοντας) τις γυναίκες των ανθρώπων. (Γεν.6.2)
-Γίγαντες που γεννιούνται απ’ την ένωση αυτή αγγέλων και ανθρώπων, που τελικά διαφθείρουν την ανθρωπότητα! (Γένεσις 6.4) Ο καλός θεός της Βίβλου… αποφασίζει να εξοντώσει όχι τους επιδρομείς διαφθορείς αγγέλους του, αλλά την παθούσα ανθρωπότητα!
-Θεός που γίνεται ναυπηγός, (δίνει οδηγίες για κατασκευή πλοίου 135 μέτρων!), για να σώσει μόνο μια οικογένεια, απ’ τον ίδιο το θυμό του! Γεν.6.13
-Κιβωτός που μπορεί να φιλοξενεί για έναν ολόκληρο χρόνο στ’ αμπάρια του, όλα τα αντιπροσωπευτικά είδη ολόκληρου του ζωικού βασιλείου! Αντίστοιχους, ολόιδιους, μύθους, διαθέτουν αρχαιοτέρους οι Πέρσες (Γιλγαμές) και πληρέστερους οι Έλληνες (Δευκαλίων).
-Θεός που στο θυμό του μετανιώνει που έπλασαν τον άνθρωπο (Γεν.6.6-7) και πνίγει ολόκληρη την ανθρωπότητα αλλά μετά… ξανα-μετανιώνει που την έπνιξε! (Γεν.8.21)
Παρ’ όλα αυτά οι διεφθαρμένοι Γίγαντες (που προσπάθησε να πνίξει) επιζούν (σε γη και ουρανό). Δευτ.3.11,13.
-Μυθολογικός Θεός, που όχι μονό οσφραίνεται αλλά και τέρπεται… από την τσίκνα των θυσιασμένων και ψημένων ζώων! (Γεν.8.21)
-Θεός που θέτει σημάδια (ουράνιο τόξο) για να θυμάται (!) να μην αφανίσει ξανά ζώα και ανθρώπους με νερό. (Γεν.9.16)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ/ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ.
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ.

1) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
2)ΣΤΟ ΣΗΜΑ/ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΑΙΩΔΕΣ/ΚΑΦΕ-ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ  ΜΠΛΕ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
3)ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ 28 ΑΡΘΡΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
4)ΈΤΟΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 21-11-2011.
5)ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
6)ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
7)ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕ 6 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ.
8)ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
9)Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ 2012.
10)ΑΠΟ ΤΗΝ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
11)ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ(www.drougos.gr)  ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΥΡΙΩΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ www.analystsforchange.org  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ apostratoi.blogspot.com ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ –ΠΕΡΑΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ- ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ.
http://diaggeleas.wordpress.com/2011/11/06/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7/

ATTENTION: Hebrewsaxons David Icke-Isaac and Alex Jones cointelpro dangerous agents of the Chinese Draconians

ATTENTION: Hebrewsaxons David Icke-Isaac and Alex Jones cointelpro dangerous agents of the Chinese Draconians
The rabbi kid David Icke-Isaac has been proved once and for all a draconian demonic possessed friend and agent of the space and terrestrial Draconian Chinese.
Friends of G.H.REES posted in his propaganda forum useful survival information for the white and black race in order to protect and defend against the Chinese invasion and grave threat.
And all the agents-shills-masons of Icke in this forum tried to mockup and ridicule all this vital information and then they posted FAKE G.H.REES documents (!!!) that allegedly condemn the G.H.REES friends of the Icke forum. At the end the forum moderators without a prior warning erased and blocked the account of the friends of G.H.REES two times!!! This is not a random act on behalf of the traitor draconian agent David Icke because the massive revelations of G.H.REES against the Draconian Chinese invasion was a threat to the Hebrew-Chinese interests Icke represents, as interests which seek the Total Chinese Dictatorship all over the planet or “Kingdom of Jehowah-Sin-Sion-Zion-Sina-China” or "NEW WORLD 888" after the destruction of all the white+black race nations. (This is also an oath taken by all hebrewmasons and all gentile masons in their masonic lodges)
The same acted the Hebrew-chinese Agent Alex Jones, when friends of G.H.REES tried to publish G.H.REES planetary security documents in his forum (www.prisonplanet.com )
We call all the worldwide friends of G.H.REES to invade Icke and Alex Jones forums and attack them in any way possible!
Also we are being informed that another Hebrew agent of the Chinese with the name David Wilcock is preaching that the Chinese allegedly will save the world (!!!!) along with their ET allies (e.g. draconians) !!!!

Η κινεζική «συμμορία των Εννέα»

Μεταφέρουμε άρθρο που μας απεστάλη σχετικά με την κινεζική Συμμορία των Εννέα, τους "πιο ίσους από τους ίσους" του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ευχαριστούμε τον αποστολέα για την ενημέρωση. Ας συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να αφυπνίζει και άλλους που βρίσκονται σε νάρκη.

Στην κορυφή της κινεζικής εξουσίας και υπεράνω όλων
Διοικούν τη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου με αδιαφανείς διαδικασίες. Αποφασίζουν για το πόσα παιδιά θα γεννιούνται, για την ισοτιμία του γουάν και το ποιος διαφωνών πρέπει να φυλακιστεί. Ο λόγος για την ηγεσία της Κίνας.

Είναι εννέα. Εννέα άνδρες επιλεγμένοι με μια αδιαφανή και μυστηριώδη διαδικασία, οι οποίοι διοικούν μόνοι τους τη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Εννέα «Αδελφοί Μαρξ» που υποδύονται χωρίς γέλια τον δικτάτορα. Κατέχουν την κορυφή της κινεζικής εξουσίας, είναι μέλη της Διαρκούς Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Πολιτμπιρό. Σε πλήρη σύνθεση το Πολιτμπιρό αριθμεί 25 μέλη. Η Διαρκής Επιτροπή του αριθμεί εννέα άτομα, τους, κατά σειρά, Χου Τζιντάο, Γου Μπανγκούο, Γουέν Τζιαμπάο, Τζία Τσινγκλίν, Λι Σανγκσούν, Σι Τζινπίνγκ, Λι Κετσιάνγκ, Χε Γκουοτσιάνγκ και Τσου Γιονγκάνγκ.


Το κτιριακό συγκρότημά του, που εκτείνεται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων, κρύβει μια λίμνη, περίπτερα, γραφεία, την πισίνα όπου έκανε μπάνιο ο Μάο Τσετούνγκ και τη «βιβλιοθήκη των αρωματισμένων χρυσάνθεμων». Εκεί είναι που ο Μεγάλος Τιμονιέρης συγκαλούσε κάποτε τα μέλη του Πολιτμπιρό. Οι Εννέα πιθανόν δεν συνεδριάζουν πλέον εκεί, αλλά ουδείς το γνωρίζει, όπως ουδείς γνωρίζει και τη συχνότητα των συναντήσεών τους. Ο,τι αφορά αυτή τη «συμμορία των Εννέα» είναι τόσο απόρρητο όσο απόλυτη είναι η εξουσία τους.

Ασκούν άμεσο έλεγχο