Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Rupert Murdoch;

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΑ Wendi Ντενγκ Murdoch 
μια κινεζα γεννημένη Αμερικανα, είναι σύζυγος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης τον ταραγμένο Ρούπερτ Μέρντοχ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ (Ο)ΕΒΡΑΙΟΓΜΠΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΣΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΚΥΛΑΣ.


Η 42αρα γυναίκα hogged ηταν στα πρωτοσέλιδα στις 19 Ιουλίου του 2011, όταν πήδηξε μέχρι το κεφάλι ενός διαδηλωτή, επιχειρεί να ρίξει ένα πιάτο με λευκό αφρό ξυρίσματος στο 80χρονο σύζυγό της σε ένα βρετανικό ακρόαση του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο.
Γρήγορη και ακριβής αντίδραση της ήταν εγκωμιαστικά σχόλια από τον Tom Watson, μέλος του Εργατικού του Κοινοβουλίου, ως «ένα πολύ καλό αριστερό γάντζο», κέρδισε Murdoch θετικά σημεία. Είναι αμφισβητείται στο τηλέφωνο hacking σκάνδαλο, μια διαμάχη η οποία έληξε με τη δημοσίευση από τα καλύτερα σε πωλήσεις ταμπλόιντ "News of the World", ιδιοκτησίας της News παγκοσμιοποιημένη αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης Corporation-του Murdoch. Deng ήταν επίσης επαινείται ως «γυναίκα τίγρη».
Γεννήθηκε στην Jinan, Shandong Province και μεγάλωσε στην Xuzhou, Jiangsu Province , Ντενγκ αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για το παιχνίδι βόλεϊ στη δευτεροβάθμια και μεσαία σχολεία της. Έχει εγγραφεί στο Guangzhou Medical College το 1985.
Το 1987, Deng ήταν δίδαξε στα αγγλικά από δύο Αμερικανούς και Jake Joyce Cherry. Το 1988, εγκατέλειψε την ιατρική μελέτη της και ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει υπό την χορηγία του Cherrys. Σπούδασε οικονομικά στο California State University, Northridge και ήταν αρκετά έξυπνος για να μείνει μεταξύ των κορυφαίων 1% φοιτητές.
Μετά την αποφοίτησή της, έλαβε πτυχίο MBA και συνέχισε τη μελέτη της από το Yale School της διαχείρισης όπου υπηρετεί σήμερα ως σύμβουλος στο διοικητικό συμβούλιο.
Έλαβε μια ευκαιρία για πρακτική άσκηση από την τηλεόραση Αστέρων μετά την αποφοίτησή της από το Yale και εκεί γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της, Murdoch. Παντρεύτηκε Murdoch το 1999, λιγότερο από τρεις εβδομάδες μετά το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Άννα Μαρία Torv. Γέννησε δύο κορίτσια Χάρη και Χλόη, το 2001 και το 2005 αντίστοιχα.
Το 2010, εργάστηκε ως παραγωγός της ταινίας «λουλούδι χιόνι και το Secret Fan", με πρωταγωνιστή τον βετεράνο ηθοποιό Χιου Τζάκμαν, ηθοποιός Λι Bingbing και Ιουν Ji-Hyun. Η ταινία που ξεκίνησε το 2011.
Τώρα είναι ο αρχηγός της στρατηγικής για την κοινωνική λειτουργία δικτύωσης MySpace ιστοσελίδα της Κίνας.
http://www.china.org.cn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.