Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Οι Κινέζοι φτιάχνουν τον απόλυτο κλώνο ευρωπαικής πόλης (Η ευρωπη επαρχια της Κινας);ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Πέρα από τους κλώνους των δημοφιλέστερων smartphones της αγοράς, η Κίνα είναι γνωστή για τις αντιγραφές
αρχιτεκτονικής από όλο τον κόσμο –στην χώρα υπάρχουν για παράδειγμα μίνι εκδοχές της Βαρκελώνης και της Βενετίας. Αυτή τη φορά όμως η αντιγραφή δεν έχει προηγούμενο, καθώς σύμφωνα με το Spiegel, Κινέζοι αρχιτέκτονες εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά της αυστριακής κωμόπολης Hallstat και σκοπεύουν να φτιάξουν τον κλώνο της στην Κίνα.
But creating an exact duplicate of a city may not be legal, according to...

Βέβαια οι περίπου 800 κάτοικοι του Hallstat, που βρίσκεται στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με το γεγονός. Με 800.000 τουρίστες τον χρόνο, κανείς δεν αντιλήφθηκε τους Κινέζους αρχιτέκτονες που φωτογράφιζαν κυριολεκτικά τα πάντα για μήνες και σκοπεύουν να δημιουργήσουν αντίγραφο ακόμα και του καθολικού ναού του Hallstat.
But when Thames Town was completed in 2006 not everyone was happy about it.



Ο δήμαρχος της πόλης ενημέρωσε τις αρχές και την UNESCO μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός και παρότι πιστεύει πως ο κλώνος της πόλης του ίσως τελικά να έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό, οι κάτοικοι εμφανίζονται προβληματισμένοι με τη δημιουργία αντιγράφων των σπιτιών τους, χωρίς την άδειά τους.
But residents are miffed that they weren't directly informed of the plans. This...


Thames Town looks remarkably authentic.




While some are offended, others in the popular tourist destination see the...
Δείτε βίντεο από το "αληθινό" Χάαλσταντ
http://www.youtube.com/watch?v=tRO4Sd_SU5Q&feature=player_embedded


http://www.blog.gr/article.php?id=40400&category_id=28


ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 888 ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ..."ΥΠΕΡΟΧΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ...ΑΠΑΤΕΣ.http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.